Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Γαλλοβρετανίδα γενετιστής προειδοποιεί για επιγενετικές μεταλλάξεις από τα mRNA εμβόλια (video)

Πρόκειται για μία είδηση η οποία δεν είναι πολύ «φρέσκια», αλλά θεωρώ ότι δεν της δόθηκε η αρμόζουσα βαρύτητα.

Πριν από λίγους μήνες, η γαλλοβρετανίδα γενετιστής Alexandra Henrion Caude (διαβάζεται: Αλεξάντρα Ανριόν Κόντε), προειδοποίησε ότι τα mRNA εμβόλια πρόκειται να επιφέρουν επιγενετικές μεταλλάξεις στο ανθρώπινο DNA. Το να το λέει ο οποιοσδήποτε, σίγουρα είναι κάτι που θα μπορούσε και ν’ αγνοηθεί. Όχι όμως όταν το λέει η Caude. Ας δούμε αρχικά ποια είναι αυτή η γυναίκα.

Η Alexandra Henrion Caude, γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1969 στο Warwick της Μεγάλης Βρετανίας (Βόρειος Ιρλανδία) και είναι υπερήφανη μητέρα 5 παιδιών. Σπούδασε Ιατρική Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και έχει μεταπτυχιακό από την Ιατρική Σχολή του Harvard University (1998) αλλά και από το Ινστιτούτο Salk.

Είναι Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (Μονάδα Γενετικής και Επιγενετικής Νευρομεταβολικών Νοσημάτων και Γενετικών Ελαττωμάτων) και εξειδικεύεται στο χώρο του microDNA.

Το «Marquis Who’s Who» την αναφέρει ως μία σημαντική και αξιοσημείωτη ερευνήτρια.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για κάποια τυχαία προσωπικότητα. Πρόκειται για μία γυναίκα με εμπειρία στον τομέα της, η οποία ξέρει πολύ καλά τι λέει.

Στο παρακάτω βίντεο θα την ακούσουμε να λέει ότι η παρουσίαση του mRNA εμβολίου ήταν ιδιαίτερα «ξεπερασμένη» κι απλοϊκή και δεν αναφέρθηκε το σημαντικότερο κομμάτι ως προς το τι κάνει ένα mRNA εμβόλιο. Στον κόσμο ισχύει η ερμηνεία του mRNA ως ενός απλού αγγελιοφόρου (messenger).

Σύμφωνα με την Caude, με την γνώση που απέκτησε η επιστημονική κοινότητα στο θέμα της «οικογένειας» mRNA, έχει πλέον διευρυνθεί και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το mRNA είναι ένα RNA μέσα στο αρχικό RNA. Καθώς αντιδρούν με αλλά RNA ή άλλες πρωτεΐνες του οργανισμού, είναι αναμενόμενο πώς από τη στιγμή που θα μπει μέσα σε ένα κύτταρο RNA θα προκαλέσει μία μεταβολή σε αυτό. Στην ουσία πρόκειται για μία επαναρύθμιση (reset) του αρχικού κυττάρου.

Από τη στιγμή που το mRNA θα μπει σε ένα κύτταρο, οι μεταβολές που μπορεί να προκαλέσει είναι απρόβλεπτες, καθώς κάθε ανθρώπινο RNA έχει ξεχωριστές ιδιότητες. Κι αυτός είναι ο λόγος που η Συστημική Βιολογία δεν μπορεί να δημιουργήσει μια τεχνολογία που να μπορεί να προβλέψει το πώς θα εξελιχθεί μία αλληλεπίδραση μεταξύ mRNA και RNA.

Από τη στιγμή λοιπόν που το mRNA (αγγελιοφόρος RNA) μπει στον οργανισμό, θα αλληλεπιδράσει με τα microRNA πού είναι οι ρυθμιστές των κυττάρων μας και το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο.

Ένας ιός, λειτουργεί ως σφουγγάρι. Εισέρχεται στον οργανισμό (ο covid19 είναι ένα RNA) και απορροφά τα κρίσιμα μόρια όπως το microRNA, χρησιμοποιώντας έτσι τα δικά μας «υλικά» για την ανάπτυξή του. Κι αυτό είναι κάτι που όλα τα εργαστήρια mRNA εμβολίων, έχουν αποκρύψει, γιατί με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί και το mRNA που υπάρχει στα εμβόλια. Κι αυτός είναι ο λόγος που πρόκειται να προκύψουν επιγενετικές μεταλλάξεις σε όσους εμβολιαστούν με αυτά τα εμβόλια.

Είναι πολύ πιθανό, σε κάποιες περιπτώσεις οι γενετικές μεταλλάξεις να μην είναι άμεσες, αλλά μέσω της κληρονομικότητας να περάσουν στους απογόνους κάποιου που έχει εμβολιαστεί.

Κάποιος μπορεί να πει ότι αφού πρόκειται για επιγενετική, το αφήγημα δεν αλλάζει. Εδώ, η Caude φέρνει το παράδειγμα της μέλισσας, για να δείξει ότι όχι μόνο αλλάζει το αφήγημα, αλλά αλλάζει και δραματικά.

Σύμφωνα με την Caude πάντα, η βασίλισσα μέλισσα είναι ιδιαίτερα αδύνατη και μακρυά.Αντίθετα μία εργάτρια είναι κοντή με ρίγες στην κοιλιά. Οι συμπεριφορές τους είναι εντελώς διαφορετικές. Παρ’ όλα αυτά, έχουν το ίδιο DNA. Αυτό που κάνει την αλλαγή μεταξύ αυτών των δύο μελισσών, είναι ότι έχουν μια διαφορετική επιγενετική ρύθμιση. Αυτό μας δείχνει τον τρόπο που λειτουργεί η επιγενετική πάνω στο DNA.

Οι συνέπειες από την εισαγωγή ενός mRNA στον οργανισμό ενός υγειούς ατόμου, είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέψουμε. Εξ αιτίας του SARScov2 (covid19), υπάρχουν νέα δεδομένα στον τομέα της επιγενετικής, η οποία επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η Alexandra Henrion Caude, θέλει μέσα από αυτό το βίντεο να επισημάνει όσο πιο καθαρά γίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα γονίδια όσων κάνουν τα mRNA εμβόλια δεν πρόκειται να μεταλλαχθούν, δεδομένου ότι η επιγενετική τους θα μεταλλαχθεί.

Το mRNA, επιδρά όχι μόνο στα RNA κύτταρα, αλλά και στις πρωτεΐνες που ήδη υπάρχουν στα κύτταρά μας. Το mRNA, έχει τη δυνατότητα να αναστρέψει τις RNA πληροφορίες μέσω της τρανσκρυπτάσης που υπάρχει μέσα στα κύτταρά μας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το mRNA μπορεί να μεταμορφωθεί σε DNA (αφού απορροφά, οικειοποιείται και μεταλλάσσει τις πληροφορίες του αρχικού DNA) και ν’ αλλάξει το γονιδίωμα σε επίπεδο DNA πλέον.

Δείτε το βίντεο:

Καθώς οι «fact checkers» κάνουν μεγάλο αγώνα να μην μεταδίδονται τέτοιες πληροφορίες, έλαβα τα μέτρα μου και αποθήκευσα το βίντεο σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, για την περίπτωση που το «κατεβάσουν».

Αυτό που μου βγαίνει εμένα να συστήσω σε όσους δεν έχουν κάνει mRNA εμβόλιο, είναι:

  • Αποφύγετε την άμεση επαφή με κάθε είδους σωματικά υγρά όσων έχουν εμβολιαστεί με mRNA εμβόλια (σάλιο, ιδρώτα, αίμα, δάκρυα, σεξουαλική επαφή κλπ)
  • Πλένετε πολύ καλά αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιήσει άτομα που έχουν εμβολιαστεί με mRNA και ει δυνατόν να τα αποστειρώνετε (κουτάλια, μαχαίρια, πιρούνια, ποτήρια, θερμόμετρα, σεξουαλικά βοηθήματα κοκ)
  • Πλένετε τα ρούχα ξεχωριστά. Τα ρούχα των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί με mRNA εμβόλια, είναι καλύτερα να τα πλένετε σε βραστό νερό.

Τα σωματικά υγρά, μεταφέρουν DNA. Καθώς το mRNA ενυπάρχει πλέον στο DNA του ατόμου που έχει εμβολιαστεί, ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό δε μεταφέρεται και μέσω των σωματικών υγρών. Επιβάλλεται να προστατέψουμε την υγεία μας και την υγεία των παιδιών και των οικείων μας.

Και κάτι εξ ίσου σημαντικό:

Εάν στο οικείο σας περιβάλλον έχετε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με mRNA εμβόλια, παρακολουθείτε τη συμπεριφορά τους κάθε μέρα, μήπως εντοπίσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Για παράδειγμα μήπως αναπτύσσουν φοβίες, παραπάνω εκνευρισμό από το συνηθισμένο, ραθυμία, αλλαγή συμπεριφοράς, αποπροσανατολισμό, δυσκολίες στη σκέψη ή την ομιλία ή το γραπτό λόγο, επιθετική συμπεριφορά πέραν του συνηθισμένου, ευαισθησία στο φως, απομόνωση κοκ. Οποιαδήποτε αλλαγή, καλό είναι να την παρακολουθούμε.

https://kanenazori.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...