Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Όταν τα φασιστοειδή αυτο-αποκαλύπτονται...

Ένα νέο μέτρο που μπορεί να πει κανείς ότι παραπέμπει σε …άλλες εποχές, ανακοίνωσε σήμερα ο φασίστας Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα που έχουν επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο. Τι είπε μεταξύ άλλων;

Διαβάστε… «Αποφασίζεται η απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτό το σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας».

Δηλαδή κάτι σαν …στρατόπεδα συγκέντρωσης ας πούμε;

Εκεί φθάσαμε;

Είναι δυνατόν;

Στην Ελλάδα;

σχολιο: Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αυτό που τα ellinikahoaxes, εθελοτυφλώντας, προσπαθούν να διαψεύσουν ως ψευδείς ειδήσεις.
Σκεφτείτε τις προεκτάσεις, ποιος ορίζει τις μεταβλητές ποιο περιστατικό θα πηγαίνει σε δομές που έχουν "εξασφαλιστεί"; Παρακαλώ τους ιθύνοντες να μην παίζουν με τις λέξεις.
Όσο για το οικολογικό και υγειονομικό σκάνδαλο που ΜΟΝΟΙ σας φέρατε στις ζωές μας, θα βρεθείτε ΟΛΟΙ υπόλογοι απέναντι στην ίδια την Κοινωνία!
Που είναι οι τόσο ευαίσθητες οικολογικές οργανώσεις οι οποίες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τη διάσωση του αχινού, τον απρόσκοπτο οργασμό του ασβού, την ψυχολογική ηρεμία της φώκιας και το φενγκ σούϊ του μεταξοσκώληκα ενώ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ είναι ΑΦΑΝΕΙΣ στο οικολογικό αυτό έγκλημα απέναντι σε ότι έμβιο ον κινείται και αναπνέει στον πλανήτη αυτό;
Που είναι το Ινστιτούτο Καταναλωτών; Που είναι η αντιπολίτευση; Που είναι τα συνδικάτα; Που είναι οι νομικοί; Κόσμε...ώρα να καταλάβεις πως ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ θα πρέπει να δράσεις. Αυτή τη στιγμή, βιώνουμε ένα ακόμα οικολογικό, υγειονομικό πρόβλημα με προεκτάσεις στο σύστημα αξιών μας!
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων, οι μάσκες έπεσαν, τα δεδομένα τα έχετε ΟΛΟΙ σας μπροστά σας. Από τον Δεκέμβρη, ιθύνοντες, σας κάνω έκκληση για αυτοκριτική, για σύμπνοια, για παραδοχή λαθών, για κοινές δράσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα διότι το καράβι πήγαινε στα βράχια. Ε...πλέον στα βράχια είναι!
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,

Ποντίκας Δημήτρης

3 σχόλια:

 1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΑΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακάρι νὰ ἦταν ἕνας ἀπλὸς φασίστας ὁ ἀφορισμένος καὶ καταραμένος μυτόγκας καὶ οἱ σὺν αύτῷ. Αὐτοὶ εἶναι σατανιστές. Τὸ Ἰσραὴλ διέπραξε κυβερνοεπίθεση κατὰ τοῦ πυρηνικοῦ προγράμματος τοῦ Ἰράν, καθὼς προεῖπε ὁ γέρων Θεόδωρος ὁ Ἁγιοφαραγγίτης, καὶ ὁσονοῡπω πέφτει ὁ Ἐρντογάν. Οἱ Τοῦρκοι ἔχουν κόψει τὰ νερὰ τοῦ Εὐφράτη, ποῦ σημαίνει ὅτι πλησιάζει ὁ Ἀρμαγεδῶν, κατὰ τὸν ὅσιο Παΐσιο. Ἐγγύτατη ἡ ὥρα ποῦ αὐτοὶ οἱ διεστραμμένοι "θὰ τρέχουν πανικόβλητοι νὰ σωθοῦν". Εἷναι διαγεγραμμένοι. Μὴ τοὺς ὑπολογίζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ!!
  https://www.youtube.com/watch?v=3jIhWtE1Vtw

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...