Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Πολεμικές προετοιμασίες: Επιθεώρηση του Στόλου πραγματοποιεί ο Σοϊγκού

Την στιγμή που η Τουρκία προκαλεί σε όλα τα επίπεδα τον ελληνισμό, ο φιλότουρκος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jen Stoltenberg, κάλεσε τη Ρωσία την Τρίτη να αποσύρει τις δυνάμεις της από την Ουκρανία, ενώ εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για τις εξελίξεις στα σύνορα.

Δηλαδή με λίγα λόγια θεωρεί πρόκληση των παρουσία της Μόσχας στην περιοχή, όπου κινδυνεύουν εκατομμύρια ρωσόφωνοι, αλλά ταυτόχρονα, δεν ''βλέπει'' καμία τουρκική πρόκληση σε Αιγαίο, Α. Μεσόγειο, Αρτσάχ και Λιβύη!

Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας του Στρατού Σεργκέι Σόιγκου, πραγματοποιεί επίσκεψη-επιθεώρηση στο Βόρειο Στόλο την Τρίτη.

"Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο Υπουργός Άμυνας θα επιθεωρήσει το Ναύσταθμο καθώς και την υποδομή του αγκυροβόλιου των πυρηνικών υποβρυχίων Borei και Borei-A", δήλωσε η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία σε δημοσιογράφους.

''Επίσης ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Διοίκηση του Ναυτικού, εκπροσώπους της στρατιωτικής διοίκησης του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου και του στρατοβιομηχανικού συγκρότηματος της περιοχής. Θα συζητηθεί η εφαρμογή της κρατικής αμυντικής εντολής για τον εκσυγχρονισμό του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος του Στόλου της Σοβιετικής Ένωσης NG Kuznetsov από βιομηχανικές επιχειρήσεις'', αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Έτσι λοιπόν διαπιστώνουμε όχι μόνο πολεμικές προπαρασκευές από πλευράς Ρωσίας στα σύνορα με την Ουκρανία, αλλά σε όλη της την ομολογουμένως τεράστια εδαφική της επικράτεια.

Εμείς κρατάμε ώς αριθμό, την εξαγγελία 4.000 δοκιμασιών επιχειρησιακής ετοιμότητας από το Ρωσικό ΥΠΑΜ σε διάστημα ενός μήνα!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...