Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Η ηθικά απαράδεκτη κυβέρνηση κατηγορεί τους πολίτες που είναι επιφυλακτικοί στα εμβόλια ότι είναι «ηθικά απαράδεκτοί»!

Απίστευτα πράγματα από τον ανεκδιήγητο Άδωνι

Στον κόσμο του παραμένει ο ανεκδιήγητος Άδωνις ο οποίος σε ερώτηση για τους 10.000 νεκρούς με Covid-19 υποστήριξε ότι η Ελλάδα... τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. 

Όμως έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει κυρίως ο χαρακτηρισμός του προς τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, τους οποίους τους χαρακτήρισε ως «ηθικά απαράδεκτους». 

Ηθικά απαράδεκτη όμως είναι η ίδια κυβέρνηση η οποία δίνει εμβόλια στους πολίτες τα οποία αποσύρει η ΕΕ και δεν υπήρξε η ελάχιστη προειδοποίηση για τις εγκύους, μία προειδοποίηση που είχε εκδοθεί και για το Pfizer και το Moderna, πριν εκδοθεί και γι' αυτό της AstraZeneca. 

Άραγε, μήπως για τον Α.Γεωργιάδη είναι «ηθικά απαράδεκτοι» και όσοι πέθαναν από Covid-19, παρ' όλο που είχαν κάνει το εμβόλιο ή όσοι έχασαν τη ζωή τους από θρόμβωση και άλλες παρενέργειες;

Συγκεκριμένα, ο υπουργός, μιλώντας για το θέμα των εμβολίων, είπε ότι σέβεται το ατομικό δικαίωμα όσων αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο, αλλά η πράξη αυτή κρίνεται και πρόκειται για απόλυτη κοινωνική ανευθυνότητα. «Με την πράξη αυτή θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους. Ηθικά απαράδεκτος όποιος δεν κάνει το εμβόλιο».

Δήλωσε επίσης, πως πρέπει να είναι υποχρεωτικό για τους υγειονομικούς, δηλώνοντας πως «όποιος δεν το κάνει πρέπει να φύγει από το ΕΣΥ».

Στο μεταξύ, από σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των 30-39 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca. Μέχρι στιγμής όμως, το ενδιαφέρον από τους πολίτες είναι ελάχιστο. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο από πίσω από την αέναη και χωρίς καμία επιστημονική βάση επιμονή της κυβέρνησης προς τα συγκεκριμένα εμβόλια;

Αλήθεια η κυβέρνηση που χαρακτηρίζει ως «ηθικά απαράδεκτους» του πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τους είχε ενημερώσει πως με τα mRNA εμβόλια (της Pfizer και της Moderna) θα χρειάζεται να εμβολιάζονται 3-4 φορές τον χρόνο; 

Και γιατί επιμένει να μην παίρνει το Sputnik V το οποίο έχουν ήδη προμηθευτεί περίπου 60 χώρες, τρεις απ' αυτές μάλιστα ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Ρωσία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες; Εδώ η Τουρκία έφτασε σε συμφωνία για παραγωγή του στη χώρα, ενώ σε παρόμοιες συζητήσεις βρίσκεται και η Γερμανία. 

Πέραν των «ηθικά απαράδεκτων» ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΙ, απάντησε και σε ερώτημα για τους 10.000 νεκρούς και τη σχετική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση. 

Ο Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα είναι σε πάρα πολύ καλή θέση αφού είναι 22η στην ΕΕ ανάμεσα σε 27 χώρες.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει μιζέρια τις καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αποτυχία της κυβέρνησης και την εμμονική άρνησή της να ενισχύσει το ΕΣΥ.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...