Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Να μη λησμονήσουμε τα αγαπημένα μας και πεφιλημένα πρόσωπα

To μεθεπόμενο Σάββατο είναι Ψ υ χ ο σ ά β β α τ ο. Να μη λησμονήσουμε τα αγαπημένα μας και πεφιλημένα πρόσωπα της οικογενείας, τους κεκοιμημένους. Περιμένουν βοήθεια από εμάς.Λίγο σιτάρι οπωσδήποτε και το χαρτάκι με τα ονόματα.Οχι κουλούρια, παξιμάδια και βουτήματα.Μόνο σιτάρι.Είπαν ο Άγιος Παϊσιος,ο Γέροντας Ιωσήφ ο Σπηλαιώτης, Ο Γέροντας Αμβρόσιος και ο Άγιος Πορφύριος ότι τα μνημόσυνα βγάζουν ψυχή από την κόλαση.Έζησα οκτώ χρόνια από κοντά το Γέροντα Αμβρόσιο και είδαν απίστευτα θαύματα με τους κεκοιμημένους.

Εφ΄όσον εμείς προσευχόμαστε γι αύτούς ο Χριστός,τρόπον τινά, είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει επειδή είπε "¨αιτείτε και δοθήσεται υμίν, ζητείτε, και ευρήσετε,κρούετε και ανοιγήσεται" ( Ματθ.6,7).Ο Χριστός φωτίζει , είπε ο Γέροντας Εφραίμ που είναι στην Αριζόνα, να κάνουμε Μνημόσυνα για να βρεί αφορμή να πάρει τη ψυχή από την κόλαση και να την πάει στον Παράδεισο ! Θησαυρός για τις ψυχές.
΄
Ο Άγιος Άμβρόσιος μου είπε ότι με τα μνημόσυνα και τα 40λείτουργα που έκανα ο Κύριος πήρε τον παππού μου από την κόλαση και τον έβαλε στον Παράδεισο
Δ΄ευχών.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...