Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μαξίμου: Βλέπουν το τέλος να έρχεται – Αγωνία Μητσοτακη για την επόμενη μέρα όταν δεν θα είναι πρωθυπουργός

Ζει με τον τρόμο της επόμενης ημέρας όταν δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός, τι θα γράφει στο βιογραφικό του. Πως να γράψει ότι απέτυχε;

Ο λόγος για τον Κυριακο Μητσοτακη που πλέον περνά δύσκολες ώρες, η Αχίλλειος πτέρνα του αιμορραγεί και βλέπει το πολιτικό του τέλος να έρχεται.

Ήδη ετοιμάζουν οι σύμβουλοι του ένα κατεβατό με δικαιολογίες για την αποτυχία του σαν πρωθυπουργός. Lockdown, Πανδημία, Μηδεια, Ελληνοτουρκικα, Λιγναδης, Σάρα, Μαρα και το κακό συναπάντημα, όλα στη βάρδια του. Και πολλά άντεξε θα πουν, ήταν υπεράνθρωπος που άντεξε και τόσο θα πουν κάποιοι άλλοι, ούτε ένας όμως δεν θα πει την αλήθεια, ότι απλώς ήταν ακατάλληλος για τη δουλειά αυτή.

Κατάντια! Οι κορυφαίοι προπαγανδιστές του Μητσοτάκη είναι ξεπουλημένοι αριστεροί!

Ξεπουλημένοι αριστεροί και παρατράγουδα, υμνούν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη!
Εντέλει δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός νεοδημοκράτης που να βγαίνει ανοιχτά και να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Twitter, έως τα παρακρατικά έντυπα και ιστοσελίδες, οι ίδιες που κάποτε υμνούσαν τον Κώστα Σημίτη, τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου, δεν θα βρείτε ούτε έναν Νεοδημοκράτη να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη. Μόνο τα ορφανά του Τσαουσέσκου!

Ειδικά οι Ταλιμπάν του μητσοτακισμού, αυτοί που εκτοξεύουν την πιο χυδαία προπαγάνδα υπέρ του Μητσοτάκη οι ξεπλυματιίες παιδεραστών και λοιπών κακούργων, που στον ελεύθερο τους χρόνο αναπαράγουν και την πληρωμένη προπαγάνδα της Τουρκίας, είναι όλοι εκσυγχρονιστές ή ξεπουλημένοι αριστεροί!

Κοινώς, ο μεγάλος ηγέτης που δυστυχώς έχει στα χέρια του και χρησιμοποιεί επάξια την Νέα Δημοκρατία ως φερετζέ του εκσυγχρονισμό, στηρίζεται στην προπαγάνδα ξεπουλημένων αριστερών που για 30 αργύρια απέδειξαν ότι δεξιοί και αριστεροί, όλοι ίδιοι στο φαΐ.

πηγή

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...