Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Λύσσα από το ΠΑΣΟΚ κατά της Εκκλησίας

 «Δεν μπορεί η Εκκλησία να εξαιρείται πάντα από τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί», δήλωσε με περίσσιο θράσος η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), Φώφη Γεννηματά, στη σημερινή της ομιλία στη Βουλή, ομολογώντας επί της ουσίας την εμμονή της πολιτικής τάξης εναντίον της Ορθοδοξίας.

Δεν πρόκειται απλώς περί κάποιας ιδεοληψίας ή μιας εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων. Είναι προφανές πλέον ότι πρόκειται περί μίσους και σχεδίου εξαφάνισης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα.

Παρά την ασταμάτητη υποχωρητικότητα του αρχιεπισκόπου και της Ιεραρχίας στα κυβερνητικά μέτρα εναντίον της λειτουργίας των Ναών, η πολιτική τάξη της χώρας δείχνει ότι θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με την Εκκλησία. Ματαιοπονούν, αλλά πού να τους εξηγείς τώρα! Άλλωστε, όλες οι προηγούμενες προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Δεν αξίζει καν να εμπλακεί κάποιος σε συζήτηση μαζί τους. Είναι ταμένοι σε άλλα σχέδια και υπηρετούν άλλα συμφέροντα. Ακόμη και η διαρκής επίκληση στον Θεό να τους φωτίσει, μοιάζει πλέον μάταιη καθώς οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν θέλουν να δουν την αλήθεια, αλλά σχεδόν δαιμονίζονται από αυτήν.

Δαιμονίζονται από το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα κοινώνησαν εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί σε όλη την Ελλάδα και αντί να πεθαίνουμε σαν τις μύγες, όπως η πολιτική τάξη και η συνεργαζόμενη «επιστημονική» κοινότητα εύχονταν, άρχισε η κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων.

Δαιμονίζονται γιατί 9 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια όπου εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί κοινώνησαν σε όλη την Ελλάδα, αντί να μας μαζεύουν με τα κάρα από τους δρόμους όπως προέβλεπαν με τεράστια σιγουριά οι εκπρόσωποι της πολιτικής τάξης , οι τηλε-Ευαγγελάτοι και οι «επιστήμονες» με μπροστάρη τον Δερμιτζάκη, εμείς όχι μόνο χαίρουμε άκρας υγείας, αλλά μειώνεται σταθερά και ο αριθμός των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες και σε κλίνες της ΜΕΘ για τον κορονοϊό.

Αντί, λοιπόν, να διδαχτούν από την πραγματικότητα, αντί να χαρούν από την εξέλιξη αυτή, λυπούνται και οδύρονται που ο Θεός και η πίστη των απλών ανθρώπων τους διέψευσε.

Λογικά, θα έπρεπε πλέον να είναι πιο … διακριτικοί στον πόλεμο απέναντι στην Εκκλησία. Όμως επειδή η λογική είναι ο δεύτερος στόχος τους μετά την Εκκλησία, προσπαθούν να την καταργήσουν ζητώντας ακόμη αυστηρότερα μέτρα για τη λειτουργία των ναών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλα τα κόμματα  στέκονται και θα στέκονται απέναντι στην Εκκλησία. Θα την πολεμούν λυσσαλέα.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεμπροστιάζονται και να ξεδοντιάζονται. Διαγκωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα είναι πιο αυστηρός και προσβλητικός προς την Εκκλησία, δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στα αφεντικά τους.

Επέλεξαν να μεγαλώσουν την απόσταση μεταξύ της Εξουσίας και των Ορθόδοξων Χριστιανών. Τη μεγάλωσαν τόσο, που πλέον μοιάζει με χάος, με γκρεμό. Σαν εκείνο τον γκρεμό που μέσα του πήδηξαν τα γουρούνια όταν εντός τους εισήλθαν οι δαίμονες.

Η πολιτική τάξη μέσα στην αλαζονεία της πιστεύει ότι έχει τεράστια δύναμη. Πιστεύει ότι μπορεί να μας υποτάξει. Μικροί, ανόητοι Διοκλητιανοί! Δυστυχισμένοι που δεν κατάφεραν να απολαύσουν του Χριστού τη Χάρη και την Προστασία.

Παρά το μάταιο του πράγματος, ας συνεχίσουμε να παρακαλάμε τον Θεό να τους φωτίσει. Εμείς, σε αντίθεση με αυτούς, γνωρίζουμε από αγάπη και συγχώρεση.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...