Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τραμπ: Γεμάτη από συμβολισμούς η τελευταία του ομιλία στο οχυρό Άλαμο ​

Στρυμωγμένος από το σύστημα, εγκαταλειμμένος από συμμάχους, φιμωμένος από ΜΜΕ και εταιρίες τεχνολογίες και με την θητεία του να φτάνει στο τέλος της, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να προσκυνήσει και να παραδοθεί και σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό πηγαίνει στην πόλη Άλαμο του Τέξας, για να βγάλει ίσως την τελευταία του ομιλία σαν πρόεδρος των ΗΠΑ και να δώσει το σύνθημα της ύστατης μάχης ενάντια σε εταιρίες τεχνολογίας, δημοκρατικούς και βαθύ κράτος. 

H ιστορική ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ θα ξεκινήσει περίπου στις 10 μμ ώρα Ελλάδας.

Η πόλη Άλαμο έχει ονομαστεί από το ομώνυμο οχυρό στο Τέξας όπου δόθηκε η πιο γνωστή τελευταία μάχη στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν περίπου 200 Αμερικανοί Τεξανοί πατριώτες αρνήθηκαν να το εγκαταλείψουν και πολέμησαν μέχρι ενός έναντι 1,800 Μεξικανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντόναλντ Τραμπ την τελευταία του βδομάδα ως πρόεδρος θα αντεπιτεθεί στις εταιρίες τεχνολογίας με όλα του τα μέσα και όλες του τις δυνάμεις, προσπαθώντας μάλιστα να περάσει και νομοθεσία. Την ίδια στιγμή θα αναδείξει το έργο που έκανε η προεδρία του όπως πχ το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως πιστός στον πρόεδρο Τραμπ και το έργο του έχει μείνει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο ο οποίος μετά την άλωση του Καπιτωλίου δήλωσε πως «όταν γραφτούν τα βιβλία η ιστορία θα μας δικαιώσει» και πως όσοι σπεύδουν να εγκαταλείψουν τον πρόεδρο «δεν καταλαβαίνουν τον αμερικανικό λαό».

Το κανάλι του Ντόναλντ Τραμπ

Ε Δ Ω



Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...