Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ρωμιοί όπου Γης: Νιώθω για πρώτη φορά ότι δεν είμαι μόνη μου στην προσευχή. Το νιώθω

 Ξένια από Ομάδα Προσευχής Ψαλτηρίου με Ρωμιούς όπου Γης... 

Η μέχρι στιγμής εμπειρία μου με τους Ψαλμούς:



-Παρατηρώ ότι, όσο περνούν οι μέρες, ανυπομονώ να έρθει η ώρα της ανάγνωσης.

-Νιώθω για πρώτη φορά ότι δεν είμαι μόνη μου στην προσευχή. Το νιώθω.

-Συνήθως η ανάγνωση γίνεται βράδυ που ηρεμεί το σπίτι και όλοι κοιμούνται. Τις πρώτες δέκα μέρες ένιωσα τον "πόλεμο" όπως ποτέ πριν στην προσευχή μου. Ενώ δεν νύσταζα ιδιαίτερα, ένιωθα μία δύναμη να με κοιμίζει.., μόλις το αντιλαμβανόμουν ξύπναγα και συνέχιζα με χασμουρητά, αλλά με πείσμα. Πλέον, δεν το αντιμετωπίζω αυτό το θέμα όσο αργά και να είναι!

-Όσο τους διαβάζω τόσο περισσότερα καταλαβαίνω. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, έλεγαν οι παπούδες μας.  

Με την ευλογία του αγαπημένου μας Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, προσεύχομαι να έχουμε όλοι τη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι όλο το 2021 αλλά και το 2022, όπως και μας συμβουλεύει ο ίδιος. Άλλωστε, όταν τον άκουσα να το λέει, σκέφτηκα: Α, ωραία, μέχρι τότε, μέσες άκρες, θα το έχουμε μάθει απ' έξω το Ψαλτήρι!

Καλά λένε οι άγιοι παπούληδες ότι, όπου πλεονάζει η αμαρτία περισσεύει η Χάρις του Θεού. Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, και μέχρι να έρθει η Θεϊκή λιακάδα, το Ψαλτήρι θα είναι πνευματικό όπλο για όλους όσους έχουμε αντιληφθεί ότι προετοιμαζόμαστε για πόλεμο.  

Με εκτίμηση, Ξένια
 
σχόλιο Γ.Θ
: Η Ομάδα Προσευχής Ψαλτηρίου με Ρωμιούς όπου Γης στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων και η αγαπητή εν Χριστώ αδελφή Ξένια, είναι η μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή Ομάδα από όλες όσες δημιουργήθηκαν. Πραγματικά αγκαλιάζει τον πλανήτη. Είμαστε ταυτόχρονα τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά και τόσο κοντά!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...