Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως με το εμβόλιο τους


Στο Κίεβο πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

σχόλιο Γ.Θ : Και μόνο η λύσσα τους να μας εμβολιάσουν υποχρεωτικά λέει πάρα πολλά. Σε όλες τις χώρες αρχίζουν οι αντίχριστοι να ψηφίζουν το νόμο που θα μας φέρνει στο δίλημμα εμβολιασμός ή χάνεις την δουλειά σου, το δικαίωμα σε περίθαλψη και εκπαίδευση. Ανατριχιαστικά όμοιο με αυτό που λέει η Αποκάλυψη για όσους δεν δεχτούν το Χάραγμα.
Θυμάστε τι άλλο λέει η Αποκάλυψη για όσους δεχτούν το Χάραγμα; Θα είναι οι πρώτοι που θα υποφέρουν...
Λοιπόν αδέρφια ας χάσουμε τις δουλειές μας, ας πεινάσουμε αλλά μην τους αφήσουμε να μας κάνουν πειραματόζωα. Πως το λέγανε όσοι νεοταξίτες υποστήριζαν τις αμβλώσεις; My body my choice
Ας τους το επιστρέψουμε τώρα σαν σύνθημα...


Οι διαδηλωτές προσήλθαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου για να δηλώσουν τη διαμαρτυρία τους κατά του νομοσχεδίου υπ᾽αριθμ. 4142 «Περί του συστήματος της δημόσιας υγείας», όπου καταγράφονται νέοι κανονισμοί για τον εμβολιασμό.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Κιέβου συλλαλητήριο αντιπάλων του υπ᾽αριθμ. 4142 νομοσχεδίου, γνωστού ως «νόμου περί υποχρεωτικού εμβολιασμού». Στιγμιότυπα από τον τόπο της διαδήλωσης αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς των Telegram Klymenko Time και PavlovskyNews.

Οι διαδηλωτές προσήλθαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου με πανό «Ο λαός είναι κατά του 4142», «Όχι στην ιατρική τυραννία», «Το δικαίωμα και η ελευθερία επιλογής μας εξασφαλίζονται από το Σύνταγμα της Ουκρανίας» κ.ά.

Το υπ᾽αριθμ. 4142 νέο νομοσχέδιο «Περί του συστήματος της δημόσιας υγείας», κατά του οποίου τάχθηκαν οι διαδηλωτές του συλλαλητηρίου, διευρύνει τον κατάλογο των προληπτικών εμβολίων και προβλέπει την ευθύνη των γονέων, που αρνούνται τον εμβολιασμό του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, γονείς, οι οποίοι αρνούνται τον εμβολιασμό του παιδιού, θα πρέπει να συμπληρώσουν και το σχετικό αίτημα αρνήσεως. Θα απαγορεύεται η επίσκεψη στα «εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα παιδικά ιδρύματα υγείας και ψυχαγωγίας» στα παιδιά, τα οποία δεν θα εμβολιασθούν προληπτικά σύμφωνα με το ημερολόγιο του εμβολιασμού.

Επιπλέον, οι προληπτικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί για τους εκπροσώπους μιας σειράς επαγγελμάτων, κατάλογο των οποίων θα καθορίσει το Υπουργείο Υγείας. Τώρα λένε ότι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό θα πρέπει να δεχθούν και οι εργαζόμενοι στον τομέα παροχής υπηρεσιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Αρχίατρος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας Βίκτορ Λιασκό ενημέρωσε ότι το πρώτο ήμισυ του 2021 περίπου 4 εκ. Ουκρανοί πολίτες θα εμβολιασθούν δωρεάν για τον COVID-19.

Μετάφραση του Βασιλείου Μεταφράστωφ
ΕΟΔ - Ενωση Ορθοδοξων Δημοσιογραφων

https://gr.pravoslavie.ru/135828.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...