Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ: «ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ»

σχόλιο Γ.Θ : Μπορεί να μας απολύσουν, μπορεί να πεινάσουμε, να πηγαίνουμε στα συσσίτια της Εκκλησίας, μπορεί να τα χάσουμε όλα, όμως βλέπει ο Θεός...
Για Εκείνον θα γίνουμε ζητιάνοι. Λέτε να μείνει ασυγκίνητος;
Το δάκρυ και ο πόνος μας θα πέσει επάνω στους αντίχριστους σαν φωτιά. Έφτασε η Ώρα...


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ισχυρή η αντίδραση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού μετα τους Υγειονομικούς (Γιατρούς και Νοσοκόμους) και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πολλά στελέχη προειδοποιούν την αρμόδια ηγεσία τους δηλαδή την Διοίκηση των μονάδων ή των σχηματισμών ότι «δεν πρόκειται να δεχθούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο του mRNA» και «δεν θα πειθαρχήσουν επ'ουδενί σε μία τέτοια εντολή» καθώς τονίζουν ότι «Είναι αντισυνταγματική».

Ακόμα και με τον φόβο των κυρώσεων και των επιπτώσεων στην καριέρα τους. Πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η άρνηση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία;

Να θυμίσουμε ότι από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, πλην του νοσηλευτικού προσωπικού, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Εγγραφο απέστειλε το ΓΕΣ ...Αρχισαν τα οργανα και στο ΣΤΡΑΤΟ!!! Και να γραφτούν ΛΙΣΤΕΣ!!! Ποσοι και ποίοι το ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!!

ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...