Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ποιος έδωσε συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη; Ακούστε...

 σχόλιο Γ.Θ : Προλάβετε να το δείτε! Τα φασιστοειδή της google / νέας τάξης θα το κατεβάσουν σίγουρα...

4 σχόλια:

 1. Η ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ .ΓΥΡΟ,ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ,Ε,ΡΕ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΕΙ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Bill Gates δεν έχει πλέον καμιά σχέση με την Microsoft.
  Η θέση του σε αυτήν είναι απλά διακοσμητική/τιμητική.
  Ακόμα και οι φίλοι του Gates (π.χ. Balmer) έχουν πλέον ασήμαντη επιρροή στην εταιρία.
  Μπορεί η Microsoft να βγάζει λεφτά από την επιδημία, π.x. από πώληση αδειών λογισμικού για απομακρυσμένη επικοινωνία, αλλά δεν έχει καμιά δουλειά με εμβόλια και καραντίνες αυτές καθεαυτές, όπως ο Gates.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αποκλείται ο Gates να έχει αποσύρει την επιρροή του από τη Microsoft. Η σχέση του με τη Microsoft δεν καταργηθηκε ούτε επειδή τα τελευταία χρόνια είχε "τιμητικό" ρόλο, ούτε επειδή έφυγε. Η εταιρεία κινείται πιστά στην πορεία που χάραξε ο ίδιος. Και που συνεχίζει να την χαράζει απλά σε νέα πεδία δραστηριοτήτων.

   Διαγραφή
  2. Η πορεία της Microsoft είναι η ίδια με αυτήν των υπολοίπων εταιριών. Όλες το χρήμα κυνηγούν, η κάθεμία έχοντας το δικό της όραμα. Το όραμα της Microsoft πολλές φορές έχει αλλάξει και έχει απομακρυνθεί από αυτό του Gates, έχοντας πάντα καταστροφικό αποτέλεσμα για την εταιρία αλλά και τον κόσμο των υπολογιστών. Πέρα από τα βρώμικα παιχνίδια ανταγωνισμού, και μια τάση να ακολουθούν το ρεύμα για να μην χάσουν το χρήμα, δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι κακό στην πορεία της εταιρίας, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά, όταν την συγκρίνω με άλλους ανταγωνιστές (τους τεχνολογικά ανάπηρους και κίναιδους της Apple, τους δημιουργούς του GNU Linux που ονόμασαν τα services του λειτουργικού τους "δαίμονες" και που δεν κατάφεραν να κάνουν ένα mainstream λειτουργικό, αλλά διασπώνταν γρηγορότερα και από τους προτεστάντες, με κάθε έναν από αυτούς να κάνει την δική του διανομή, τα δικά του πακέτα εγκατάστασης, κτλ, ενώ ποτέ δεν διόρθωναν κομμάτια του λειτουργικού τους ήταν ήδη πανάρχαια και ακατάλληλα για χρήση -- κατά δική τους μάλιστα ομολογία! Μέχρις ότου μπήκε η Microsoft στο παιχνίδι του Linux και άρχισε να διορθώνεται η κατάσταση.)

   Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αν δεν υπήρχε η Microsoft δεν νομίζω ότι θα είχα την σχέση που έχω με τους υπολογιστές. Αν υπήρχε μόνο η Apple, μάλλον δεν θα είχα καμιά απολύτως σχέση. Αν υπήρχε μόνο το Linux, θα είχα μια ριζικά διαφορετική και άχαρη σχέση με τους υπολογιστές, που δε θέλω να την σκέφτομαι.
   Ο Gates ήταν οραματιστής, είτε το θέλουμε είτε όχι. Και είμαι βέβαιος ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τώρα, αλλά το κάνει έχοντας λάθος δεδομένα. Πιστεύει ότι πρέπει να μειώσει τον πληθυσμό της γης και άλλα τέτοια. Ελπίζω να τον φωτίσει ο Θεός, και αυτόν και την γυναίκα του.

   Όσο για την επιρροή που έχει, οι πολυεθνικές εταιρίες είναι υπερβολικά μεγάλα τέρατα για να μπορούν να επηρεαστούν από μεμονωμένους ανθρώπους. Συνήθως, μόνο τα πολλά λεφτά τις επηρεάζουν. Από εκεί και έπειτα, εξαρτάται πόσα λεφτά μπορεί να δώσει ο Gates (και ο κάθε Gates) στην Microsoft, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ώστε να τους πείσει να κάνουν κάτι. Αυτή είναι η ατζέντα, αυτός ο σκοπός και αυτά τα κίνητρα μια τόσο μεγάλης εταιρίας. Ούτε φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι, ούτε σωτήρες, ούτε οραματιστές ενός καλύτερου αύριο, εκτός -πιθανώς- μεμονωμένων υπαλλήλων τους, που μπορεί να έχουν τις δικές τους αντιλήψεις και απλά συντάσσονται με την εταιρία για τους δικούς τους λόγους.

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...