Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Προσέξτε πολύ το δημοσίευμα, και τα συμπεράσματα

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, εκτιμά ότι τα πρώτα εμβόλια κατά του νέου κοροναϊού θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2021.

Μιλώντας στον αρχισυντάκτη της Yahoo Finance, o Γκέιτς εκτίμησε ότι θα υπάρχει εμβόλιο «νωρίτερα από ό,τι νομίζουμε, στις αρχές του νέου έτους».

Κοροναϊός: O Μπιλ Γκέιτς μιλά για το κακό και καλό σενάριο με τον ιό

Με λίγη τύχη θα έχουμε δύο ή τρία από τα έξι εμβόλια που βρίσκονται στην τρίτη φάση κλινικών δοκιμών αυτήν τη στιγμή. Το εμβόλιο της Pfizer είναι πιθανό να είναι το πρώτο – πρόκειται για έμπειρη εταιρεία εμβολίων και έχουν σχεδιάσει τη μελέτη τους πολύ καλά».

Ο Γκέιτς εκτιμά επίσης ότι η AstraZeneca, βρετανική φαρμακοβιομηχανία που πιθανότατα θα παρέχει στην Αυστραλία εμβόλια κατά της Covid-19 -σε περίπτωση που κριθούν επιτυχείς οι δοκιμές- καθώς και οι Johnson και Johnson, Novavax, Moderna και Sanofi- θα προχωρήσουν στην παραγωγή εμβολίων στις αρχές του 2021.

«Δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό»

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Microsoft, θα πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού «προκειμένου να μειωθούν οι αριθμοί (σ.σ. των κρουσμάτων), ενώ όσο υφίσταται η νόσος «ο κίνδυνος επανεμφάνισης και επαναμόλυνσης θα είναι παρών».

Όπως εξήγησε, ο μαζικός εμβολιασμός θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολος καθώς «πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να διακινούν επιβλαβείς θεωρίες συνωμοσίας για τα πιθανά εμβόλια».

«Το κύμα των θεωριών συνωμοσίας για το εμβόλιο που συχνά αναφέρονται σε μένα ή τον Άντονι Φάουτσι (σ.σ. κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ), βασίζεται σε κακές προθέσεις, γεγονός που δεν περίμενα», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι υπάρχει ένα 30% που καταλαβαίνει ότι το εμβόλιο είναι προς όφελος και των υπολοίπων ανθρώπων».

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλιστούν εμβόλια και για τις φτωχότερες χώρες.

in.

σχολιο : Ο Μπιλ Γκέιτς ουρά τού τροχού της τύχης, αφού στην τύχη υπολογίζει για το εμβόλιο. 

Το σημαντικώτερο όμως είναι αλλού, καθώς νομίζω πώς για πρώτη φορά ο Μπιλ Γκέιτς μιλάει ανοιχτά για ποσοστά ανθρώπων που είναι θετικοί στο εμβόλιο, και γιά ποσοστά επίσης πού είναι αρνητικοί. 

Το 30% του πληθυσμού που αναφέρει με εύσχημο έμεσο τρόπο πως θα εμβολιαστεί, θεωρώ πώς θα είναι η αποτυχία τού συστημικού εμβολίου. 

Και 30 % μιλάμε στο σήμερα, ενώ όσο περνάει ο χρόνος, και ο φασισμός θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να προάγει τον τρόμο για τον τελικό σκοπό τον εμβολιασμό, θεωρώ πως θα ξεγυμνώνονται, ακόμη περισσότερο, εκτός εάν είναι πληρωμένοι. 

Ο Χρόνος πάντοτε, ήταν και θα είναι σύμμαχος της Αλήθειας γιατί έτσι ορίζει ο Κύριος, όχι εμείς. 

Με 30 % του πληθυσμού για εμβολιασμό, έχουν αποτύχει, καί όσο καθυστερούν, αυτό το ποσοστό θα μικραίνει. Άρα δεν μπορούν να  το επιβάλουν με το στανιό, ο κόσμος θα αντιδράσει. Θεωρώ πως για αρχή, για να μην γίνουν περίγελοι στην παγκόσμια σφαίρα, θα το πάνε απαλά, απαλά, και ας υπάρχει ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μήπως και χτες απαγόρευση δεν υπήρχε υπό του νόμου καθεστώς για τις παρελάσεις; Όμως ο κόσμος το αψήφισε, δεν μάσησε στης κατσίκας τον ταραμά. Μήπως εφάρμοσαν τον νόμο και έκαναν μαζικές συλλήψεις; Όχι γιατί πάντα οι θρασύδειλοι, φοβούνται τον κόσμο, και φοβούνται μήπως ξυπνήσουν καί οι κοιμισμένοι και γυρίσουν εναντίων τους, και εκεί που θα πήγαιναν για μαλί, θα έβγαιναν καραφλοί. 

Κάνει δουλειά το ίντερνετ, γκρεμίζει τη σαβούρα και τη λάσπη που δημιουργούν οι τηλεοπτικοί τρομοδημογράφοι. 

Με την κίνηση για εμβολιασμό τρίτων χωρών, επιθυμούν να ανεβάζουν τα ποσοστά εμβολιασμού, για την προπαγάνδα του κόσμου, δήθεν πείθεται ο κόσμος και το αποδέχεται. 

Αγώνα αδελφοί, μήπως και μας λυπηθεί ο Θεός, αλλιώς μάς βλέπω μαζικά στις φυλακές,,, και ποιός το αντέχει;

 Scripta manent

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...