Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Σε κτίριο της περιφέρειας της Ρόδου τοποθετήθηκαν ελληνικες σημαιες χωρίς ΣΤΑΥΡΟ!

Σε κτίριο της περιφέρειας της Ρόδου τοποθετήθηκαν ελληνικες σημαιες χωρίς ΣΤΑΥΡΟ! 
Δείτε και φριξτε!

του Κωνσταντίνου Κλωνή

Πριν λίγες μέρες αναδειξαμε ενα θεμα αναφορικά με την σημαία σε κτίριο της περιφέρειας της Ρόδου.
Σήμερα λοιπόν πληροφορηθηκαμε πως μετα απο καταγγελίες πολιτών στην αστυνομία της Ρόδου αναφορικά για το συγκεκριμένο ζήτημα, ήρθε στα χέρια της αστυνομίας βίντεο απο σύστημα ασφαλείας καταστηματος στο οποιο φαίνεται αλλοδαπός που κατοικεί στην συγκεκριμένη παράνομη δομή των μεταναστών απο όπου και η φώτο φαίνεται να κλέβει σημαίες απο κατάστημα, να σχιζουν μετά μανιας τον σταυρό και να μένουν μονάχα οι γαλανολευκες λωρίδες.
Στην συνέχεια τις κρεμασε μαζί με τα κονταρια που έκλεψε στην συγκεκριμένη παράνομη δομη που σημειωτέον ειναι αρχαιολογικος χώρος. Εκτός από τις σεξιστικες επιθέσεις που δέχονται οι γυναίκες που περνούν απο αυτό το σημείο, εκτός από τις επιθέσεις που δεχθηκαν Ελληνες στην περιοδο της καραντινας πριν λιγες μέρες είχαμε και αυτό.
Η αδιαφορια της αστυνομίας και των αρχων της Ρόδου συσπειρωσε περιπου 300 πολίτες κατοικους του νησιού που προσπαθούν να βρουν λύσεις απέναντι στα προβλήματα που δημιουργεί αυτη η παράνομη δομή σε κτίριο της περιφέρειας (περιπου εκατο. πενήντα ειναι οι λαθροπροσφυγες).
Χαρις αυτους ξεκρεμαστηκαν οι υποτιθεμενες σημαίες οι οποιες μπηκαν να προκαλέσουν. Περιφέρεια, Δήμος, αστυνομία συνεχίζουν να σφυριζουν αδιάφορα. Την υπόθεση την ανελαβαν οι πολίτες πλέον...
Το να μην ενδιαφέρονται καθόλου για το τι κρεμιεται και τι ξεκρεμιεται σε κρατικό κτίριο ειναι χειρότερο ολισθημα απο το να κρεμασεις ο ίδιος σαν περιφέρεια παραλαγμενη εστω την ελληνική σημαία...

Ταξιάρχες Κοινότητα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...