Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Αργά ή γρήγορα θα φέρει ο Χριστός μία ένωση γύρω από την Αλήθεια

Χαράλαμπος Μηνάογλου

Τις τελευταίες μέρες πολλοί σχολίασαν τις δηλώσεις του πνευματικού του διεθνιστικού σιωνισμού, του Χ. Κίσσιγκερ.
Οι δηλώσεις αυτές είναι σπάνιες τουλάχιστον για μένα, καθώς θα συμφωνήσω με τις βασικές διαπιστώσεις του από τις οποίες το πρώτο πράγμα που βγαίνει, είναι μία ανησυχία. Ανησυχία μήπως η παγκοσμιοποίηση σιωνιστικού τύπου καταρρεύσει.
Τονίζει ότι την επόμενη μέρα ο κόσμος πρέπει να μείνει προσηλωμένος στις αρχές του Διαφωτισμού (δηλαδή της αποκρυφιστικής νεωτερικότητας με επίχρισμα ορθολογισμού).
Το ότι τονίζει κάτι τέτοιο και το συμβουλεύει, σημαίνει ότι φοβάται πως μπορεί να υπάρξει και διαφορετική εξέλιξη. Αν ο κόσμος δηλαδή αντί να φοβηθεί, ανοίξει τα μάτια του τι θα δει ξεκάθαρα μπροστά του; ΓΥΜΝΗ και ΜΟΝΗ την κατάρρευση της νεωτερικότητας.... ΓΥΜΝΗ και ΜΟΝΗ την αποτυχία των συστημάτων που γέννησε ο Διαφωτισμός.... ΓΥΜΝΗ και ΜΟΝΗ την αδυναμία του φιλελευθερισμού να καλύψει τις στοιχειώδης ανάγκες των ανθρώπων.... ΓΥΜΝΗ και ΜΟΝΗ την αποτυχία της παγκοσμιοποίησης.... ΓΥΜΝΗ και ΜΟΝΗ την εξάρτηση του ανθρώπου από τον Θεό... Αυτό λένε οι δηλώσεις του Κίσσιγκερ πίσω από τις λέξεις!
Για αυτό και υπάρχει ανάγκη να φοβηθούν οι άνθρωποι, ώστε να μην δουν την κατάρρευση όλων όσων θεοποίησε ο Κίσσιγκερ και οι όμοιοί του.
Για αυτό και είναι για αυτούς επιτακτική ανάγκη να κλείσει η ΕΚκλησία. Να αποτραβηχτεί, να δηλώσουν οι κεφαλές της ότι αυτή απέτυχε και λέει ψέμματα, ενώ η πραγματικότητα βοά ότι οι αντίχριστοι είναι αυτοί που απέτυχαν και λένε ψέματα. Ζει Κύριος ο Θεός όμως....
Και θα δείξει ότι πράγματι μία ένωση χρειάζεται για να ζήσει ο κόσμος. Μία ένωση γύρω από την Αλήθεια.
Και αυτήν αργά ή γρήγορα θα την φέρει ο Χριστός, καθώς και ένας να μείνει πιστός θα μαρτυρήσει για την Αλήθεια και τα αποτυχημένα συστήματα του άρχοντος του αιώνος τούτου θα δει ο άνθρωπος ποια είναι και θα πιαστεί από την Αλήθεια ως μόνη σανίδα σωτηρίας.
Τελειώσαν οι απάτες μας φωνάζει ο Χένρυ...και έχει δίκιο!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...