Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αυτο- οργανωθείτε!

Αγαπητοί φίλοι επειδή μιλάμε δημόσια πλέον για τον κίνδυνο της παγκοσμιοποίησης όπως την εννοούν τα άρρωστα μυαλά τους, δηλαδή επιδιώκουν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού,
παγκόσμια αστυνόμευση και δικτατορία, υποχρεωτικά εμβόλια, κατάργηση του χρήματος, άρα πλήρης έλεγχος των πάντων μας μένει μόνο ένας δρόμος. Ένωση όλων των Ελλήνων και αντίσταση.
Προτείνουμε αυτοοργάνωση ολων των Ελλήνων και Αυτοκυβερνηση Σαφώς με άλλοθι τον κορόϊδο-ιό, αλήθεια η ψέμα, καταργήθηκε η Δημοκρατία, καταργήθηκε ο πολίτης, καταργήθηκε το Πάσχα, καταργείται κάθε συνάθροιση και κάθε μετακίνηση.

Θα επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί με απρόβλεπτες παρενέργειες και βαθμιαίοι θάνατος

Μας θεωρούν ζώα
Θα μας επιβάλλουν τα τσιπάκια για τον πλήρη έλεγχο μας Σε λίγο θα λέμε καλύτερος ο Τσίπρας...
Έτσι μας παίζουν μπαλάκι από την δεξιά στην αριστερά και πίσω στην δεξιά κοκ.

Και πάντα το σχέδιο της Νέας Τάξης υλοποιείται με αμφότερους Τώρα μας μένει ένας δρόμος Αντίσταση και επαναφορά της Δημοκρατίας.

Ο λαός πρέπει να ελευθερώσει την Ελλάδα .

Όσο υπάρχουμε και μπορούμε να επικοινωνούμε ας αντισταθούμε. Δυστυχώς στο επίπεδο το οποίο φτάσαμε το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι η αντοχή στα χτυπήματα που δεχόμαστε , η ετοιμότητα «πραγματική» και ηθική για αυτά και τα νέα που έρχονται , ενημέρωση και ξεμπέρδεμα των μυαλών συνανθρώπων μας που δεν μπορούν να κατανοήσουν το τι πραγματικά συμβαίνει , και ετοιμότητα ατομική και συλλογική για την στιγμή που το σύστημα θα κατάρρευση ώστε αυτοί που μας έφεραν στην κατάσταση αυτή να μη παραμείνουν στο σβέρκο και στις ζωές μας. πηγή
Αναρτήσεις γύρω από την επιβίωση...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...