Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο Τσιόδρας έχει προϊστορία στην επιβολή εμβολίων. Από το 2009 μέχρι σήμερα προωθεί κατασκευή ιών και εμβολιασμούς!

2009-2010. Η τότε Κυβέρνηση, το Υπ. Υγείας, τα ΜΜΕ όπως πάντα, ο Π.Ο.Υ. και μέσα σ΄αυτούς και ο Τσιόδρας, χρησιμοποιώντας ως δούρειο ίππο την γρίπη του Η1Ν1 μας επέβαλαν εμβολιασμούς οι οποίοι τελικά ακυρώθηκαν αφού όμως κάποιοι εισέπραξαν τεράστια κέρδη
πωλώντας τεράστιες δόσεις παγκοσμίως και στο τέλος όλοι έψαχναν που να τις μεταπωλήσουν. Διαβάστε στο τέλος σχετικές ειδήσεις για να θυμηθείτε.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο συνεργάζεται παγκοσμίως με «100 εργαστήρια με τα οποία θα κατασκευάσουμε ιούς για να δημιουργηθούν εμβόλια!!»
Η φωτογραφία χρονολογείται από το 2009, όταν υπήρχε μια άλλη πανδημία (καμιά σχέση με τον σημερινό παγκόσμιο ντόρο), η γρίπη Η1Ν1. Προφανώς είναι αναγνωρίσιμος ο κύριος στα δεξιά της φωτογραφίας. Είναι ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος σήμερα του υπουργείου Υγείας για το θέμα του κορονοϊού.
Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον τότε υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και στα αριστερά έναν άλλο (λιγότερο) γνώριμο, τον σήμερινό υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, συνεργάτη του κ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο τότε.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν είναι τυχαία δίπλα στον Δ. Αβραμόπουλο. Και τότε, όπως και σήμερα, ήταν ο εκπρόσωπος του υπουργείου. Τότε για τον Η1Ν1, σήμερα για τον κορονοϊό.
Είναι, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ της εποχής αλλά και στα σύγχρονα (κυρίως τις “αγιογραφίες”) ο άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά ο Αβραμόπουλος. Την ίδια εποχή ξεσπά ένα μεγάλο σκάνδαλο: το υπουργείο Υγείας κάνει παραγγελίες εκατομμυρίων αντιγριπικών εμβολίων, πολύ περισσότερα σε αριθμό από τον συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας! Ένα σκάνδαλο που διερευνάται ακόμα και δεν αφορά μόνο στον μεγάλο αριθμό αλλά και ενδεχομένως σε άλλες ακατάλληλες φαρμακευτικές ουσίες…
Η Ελλάδα, αρχή της κρίσης, χρεώνεται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για άχρηστα εμβόλια κι ο Δ. Αβραμόπουλος “προστατεύεται” στην ΕΕ, ως επίτροπος…
Ποια άραγε είναι η εμπλοκή Τσιόδρα στην υπόθεση; Πώς παραγγέλθηκαν τα εμβόλια και άλλα υλικά που αποδείχτηκαν άχρηστα; Χωρίς να έχει άποψη ή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Σ. Τσιόδρα, του ανθρώπου που εμπιστευόταν τότε τυφλά ο Αβραμόπουλος;
Ας θυμηθούμε (από την Εφημερίδα των Συντακτών)
Η υπόθεση των αντιγριπικών εμβολίων τα οποία το υπουργείο Υγείας (επί υπουργίας Δ. Αβραμόπουλου) παράγγελνε κατά εκατομμύρια δόσεις την περίοδο 2009-2010 εντάσσεται στην έρευνα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς που έχει άμεση σχέση με τη Novartis, αλλά και το ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς οι παραγγελίες γίνονταν μέσω αυτού. Με αφορμή τον ιό της γρίπης που είχε κάνει θραύση τότε και παρουσιαζόταν από πολλά ΜΜΕ ως η επερχόμενη… Αποκάλυψη, οι αρμόδιες αρχές είχαν παραγγείλει απίστευτες ποσότητες συσκευασμένων εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων, αλλά και γενναία ποσότητα της ουσίας οσελταμιβίρη (η βασική δραστική ουσία του αντιγριπικού Tamiflu), για παρασκευή του φαρμάκου στην Ελλάδα.
Το κόστος των αντιιικών φαρμάκων που αγοράστηκαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ (Tamiflu της Roche και Relenza της GlaxoSmithKline) έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι πριν καν τελειώσει το σχετικό απόθεμα, κάποιοι λειτούργησαν… προνοητικά και προχώρησαν σε νέα παραγγελία τόνων δραστικής ουσίας, με αποτέλεσμα οι αποθήκες να γεμίσουν από το εν λόγω σκεύασμα.
Το 2011 το υπουργείο Υγείας (επί υπουργίας Μ. Ξενογιαννακοπούλου) είχε καταφέρει να ακυρώσει παρτίδες εκατομμυρίων δόσεων οι οποίες είχαν γίνει από την προηγούμενη ηγεσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Το κόστος των παρτίδων έως εκείνη τη στιγμή έφτανε τα 80 εκατ. ευρώ.
Συνεργάτης του Άδωνη αλλά και του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ
Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν χάθηκε από τότε. Υπήρξε, μέχρι το 2016 που αποχώρησε, επιστημονικός συνεργάτης του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ (χωρίς να υπάρχει κάτι γνωστό σε βάρος του πάντως) αλλά και του Άδωνη Γεωργιάδη, το 2014, επίσης στο υπουργείο Υγείας.
Δεν μιλάμε, δηλαδή, για κάποιο νέο πρόσωπο, αλλά με εμπλοκή στις δημόσιες υποθέσεις σε σκληρές και περίεργες συγκυρίες…
Προς επιβεβαίωση, δείτε κείμενο του Πρώτου Θέματος για τον Σ. Τσόδρα, που αναρτήθηκε στις 21 Απριλίου 2020
Πηγή candiadoc.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...