Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

«Αν συνεχιστεί η ρωσική περικύκλωση, η ρωσική υποβρύχια βόμβα «status-6» θα ενεργοποιήσει το ρήγμα του Αγ. Ανδρέα»

 Μπορούμε να καταστρέψουμε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο με μια μόνο επίθεση 


Με «Αρμαγεδώνα» απειλεί τις ΗΠΑ διάσημος αναλυτής εάν και εφόσον συνεχίσουν να περικυκλώνουν την ρωσική επικράτεια με στρατιωτικές βάσεις και με κράτη που διαθέτουν «κυβερνήσεις μαριονέτες».

Ο διάσημος Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Κονσταντίν Σίβκωφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου και μέλος της ακαδημίας γεωπολιτικών αναλύσεων της Μόσχας, σε συνέντευξή του στο NSN αποκάλυψε το σχέδιο του ρωσικού γενικού επιτελείου κατά των ΗΠΑ , το οποίο θα επέφερε τρομερές συνέπειες στην αμερικανική ενδοχώρα.

Ο ίδιος μίλησε για απίστευτα μεγάλες συνέπειες που θα ακλουθούσε μια παγκόσμια σύρραξη ή «Doomsday», από την ανάπτυξη του υποβρύχιου οχήματος «status-6» κατά των ΗΠΑ .

Πολλά δυτικά μέσα ενημέρωσης ανησυχούν για τη διαθεσιμότητα τέτοιων ισχυρών και τεχνολογικών όπλων.

Το κύριο χαρακτηριστικό της ανάπτυξης του οχήματος με την ονομασία «status-6» είναι η ικανότητα να χτυπάει σε παράκτια περιοχή του εχθρού μεταφέροντας πυρηνική γόμωση χωρητικότητας 50 έως 100 μεγατόνους, και με την μορφή «τορπίλης», να εξαφανίζει περιοχές ολόκληρες .

Οι δυτικοί αναλυτές έχουν επανειλημμένα εκφράσει τη φρικώδη καταστροφική δύναμη και τις επιπτώσεις αυτών των όπλων, υπονοώντας ότι ο κύριος αντίπαλος της Ρωσίας είναι μόνο οι ΗΠΑ στο άμεσο μέλλον, γιατί μόνο αυτή χώρα μπορεί να συγκριθεί από άποψη τεχνολογικής ανάπτυξης με αυτές τις ρωσικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον Ρώσο εμπειρογνώμονα, το υποβρύχιο όχημα «τορπίλη» «Status-6″, όπως και κάθε υπερβολικά μεγάλη βόμβα, έχει μια τεράστια εντυπωσιακή ικανότητα…καταστροφής.

Για την οποία όμως, οι Αμερικανοί ειδικοί έχουν κάθε λόγο να φοβούνται μόνο από τη σκέψη ότι μια τέτοια «βόμβα» θα χτυπούσε στην παράκτια ζώνη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Σίφκωφ δήλωσε ότι συμφωνεί με τους δημοσιογράφους των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, αλλά θεωρεί τις δηλώσεις τους μια υποτίμηση των δυνατοτήτων του υποβρύχιου οχήματος «Status-6».

Πρώτα από όλα το κύριο χτύπημα, καθώς και οι συνέπειες από την ακτινοβολία, δεν θα ήταν το πιο σημαντικό πρόβλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης μπορεί να επιφέρει πολύ πιο έξυπνα πλήγματα και να καταστρέψει ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο .

Ο εμπειρογνώμονας είπε ότι «μια επίθεση με το «Status-6» μπορεί να γίνει κατά μήκος της δυτικής ακτής. Εάν αυτή η καινοτόμος ανάπτυξη της Ρωσίας έστελνε την «τορπίλη -βόμβα» στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα ξεκινούσαν εκρήξεις στο San Bernardino, San Jacinto, ενεργοποιώντας στην συνέχεια το τεράστιο ρήγμα του Yellowstone.

Μια επίθεση από την «Status-6» κατά μήκος της παράκτιας ζώνης θα προκαλούσε υπερ-τσουνάμι με ραδιενεργά κύματα . Με άλλα λόγια, είναι δυνατόν να καταστρέψουμε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο με μια μόνο επίθεση . Αυτό είναι το πραγματικά όπλο της «Ημέρας της Κρίσης», συνοψίζει ο Σίφκωφ.

Πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου ανέφερε ότι: “Το Status-6 ένα πυρηνικό όπλο που κινείται υποθαλάσσια με πυρηνική ενέργεια είναι από τα πιο ανεύθυνα όπλα του Πούτιν”.

Το Status-6 θα μπορούσε να σκοτώσει χιλιάδες αθώων ενώ οι δυνατότητες του το κάνουν ιδιαίτερα επίφοβο καθώς σύμφωνα με αναφορές μπορεί να πλεύσει 6.200ν.μ. σε βάθη 3.280 πόδια με ταχύτητες 56 κόμβων ενώ θα υποστηρίζεται από υποβρύχια κλάσης Sarov και από πλοία επιφανείας ηλεκτρονικού πολέμου .

Και οι αμερικανοί ετοιμάζουν μη-επανδρωμένα υποβρύχια οχήματα αλλά κανένα δεν είναι πυρηνικής πρόωσης ή δεν μεταφέρουν πυρηνικά όπλα όπως αναφέρουν.

Η νέα τορπίλη λειτουργεί αυτόνομα φέρει πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές και αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Μόσχας να εκσυγχρονίσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο συμπεριλαμβανομένων των βαλλιστικών πυραύλων των υποβρύχια εκτοξευόμενων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων και των αερο-εκτοξευόμενων πυραύλων cruise και όπως φαίνεται και νέων πρωτότυπων οπλικών συστημάτων.

Το Status 6 χρησιμοποιείται από υποβρύχια με στόχο την καταστροφή εγκαταστάσεων στις ακτές των αντιπάλων. Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, η τορπίλη με πυρηνική κεφαλή είναι ικανή να προκαλέσει τεράστια καταστροφή όπου χτυπήσει καταστρέφοντας υποδομές πολλών χιλιομέτρων .

Τα ρωσικά πυρηνικά όπλα που δοκιμάζονται και σχεδιάζονται τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει συναγερμό στις ΗΠΑ και πλέον ουσιαστικά αναζητούν να βρουν με πιο δόγμα θα χρησιμοποιηθούν.









Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...