Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση ;


Δυστυχώς η όμορφη Ελλάδα έχει την κατάρα του πολέμου έχει πολλούς εχθρούς φανερούς και μη.
Τα επίκαιρα λόγια που είπε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης πριν τόσα χρόνια είναι ξανά στο προσκήνιο: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιοψάθα; Βοηθήστε διότι μας παίρνουν , αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμο Τζιβαȉρικόν έχομεν, Φραγκεμένους μας, θέλουν τα Τσογλάνια του Τσισκατάρου του Πάπα. Μην αφήσετε , Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα Κριγιάτατη της τυραγνίας μα μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες , κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχτηκε ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας.»

Έχοντας υπόψη ότι πάγια πολιτική της Τουρκίας οι στόχοι κι οι επιδιώξεις είναι μεταξύ άλλων να εισβάλει και να καταχτήσει αρκετά ελληνικά νησιά και σίγουρα την Κύπρο για να μεγαλώσει τα σύνορα της. Η Κύπρος να γίνει ολόκληρη Τουρκική. Μας το είπε αρκετές φορές ξεκάθαρα η ηγεσία των Τούρκων σε πολύ λίγο είναι η σειρά του Αιγαίου και της μαρτυρικής Κύπρου.
Οι Τούρκοι έχοντας υπόψιν ότι πάντα τους Έλληνες, ότι τους κυριαρχεί η διχόνοια. Ότι η πολιτική ηγεσία των ελλήνων κράτα πάντα αμυντική στάση. Ότι δεν είναι πρόθυμη να πολεμήσει για την πατρίδα και την θρησκεία, ότι θα κάνει αρκετές άλλες υποχωρήσεις για να μην εμπλακεί σε πόλεμο. Γίνεται πιο επιθετική, πιο αδίστακτη…
Τώρα με τον πόλεμο στα εδάφη στης Συρίας με τους Κούρδους εάν ο Ερντογάν νικήσει θα πείσει ότι αφού μπόρεσαν να νικήσουν τους Κούρδους. Θα καταφέρουν να νικήσουν και τους Έλληνες πολύ εύκολα αφού και στο παρελθόν το έπραξαν. Εάν αποτύχει ο Ερντογάν στο πεδίο της μάχης με τους Κούρδους τότε ο φανατισμός του έχουν οι Τούρκοι θα τους οδηγήσει να κάνουν πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο με στόχο να καταλάβουν μικρά νησιά με τραγικές συνέπειες για την Ελλάδα. Άλλωστε το είπε και ο Σημίτης σε συνέντευξη σίγουρα όχι τυχαία ότι «πλησιάζει ο καιρός για τον ελληνοτούρκικο πόλεμο»… Σχεδόν ολόκληρη η Στρατιωτική Ηγεσία της Ελλάδας είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της! Θα πολεμήσει ξανά για Πατρίδα και Θρησκεία και Οικογένεια! Το μόνον που φοβάται, είναι τη στάση της Πολιτικής Ηγεσίας γιατί έχει κακές εμπειρίες από το παρελθόν… εάν θα τους <<προδώσει ξανά >>
Η απάντηση από τους Έλληνες είναι απλή όταν θα χρειαστεί ː Εχθρέ γιατί δεν ρώτησες ποιον πάς να κατακτήσεις ; Σίγουρα θα έρθεις αντιμέτωπος με νέους ήρωες! Απλοί στρατιώτες που έχουν Καρδιά από σίδερο και Ηθικό από Ατσάλι ! Ένα μήνυμα που έδωσε ο Επισμηναγός στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2019 « Τούτος εδώ ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς της !» Οι Έλληνες πάντα και πάντα αγαπούν την Ειρήνη! Όμως γνωρίζουν πολύ καλά από την Ιστορία, ότι οι Τούρκοι όταν πάρουν ελληνική γη μόνο με πόλεμο θα φεύγουν.
Πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμα «ειρηνευτική αποστολή της Τουρκίας» ….
………………….
Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος.
triklopodia.gr
https://corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...