Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Πότε θα εκδικασθούν τα εγκλήματα της Αριστεράς;

Το μόνο ΚΚ στην Ευρώπη που παραμένει αλώβητο είναι το Ελληνικό, παρόλο που είχε αφορισθεί από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου πριν από την 21η Απριλίου 1967 και είχε καταργηθεί από την 21η Απριλίου, εν τούτοις επέζησε χάρις στον Κίσινγκερ και στον Καραμανλή.
Το ΚΚΕ καρποφόρησε γεννώντας το ευρωπαϊκό συμπλήρωμα του που το ονόμασαν ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ελέγχουν μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας.

Άπαντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την Σιωνιστική Πολιτική, η οποία τυχαίνει να είναι ανθελληνική.

Ας αρχίσουμε από τα φωτεινότερα στελέχη της γενιάς του Πολυτεχνείου που τα μέλη έγιναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

Στρατηγικά σφάλματα της κ. Δαμανάκη:

Από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο έγινε ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ της ΕΕ και έβλαψε συνειδητά την Ελλάδ.

Από αγωνίστριας του πεζοδρομίου θεάθηκε στο Μόντε Κάρλο με τον Πρίγκηπα..

Από αριστερή Ελληνίδα βρέθηκε Εβραία ρατσίστρια να στηρίζει τον νεκροθάφτη της Ελλάδος κ. Ροζάκη (Ελληνιστί) ή Ροζεστάιν (Ευρωπαιστί), τέλος και το χειρότερο ότι συνεργάσθηκε με τις δυνάμεις που ενεργούσαν εντός και εκτός πολυτεχνείου ,,,,,,,το αποτέλεσμα 14 νεκροί εκτός Πολυτεχνείου, βοηθώντας στην ανατροπή της πολλά υποσχόμενης Κυβέρνησης Μαρκεζίνη. Το 1974 φυλακίσθηκε ο ήρωας της Κύπρου Στρατηγός Ντερτιλής και πέθανε στη φυλακή σε ηλικία 92 ετών. Αποτάχθηκε ο Υπίλαρχος Γουνελάς Μιχάλης γιατί κατόρθωσε μαζί με τον αριστερό αλλά (πρώτα) πατριώτη εκπρόσωπο των Φοιτητών Σταμέλο Κυριάκο να εκκενώσουν το Πολυτεχνείο χωρίς απώλειες.

Πότε θα εκδικασθούν αυτά τα εγκλήματα; Πότε και πως θα φιλτράρονται αυτοί που εισέρχονται στο Παλάτι της Κίρκης;

Τα κατάλοιπα του Κουμμουνισμού στις Δυτικές χώρες έγιναν η πλατφόρμα μαζί με τα καπιταλιστικά κέντρα για να υλοποιούν τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Στέργιος Σμυρλής

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...