Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ρωσία: Λογοκρισία στην ταινία για τον Έλτον Τζον. Εκοψαν όλες τις παρακμιακές σκηνές ανωμαλίας...

 
Η ταινία Rocketman, που έχει ως θέμα την ζωή του νεοταξίτη βρετανού τραγουδιστή και συνθέτη Έλτον Τζον, υπέστη κάποιες τροποποιήσεις πριν αρχίζει να παίζεται στους ρωσικούς κινηματογράφους,
καθώς το απαιτούσε ο εναρμονισμός της ταινίας με την ρωσική νομοθεσία. Τη δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής Central Partnership.

«Πράγματι στην ταινία έγιναν αλλαγές για να ανταποκρίνεται στη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας» δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Όπως έγραψε στην σελίδα του ο Ρώσος κριτικός κινηματογράφου Αντόν Ντόλιν, από την ταινία έκοψαν όλες τις σκηνές που έχουν φιλιά μεταξύ ανδρών και σκηνές ιδιαίτερης εγγύτητας μεταξύ τους, όπως και οι σκηνές που έχουν χρήση ναρκωτικών.

«Ψαλιδίστηκαν όλες οι σκηνές με τα φιλιά, με σεξ.. και σκηνές με χρήση ναρκωτικών. Το πιο θετικό είναι, ότι από την ταινία αφαίρεσαν το τελευταίο επεισόδιο.

Στην ταινία στο επεισόδιο αυτό, αναφέρεται στο ότι ο Έλτον Τζον βρήκε τον έρωτα της ζωής του και μαζί μεγαλώνει με τον αγαπημένο του σύντροφο τα παιδιά. Στην ταινία που προβάλλεται, υπάρχει η δραματική στιγμή, που εμφανίζει την μητέρα του να του λέει «είσαι καταδικασμένος στη μοναξιά».

Το ρωσικό υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πάντως ότι δεν έκανε καμία σύσταση για να κοπούν οι επίμαχες σκηνές κι ότι πρόκειται για αποκλειστική απόφαση της εταιρείας διανομής.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Central Partnership, δήλωσε επίσης ότι η ταινία Rocketman θα αρχίσει να παίζεται στους κινηματογράφους στις 6 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΟ

Ενα μεγάλο μπράβο τους....
Οι Ρώσοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι τις ταινίες αυτές παρακολουθούν κυρίως νέοι, οι οποιοί είναι και ο στόχος της διεφθαρμένης Νέας Τάξης που πλασάρει την σεξουαλική διαστροφή σαν κάτι φυσιολογικό και σαν διαφορετικότητα...
Αποφάσισαν λοιπόν εδώ και χρόνια να προστατέψουν την νεολαία τους από αυτό το αίσχος....

ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...