Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Γιώργος Τράγκας: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι εθνικές εκλογές αν…»

«Βόμβα» πέταξε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, αποκαλύπτοντας το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής εθνικών εκλογών σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ατύχημα ή κάποια εμπλοκή στο Αιγαίο ή την Κύπρο με τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Αναρωτιέμαι θα γίνουν εθνικές εκλογές ή κάποιο ατύχημα, κάποια εμπλοκή στο Αιγαίο ή στην Κύπρο θα τις αναβάλει για το 2020 συνταγματικά και νόμιμα. Αναρωτιέμαι θα γίνουν εθνικές εκλογές; Θα είναι ήρεμο αυτό το καλοκαίρι; Αναρωτιέμαι πότε θα χτυπήσουν οι Τούρκοι για να κάτσουμε σε κάποιο διπλωματικό τραπέζι. Όχι μεγάλο χτύπημα αλλά κάποια εμπλοκή με υποχρεωτική και αναγκαστική παρέμβαση του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών για να βρεθεί μια λύση στην διαμάχη Άγκυρας- Ουάσιγκτον που έχει να κάνει με τα F-35 και με τους ρωσικούς πυραύλους.

Αναρωτιέμαι πότε θα παραχωρήσουμε τη νέα Λοζάνη. Η κατάσταση στην Αθήνα είναι τραγική από πλευράς πολιτικής ηγεσίας. Είναι λουκούμι και κάστανα ψημένα για τον Ερντογάν. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Ο Πορθητής πιέζει τα οικόπεδα στο νησί της Αφροδίτης. Οι Τούρκοι παίρνουν τους S-400 προκαλούν ΝΑΤΟ και Ουάσιγκτον και εμείς έχουμε στην Αθήνα δύο «Φιλιππινέζες» των Γερμανών που συμπλέκονται για κότερα, μίζες και αντίδωρα.

Αν αυτό το επεισόδιο γίνει μεταξύ των ευρωεκλογών και του Οκτωβρίου οι εκλογές θα αναβληθούν για το 2020. Αν πάλι ο Μητσοτάκης δεν κερδίζει με 7-8 μονάδες τις ευρωεκλογές και πάει σε ένα ποσοστό 4-5 μονάδες τίθεται θέμα. Και θα αρχίσει από τώρα η μεγάλη φθορά του. Αντί να τον πάρει παραμάζωμα ο Μητσοτάκης τον αφήνει. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η εντολή έρχεται από την Καγκελαρία. Για να παίζει έτσι έναν πολιτικό απατεώνα και προδότη κάτι συμβαίνει.»

Σχετικά






Γ. Τράγκας: «Το πολιτικό «παιχνίδι» είναι στημένο – Και οι…
13 May, 2019




Γ. Τράγκας: «Ο Πολάκης διέπραξε μπούλινγκ στη δημιουργία και…
10 May, 2019

Σχολιάζοντας την χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα είπα χαρακτηριστικά:

«Ο πολιτικός απατεώνας κάνει πλακίτσες στον Μητσοτάκη, λέγοντάς του ότι τον θέλει ως πολιτικό αντίπαλο με την Πειραιώς να του κάνει συνεχώς πολιτικά δωράκια. Από χθες έδωσε άλλοθι σε όσους Συριζαίους πάνε εκδρομές με κότερα. Δεν τον αφορά καθόλου αν η βιτρίνα του φιλολαϊκού ΣΥΡΙΖΑ κάνει παρέα την διαπλοκή και τα παίρνουν από παντού. Επίσης η μαύρη τουλίπα του Μαξίμου δήλωσε χθες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές. Να κάνουμε τον σταυρός μας και το καθήκον για να απαλλαγούμε από την πολιτική χολέρα.»

Τέλος, ο έγκριτος δημοσιογράφος για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και το πως ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τον πόνο και την πείνα των Ελλήνων για να έρθει στην εξουσία είπε:

«Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα είναι στημένο και σικέ, ελέγχεται από την καγκελαρία. Γιατί πρέπει να είσαι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί πρέπει να ελέγχει ο Γερμανός την οικονομική κατάσταση και την οικονομική πορεία στην Ελλάδα. Γιατί σε ωθούν όλα τα μέσα ενημέρωσης να ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί και οι δυο έχουν δώσει γη και ύδωρ στους Γερμανούς. Η Νέα Δημοκρατία είναι μνημονιακό κόμμα. Είναι της πλατιάς αστικής τάξης και του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι εξόχως μνημονιακό κόμμα και ιδιαιτέρως γερμανικό. Καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία του Αβέρωφ, του Ράλλη. Είναι κάτι άλλο.

Ο Τσίπρας είναι απεχθής και πολιτικός κακοποιός. «Καβάλησε» ένα κόμμα που ήταν στα Εξάρχεια και στο 3% και κατάφερε μέσω του μνημονιακού πεδίου και της οικονομικής κατοχής να το πάει στο 35%. Και ενώ συντρίβει το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου που ανακοίνωσε το μαρτύριο κατοχής στους Γερμανούς, κατάφερε να αξιοποιήσει τον πόνο και την απελπισία των Ελλήνων. Από κει και πέρα έθεσε υπό έλεγχο την Ελλάδα, βοηθούμενος παρασκηνιακώς να βάλει στο χέρι όλη τη διαπλοκή, κλείνοντας και συμφωνίες μαζί τους.

Ο μάγκας που θα κονταροχτυπιόταν με την Μέρκελ αποδείχθηκε ότι ήταν μια πολιτική συμμορία που ήθελε να κάνει το δικό της ταμείο και να μείνει στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατόρθωσε να υπηρετεί τις δυνάμεις κατοχής περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην Ελλάδα. Αυτή είναι η μνημονιακή Ελλάδα, η οποία θα συμπιεστεί και θα ακρωτηριαστεί. Από την άλλη μεριά υπάρχει η Νέα Δημοκρατία που λέει ότι πολλοί θα μας ψηφίσουν με μισή καρδιά. Και τα δυο κόμματα είναι ιδιαιτέρως υπόδουλα στους Γερμανούς. Απλά τα πάντα επειδή είναι μόδα, πρέπει να φύγει η πολιτική χολέρα. Πρέπει να φύγει ο ψεύτης. Παίζει με τον πόνο του ελληνικού λαού, παίζει με την ανεργία και την πείνα τους.»

https://www.crashonline.gr 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...