Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό για τις προδοσίες τους. Ο νοών νοείτο…

Aρσένιος μοναχὸς
Σκήτη Κουτλουμουσίου
Άγιον Όρος




Ένα από τα μεγάλα όπλα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά η αριστερά, είναι η συκοφαντία. Άλλωστε, η αριστερά έτσι ξεκίνησε την πορεία της, με την συκοφαντία. Μάλιστα, στα στελέχη και στους οπαδούς της λέει: «συκοφαντείτε- συκοφαντείτε και στο τέλος κάτι θα μείνει».
Ασφαλώς, είδαμε πως όχι μόνο κάτι της έμεινε, αλλά βρίσκεται στην κυβέρνηση της ένδοξης χώρας μας, που είναι φύσει εχθρός της αριστεράς! Διότι, η Ελλάδα είναι η μήτρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, ενώ η επάρατη αριστερά είναι η γεννήτρια όλων των κακών που εξολοθρεύουν την δημοκρατία και την ελευθερία.
Αγαπητοί μου, τα παλαιά και τα πρόσφατα γεγονότα, μας το αποδεικνύουν αυτό περίτρανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, απέρριψε προκλητικά το αίτημα του ελληνικού λαού, που ζήτησε να μην προδώσει την Μακεδονία μας. Δεν άκουσε την φωνή της δημοκρατίας, που ουσιαστικά είναι η φωνή του λαού και προτίμησε να εφαρμόσει κόκκινες φασιστικές πρακτικές. Όντως, στα τέσσερα απαίσια χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε ξεκάθαρα τον κόκκινο φασισμό σε όλο το μεγαλείο του. Έτσι λοιπόν,βλέπουμε πως η αριστερά ως πρώτο όπλο και δόγμα έχει την συκοφαντία προς τους αντιπάλους της, που εκπροσωπούν έστω εν μέρει την δημοκρατία. Και όταν λαμβάνει την εξουσία και κυβερνάει, τότε χρησιμοποιεί το δεύτερο όπλο της, που είναι η εξαφάνιση της δημοκρατίας. Σας παρακαλώ μην μου πείτε πως υπερβάλλω, διότι αν μελετήσουμε προσεκτικά τα 70 χρόνια της Ρωσίας που διακατεχόταν από τον κόκκινο φασισμό του Λένιν και του Στάλιν, θα δούμε πως εφάρμοσαν ακριβώς και τα δύο όπλα που αναφέραμε. Δηλαδή, πρώτα οι Μπολσεβίκοι συκοφάντησαν με όλη τους την μανία την αυτοκρατορία του Τσάρου, για να παραπλανήσουν και να κερδίσουν την κοινή γνώμη και αφού το πέτυχαν αυτό, χρησιμοποίησαν την εγκληματική πολιτική τους, αφανίζοντας την δημοκρατία και την ελευθερία. Τα εγκλήματα της αριστεράς στην Ρωσία και στα υπόλοιπα κουμμουνιστικά κράτη, ξεπερνούν κάθε φαντασία! Μόνο στην Ρωσία, τα θύματα από τις σφαγές της αριστεράς, αγγίζουν τα 60 εκατομμύρια ανθρώπους!! Σύγχρονοι ερευνητές, ονομάζουν την αριστερά «σφαχτομηχανή ανθρώπων»!
Αγαπητοί μου, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα, πως η αριστερά είναι όλεθρος της δημοκρατίας. Είναι όπως το νερό που διαλύει το αλάτι, έτσι και η αριστερά όπου κάνει την εμφάνισή της διαλύει την δημοκρατία. Όμως, γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα: δεν υπάρχουν τελικά πολιτικοί άνδρες στο χώρο της δημοκρατίας, να σταματήσουν την ολέθρια πολιτική της αριστεράς για την χώρα μας; Πάντως, τα γεγονότα μας δείχνουν, πως ίσως φτάσουμε στην εφαρμογή του ρητού: «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Ας προσέξουν καλά οι πολιτικοί, που τάσσονται με την αθάνατη ιδέα της δημοκρατίας, διότι αν ο πονεμένος και προδομένος λαός της Πατρίδος μας αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να παραφρονήσει, τότε οι ίδιοι και μόνο θα έχουν την ευθύνη για ό,τι θα συμβεί. Οι αριστεροί προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, μας το ξεκαθαρίσανε εδώ και πολύ καιρό, πως είναι άσπονδοι εχθροί του έθνους και της πίστεώς μας και δεν περιμένουμε κάτι καλό από αυτούς. Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό για τις προδοσίες τους. Ο νοών νοείτο…
Όντως αγαπητοί μου, η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατεξοχήν σινάφι της συκοφαντίας. Πρώτον, υπερυψώνουν με εγκώμια τις παρανομίες τους και δεύτερον, ρίχνουν αλύπητα την λάσπη της συκοφαντίας σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ιδιαιτέρως συκοφαντούν με πολύ λύσσα τους Έλληνες πατριώτες, που έχουν μέσα τους Χριστό και Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, τους κόβει ένας συνεχής κρύος ιδρώτας, αγωνίας και φόβου, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως πάντα ήταν και θα είναι νικητές οι Έλληνες πατριώτες. 


Ἀρσένιος μοναχὸς
Σκήτη Κουτλουμουσίου
Ἅγιον Ὄρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...