Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Λυπάμαι πολύ για εσάς που ξεχάσατε παιδεία αξίες, θρησκεία Πατρίδα οικογένεια για μία στολή που και αυτήν δεν την τιμάτε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!


σχόλιο Γ.Θ : Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Όταν η Ελλάδα μας ελευθερωθεί να εύχονται να μην πέσουν στα χέρια του λαού, αλλά να τους παραλάβει η δικαιοσύνη και να εχουν μια δίκαιη δίκη για τα εγκλήματά τους.
Και κάτι άλλο... Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι... η νέα τάξη στην Πατρίδα μας στηρίζεται στους πολιτικούς, στα κανάλια και στα ΜΑΤ


Γέμισε η Ελλάδα με φυτευτούς ανθέλληνες ματατζήδες να παρέχουν ασφάλεια στους προδότες αντί στην Πατρίδα!
Αντί να ρίξουν τις ασπίδες και τα κράνη έστω και την ύστατη στιγμή και να σηκώσουν τις Ελληνικές σημαίες μαζί με τους πατριώτες που αντιστέκονται μάχονται για να υπερασπιστούν την Πατρίδα να μην ξεπουληθεί, αντιθέτως αυτοί με κράνη, ασπίδες και επικίνδυνα χημικά μπαίνουν εμπόδιο στην αντίσταση των αγωνιστών που δίνουν μερόνυχτα μάχες σώμα με σώμα , ταλαιπωρημένοι , ξενύχτηδες , νηστικοί διψασμένοι μπάς και σώσουν έστω και την ύστατη στιγμή την ένδοξη Μακεδονία μας!!

Και εσείς σας βλέπω να ξεφυτρώνετε σε όλους τους δρόμους μπουλούκια μπουλούκια κρανοφόροι και αρματωμένοι να τρέχετε όπου σας κατευθύνουν οι ανώτεροι προδότες εντολείς σας, σαν υπνωτισμένα πρόβατα!!

Κρίμα!!

Λυπάμαι πολύ για εσάς που ξεχάσατε παιδεία αξίες, θρησκεία Πατρίδα οικογένεια για μία στολή που και αυτήν δεν την τιμάτε.

Διότι την στολή το Εθνόσημο και τον όρκο τα φοράτε για την Πατρίδα και για να υπηρετείτε αυτήν και τον Ελληνικό λαό!

Δεν σας αξίζουν!!

Ντροπιάζετε τις μάννες σας για την παιδεία που αποκτήσατε μάλλον που ίσως και να μην φταίνε μπρός στην πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί!!

Αλλά δεν ντροπιάζετε μόνο τις μάννες σας!!

Ντροπιάζετε και τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας που όταν θα σας ρωτούν : Μπαμπά γιατί δώσαμε την Μακεδονία την χώρα του Μ.Αλεξάνδρου εσείς θα μπορείτε να τους απαντάτε, ότι όταν οι Ελληνες αγωνιζότανε ψυχή τε και σώματι , εμείς τους χτυπούσαμε , τους ρίχναμε χημικά , τους συλλαμβάναμε γιατί έπρεπε να υπακούσουμε στις εντολές των ανωτέρων προδοτών μας, για να μην χάσουμε την θέση μας τον μισθό μας και σας αφήσουμε νηστικά?

Αλήθεια θα μπορέσετε να εξηγήσετε στα παιδιά σας τις γυναίκες σας την μάννα σας?

Θα μπορέσετε να πάρετε τέτοια ευθύνη η θα φοράτε και μπροστά τους τα κράνη για να μην βλέπουν τα μούτρα σας γιατί θα σας κατατάσσουν με τους προδότες?

Σκεφτείτε πρίν είναι αργά!!

Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...