Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κονβόϊ 2.000 λεωφορείων από τη Βόρεια Ελλάδα για το Κυριακάτικο συλλαλητήριο στην Αθήνα


Περισσότερα από 100.000 άτομα από τη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να ταξιδέψουν οργανωμένα με τουριστικά λεωφορεία, με σκοπό να παρευρεθούν στο Κυριακάτικο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ενδιαφέρον των Βορειοελλαδιτών είναι αυξημένο, σε σχέση με το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018,στο Σύνταγμα, καθώς παρατηρείται αύξηση της ζήτησης κατά 50%.

«Πέρυσι, ναυλώθηκαν από δήμους, μητροπόλεις και συλλόγους 1.200 τουριστικά λεωφορεία. Φέτος, εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουν τα 2.000 τουριστικά λεωφορεία, γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Θράκης θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο», δήλωσε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος.

Όσον αφορά το κόστος μετακίνησης στην Αθήνα, κυμαίνεται από 15 ως 30 ευρώ. «Το κόστος είναι ανάλογο με τη διαδρομή που θα καλύψει το λεωφορείο», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης, Μιχάλης Πεζίκογλου. Για παράδειγμα, το κόστος της μεταφοράς από τη Θεσσαλονίκη είναι 20 ευρώ ενώ από τις Σέρρες είναι 25 ευρώ.
Πηγή: thesseconomy.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/2000_18.html#ixzz5czgZnihQ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...