Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Κατά των καταλήψεων & ο Μητσοτάκης: «Ακραίοι εθνικιστές οι μαθητές»! – Απάντηση Ελληνόπουλων, ντύνουν με γαλανόλευκες τα σχολεία

Κατά των μαθητικών καταλήψεων τάσσεται και o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλώντας εμμέσως τους μαθητές «ακραίους αθνικιστές”. Ως πατριωτική απάντηση, οι Έλληνες μαθητές ντύνουν τα σχολεία με τις γαλανόλευκες, στέλνοντας μήνυμα κατά πάντων.

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», ήταν η ατάκα- «καρφί» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταλήψεις σχολείων για το Μακεδονικό.

Σημειώνεται, πως ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας, Άγιου Ανδρέα και όπως δήλωσε:
«η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις».

Kατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, το μαθητικό κίνημα όχι απλά δεν εκτονώνεται αλλά εντείνει τις αντιδράσεις με καταλήψεις και αποχές.

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, 11 σχολεία στο νομό Λάρισας βρίσκονταν σε κινητοποίηση. Σήμερα όμως φαίνεται πως κι άλλα σχολεία μπαίνουν στο “χορό” των καταλήψεων, όπως για παράδειγμα το 3ο Λύκειο, στο οποίο οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη, “ντύνοντας” το σχολείο με γαλανόλευκες.

Δείτε φωτογραφία:



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...