Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε την Μακεδονία» – Αγρια υποδοχή του Κουρουμπλή στις Σέρρες (βίντεο)

Με άγριες διαθέσεις περίμενε το πλήθος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.
Τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, όσο και κατά την κατάθεση στεφάνων, δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών τον έβριζαν και φώναζαν «προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία».

Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών. Μόλις ήρθε η ώρα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οργισμένο πλήθος άρχισε να αποδοκιμάζει, με τον υπουργό να συνεχίζει ανέκφραστος.

Αποδοκιμασίες στον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες.
Ο δεύτερος γύρος των αποδοκιμασιών

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο κέντρο των Σερρών αποδοκίμασαν έντονα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και την ώρα που κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ.

«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Τελικά ο κύριος Κουρουμπλής κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων με τους διαδηλωτές να περιορίζονται από την αστυνομία αρκετά μέτρα πιο μακριά.



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...