Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Φοβάται «πορτοκαλί» επανάσταση ο Ερντογάν

Υποστήριξε ότι πίσω από την αντιπολίτευση βρίσκεται ο Σόρος, ο οποίος έχει σαν στόχο και σκοπό να ρίξει την κυβέρνησή του

σχόλιο Γ.Θ : Όποτε η Τουρκία τα έβαλε με τους ευεργέτες της, την Δύση, ή και την Ρωσία, αυτός που ευνοήθηκε ήμασταν εμείς... Μπορεί τον 20ο αιώνα να γλύτωσε την ολική διάλυση αλλά τώρα, 100 χρόνια μετά, δίνεται η ευκαιρία για το παντοτινό της τέλος...

Φόβους για πορτοκαλί επανάσταση εξέφρασε ο Ρ. Τ. Ερντογάν σε ομιλία του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι πίσω από την αντιπολίτευση βρίσκεται ο Σόρος, ο οποίος έχει σαν στόχο και σκοπό να ρίξει την κυβέρνησή του.

Tι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι η Τουρκία θα μπει σε τροχιά περιδήνησης το ερχόμενο χρονικό διάστημα, καθώς θα αυξήσει την ένταση στο εσωτερικό μέτωπο ο Ερντογάν. Είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Από την άλλη, πλέον η Δύση θέλει απεγνωσμένα αλλαγή προσώπων στη Τουρκία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οπότε είτε μέσω Soros, εάν πάντα ευσταθούν οι καταγγελίες Ερντογάν, είτε μέσω άλλων μέσων, θα θελήσουν να ρίξουν τον Ερντογάν.

Ο Soros βέβαια είναι γνωστός σε όλους πλέον. Εχει διοργανώσει σε όλο τον κόσμο χρωματιστές επαναστάσεις.

Tι φοβάται ο Ερντογάν – Καλό κόμμα: Όλοι οι καλοί και οι κακοί χωράνε.

Η Μεράλ Ακσενέρ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο κόμμα της πρόσωπα από το πολιτικό φάσμα που έχουν εντελώς διαφορετικές καταβολές. Απογοητευμένα στελέχη του κόμματος του Ερντογάν, ακροδεξιούς, μέλη του κόμματος των γκρίζων λύκων που είναι και η μεγαλύτερη δεξαμενή της, ακόμα και αριστερούς.

Θεωρείται, όχι άδικα, μεγάλη πολιτική απειλή για τον Ερντογάν και ο ίδιος το ξέρει πολύ καλά.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και έτσι μπορεί να κλέψει πολλούς ψηφοφόρους από το κόμμα του προέδρου της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή, αμερικανικού ινστιτούτο προχωράει σε μία ανάλυση-φωτιά.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία είναι «στα σκαριά» έχει αναγκάσει πολλές ανεξάρτητες χώρες ( Ρωσία, Ιράν, Κίνα, Τουρκία κά) να συλλέγουν ή επαναπατρίζουν τα αποθέματα τους σε χρυσό από την FED, ενώ ταυτόχρονα «κόβουν» χρυσά νομίσματα , με σκοπό την «υπερκέραση» του δολαρίου και των αμερικανικών κυρώσεων… οδηγώντας με ταχύτητα σε μια παγκόσμια οικονομική σύρραξη…την οποία το αμερικανικό ινστιτούτο strategic-culture.org θεωρεί σίγουρη.

Στο «κόλπο» των Ρώσων-Κινέζων-Ιρανών…και ο Ερντογάν ο οποίος έδωσε εντολή στην τουρκική κυβέρνηση αφού επαναπατριστούν όλα τα αποθέματα χρυσού που ευρίσκονταν στο Ομοσπονδιακό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών των ΗΠΑ (FRS), στην συνέχεια ζήτησε να «κοπεί» η χρυσή τουρκική λίρα.

Συνολικά, η Τουρκία έχει αποθηκεύσει 220 τόνους, αξίας 25,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, από τις οποίες απέσυραν μεγάλη ποσότητα 30 περίπου τόνων στις 19 Απριλίου 2018.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...