Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονιστική πρόβλεψη Γιώργου Τράγκα: «Το Σκοπιανό θα φέρει πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο» – Ακούστε το ηχητικό-ντοκουμέντο

«Το ζήτημα των Σκοπίων θα φέρει πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο. Χωρίς μια πιστολιά παράδοση συνόρων δεν γίνεται.
Η παγίωση των θέσεων της Αμερικής θα εξάγει κρίση στο Αιγαίο», είπε ο Γιώργος Τράγκας σε συγκλονιστική ανάλυση για το Σκοπιανό ζήτημα από τη συχνότητα του «Παραπολιτικά 90,1».

Οπως είπε, η Τουρκία θα ζητήσει άμεσα ανταλλάγματα. «Θα πέσει οπωσδήποτε πιστολιά στο Αιγαίο. Ο Ερντογάν θα εξάγει την κρίση στα Βαλκάνια και το Αιγαίο.Ο Τσίπρας με τον Καμμένο έχουν βάλει την κεφαλάρα τους σε πραγματική καρμανιόλα» σημείωσε μεταξύ άλλων, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γιώργου Τράγκα «θα υπάρξει βίαιη αλλαγή συνόρων», ενώ όπως είπε το σχέδιο εκτυλίσσεται σε τρεις φάσεις:
Στην πρώτη φάση ο Καραμανλής που έστησε σχέσεις με τον Πούτιν και τον ανέτρεψε η Δύση
Η φάση Παπανδρέου και η παράδοση της χώρας στα Μνημόνια
και η φάση εθνικά θέματα, με την Ελλάδα μικρότερη και χωρίς εθνικά σύμβολα

«Ευχομαι να μην κοπεί το Αιγαίο, όπως η Κύπρος», είπε καταλήγοντας ο Γιώργος Τράγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στη συχνότητα του «Παραπολιτικά FM, 90,1»

Ελπίζω την Κυριακή 21 του μηνός να είστε όλοι στο συλλαλητήριο.


Έτσι για να μεταφερθεί μέσω της τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα δεν παραμένει αδρανής, δεν παραμένει παθητική σε όσα συμβαίνουν σε βάρος της.

Παράλληλα με το Σκοπιανό είναι θέμα χρόνου η ανάφλεξη στο Αιγαίο.

Είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο, όπως χθες που συγκρούστηκαν κανονιοφόρος με τουρκική ακταιωρό στα Ίμια.


Σήμερα θέλω την άποψή σας για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό, όπου παίζεται ένα πολύ βιαστικό και ιδιαίτερα βρόμικο παιχνίδι.

140 χώρες εξαιτίας της προδοτικής στάσης των Αθηνών έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία και ο Τσίπρας με τον Κοτζιά και τον Καμμένο καλούνται να δώσουν το επίθετο και το νόμιμο πιστοποιητικό στο κρατίδιο που ελέγχει πλήρως ο Τζορτζ Σόρος, όπως είχε πει παλαιότερα ο Γιάννης Λάτσης.

Κυρίες και κύριοι, ο Τσίπρας έχει πάρει εντολή να τελειώσει τη δουλειά, ο Μητσοτάκης είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Ο Καμμένος έχει μείνει στο Βαρντάσκα και σφυρίζει ανέμελα στη βροχή, ο Κοτζιάς αποφάσισε να παίξει το ρόλο του νονού, η Γεννηματά ανοιγοκλείνει το στόμα και περνάνε διάφοροι ήχοι αλλά τα Σκόπια δυσφορούν ακόμα και σε λύση σύνθετης ονομασίας. Ακόμη και σε ονομασία με τον όρο Μακεδονία. Το κρατίδιο που θα αποτελέσει το άλιεν που θα θελήσει να καταπιεί τον εδαφικό χώρο της σημερινής Μακεδονίας σε οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια δεν είναι ικανοποιημένο ΟΥΤΕ με τη δήλωση ΝΙΜΙΤΣ ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση χωρίς τον όρο Μακεδονία.

Φίλες και φίλοι, παίζεται το πιο βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος. Θέλουν να αναγνωρίσουμε από τώρα, όχι μόνο το γεωγραφικό προσδιορισμό – δηλαδή τη Μακεδονία των Σκοπίων – αλλά και όλα τα συναφή περί Μεγάλου Αλεξάνδρου, περί Φιλίππου, περί κοιτίδας του Μακεδονικού Έθνους. Θέλουν ο Τσίπρας και η παρέα του να είναι οι σταμπαρισμένοι προδότες που με δική τους υπογραφή, οι Σκοπιανοί θα επικαλούνται στο μέλλον όλες τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους. Ο κος Νίμιτς είπε χθες ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική λύση ΧΩΡΙΣ τον όρο Μακεδονία.

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ λέει ότι υπάρχει στο τραπέζι μια δέσμη προτάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως τα Σκόπια έβαλαν τον εκπρόσωπό τους τον κοΝαουμόφσκι να πει ότι όσα προτείνει ο Νίμιτς είναι πολύ μακριά από μια αξιοπρεπή λύση. Προσέξτε τώρα.

Ο Νίμιτς προτείνει σύνθετες ονομασίες με τον όρο μέσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δηλαδή NovaMacedonia, Άνω Μακεδονία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Σλαβική Μακεδονία. Το Σλαβική Μακεδονία δεν το θέλουν οι Αλβανοί που αποτελούν σχεδόν το μισό πληθυσμό των Σκοπίων με έδρα το Τέτοβο. Οι Βούλγαροι και γενικά όλη η ηγεσία του κρατιδίου, προκειμένου να αποκτήσει η πλαστή εθνική ταυτότητα αληθοφανή βιτρίνα, δεν επιθυμούν ούτε να απαλειφθούν τα αλυτρωτικά εδάφια που έχουν στόχο την απελευθέρωση ελληνικών μακεδονικών εδαφών, ούτε να φύγουν από τα βιβλία της ιστορίας, όσα λέγονται για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για τη μη ελληνικότητα του στρατηλάτη και της Πέλλας. Δηλαδή, οι Σκοπιανοί θέλουν να καταπιούν οι Αμερικανοί Ιστορικοί τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και το Χόλυγουντ, όσα έχουν γράψει, όσα διδάσκονται και όσα έχουν σκηνοθετηθεί σε ταινίες για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου (αλλά και το παλικάρι στην Πειραιώς και η Φώφη μας) θέλουν οπωσδήποτε να ικανοποιήσουν τους Αμερικανούς. Θέλουν οπωσδήποτε να συναινέσουν στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τώρα προσέξτε. Ακόμη και αν πούμε βάλτε τους αλλά δεν συμφωνούμε να λέγονται Μακεδονία, ακόμα και αν πούμε ναι τα Σκόπια να γίνουν μεγάλη βάση του ΝΑΤΟ, η γραμματεία της Ατλαντικής Συμμαχίας λέει : «δεν μπαίνετε χωρίς λύση στο όνομα».

Δηλαδή, η κυβέρνησή μας πιέζεται να αποδεχθεί οπωσδήποτε τον όρο Μακεδονία. Από την άλλη πλευρά, οι Σκοπιανοί στις σύνθετες ονομασίες που δίνει ο Νίμιτς, από τώρα λένε, ότι δεν είναι αξιοπρεπείς, όχι μόνο για να βελτιώσουν τους όρους της συμφωνίας αλλά να έχουν και εφαλτήριο στο μέλλον, προκειμένου να περάσουμε στη δεύτερη φάση των αλυτρωτικών τους διαθέσεων.

Σε αυτό, από τώρα η συγκυβέρνηση που υπακούει σε όλα τα παράγωγα του Σόρος, ο Τσίπρας ο οποίος είναι χειραγωγούμενο όλων βαρόνων Ροτσάιλντ, των Σόρος και όλων αυτών που θα νέμονται 100 χρόνια τις τράπεζες και το υπερταμείο, ευθυγραμμίζεται στην άποψη ότι αφού αναγνώρισαν 140 χώρες τα Σκόπια ως Μακεδονία, γιατί μωρέ παιδιά, να μην τα αναγνωρίσουμε και εμείς;

Αποφεύγουν βέβαια να πούνε ότι η πράξη ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δεν ακυρώνει τις αλυτρωτικές διαθέσεις, ούτε τις αναχαιτίζει. Και η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ αλλά ως εγγυήτρια δύναμη έκοψε στη μέση το νησί της Αφροδίτης και διατηρεί στρατόπεδα κατοχής και τώρα απειλεί να πάρει με στρατό τα μισά νησιά του Αιγαίου. Ποιος μας λέει ότι αύριο υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας και με την ανοχή των Ευρωπαίων, Τούρκοι, Σκοπιανοί και Αλβανοί και Βούλγαροι δεν θα θελήσουν να έχουν διέξοδο στο Αιγαίο; Ποιος θα μας σώσει η Γερμανία; Ποιος θα επέμβει το ΝΑΤΟ; Μήπως βολεύονται και υπάρχει ήδη σχέδιο για μια μικρότερη Ελλάδα που μπορεί να είναι και βασιλική, αφού η αριστερά θα έχει δρομολογήσει διαμελισμό και αλλαγή συνόρων.

Ήδη, οι Τουρκοκύπριοι απορρίπτουν τις συμφωνίες Κύπρου – Ελλάδας και Ιορδανίας για την ΑΟΖ. Μάλιστα η λεγόμενη και παράνομη τουρκική δημοκρατία της Βορείου Κύπρου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Εγώ θέλω να πω σήμερα στον κο Τσίπρα, ότι χρησιμοποιείται μαζί με τον Καμμένο ως όχημα που θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή. Οτιδήποτε συμβεί στο άμεσο ή απώτερο μέλλον θα αποδοθεί σε αυτόν, στον Καμμένο και στον Κοτζιά. Θα επιρριφθεί συνολικά στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, οι οποίοι από το παρελθόν κατηγορούνται κατά διαστήματα για στενές και περίεργες σχέσεις με τον Σόρος και άλλους τέτοιους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κος Βαρουφάκης έχει δουλέψει για τον Σόρος και ότι αρκετά στελέχη αυτής της περίφημης Αριστεράς της Σχολής του Σικάγου, επενδύουν τις οικονομίες τους σε Μπλάκ Ροκ και άλλα τέτοια. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι Τσίπρας και Καμμένος, προφανώς ακούγοντας ξένες σειρήνες παρακάμπτουν όσα έλεγαν πρώην πρωθυπουργοί μεγάλου βεληνεκούς και μεγαλύτερης διεθνούς επιρροής για το Μακεδονικό και τις συνέπειές του.

Δυστυχώς και περιέργως Τσίπρας και Καμμένος, ουσιαστικά μία Απριλιανής χροιάς παρέα, με συνθήματα που θυμίζουν έντονα εκείνη την περίοδο, πιεζόμενοι από τα ίδια κέντρα, ωθούνται σε εθνικές παραχωρήσεις που θα φέρουν εθνική τραγωδία. Ήδη, η Τουρκία καιροφυλακτεί και δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα υπάρχουν αυτές οι τριβές με τους Αμερικανούς για το Κουρδικό. Μπορεί να απειλεί σήμερα τους ενισχυόμενους από την Ουάσιγκτον Κούρδους, αλλά θεωρώ ότι η παγίωση των θέσεων των Κούρδων συμμάχων της Αμερικής θα εξάγει την κρίση στο Αιγαίο και στα Βαλκάνια. Η Τουρκία ως ανταλλάγματα προκειμένου να έχει εσωτερική ισορροπία το καθεστώς Ενρτογάν, θα ζητήσει εδώ και τώρα επιτακτικά νησιά και αυτονομία στη Θράκη. Η πρόθεση αλλά και απειλή της Τουρκίας για το Αιγαίο είναι εμφανής. «Θα ανατινάξω την μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων και θα τρέχετε όλοι μαζί!».

Εδώ αρχίζουν διάφορα καυτά ερωτήματα. Οι Αμερικανοί θεωρούν τους Κούρδους την καλύτερη μηχανή κατά των τρομοκρατών του ISISαλλά και μια εδαφική φλούδα πίεσης στη Συρία που είναι σοβιετικός δορυφόρος. Είναι στην ουσία μια βάση Αμερικανική.

Την ίδια ώρα, θέλουν νατοϊκή βάση στα Σκόπια. Από την άλλη πλευρά, ο Πούτιν θέλει σταθερό τον Άσαντ και προβλήματα στις νατοϊκές περιοχές των Βαλκανίων. Όλους όμως, και τους Γερμανούς, τους βολεύουν τα μικρά αδύναμα και ελεγχόμενα κράτη στην περιοχή. Και δεν αποκλείεται λόγω του μεγέθους της Τουρκίας να τα βρουν πάλι με τον Ταγίπ. Αν μάλιστα επιδιώξει βίαιη αλλαγή συνόρων, τότε εδώ στην Αθήνα θα υπάρξουν δραματικά γεγονότα και συλλήψεις.

Ακούστε την εκπομπή


https://www.crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1064976/sygklonistiki-provlepsi-giorgou-tragka-skopiano-tha-ferei-polemiko-epeisodio-sto-aigaio-choris-pistolia-paradosi-synoron-den-ginetai/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...