Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ισχυρή καρδιακή προσβολή υπέστη ο Σόρος

Ισχυρή καρδιακή προσβολή την Κυριακή (Παραμονή Χριστουγέννων) το πρωί φέρεται να υπέστη ο 87χρονος σατανικός δισεκατομμυριούχος και χρηματοδότης της Νέας Τάξης, Σόρος.

Σύμφωνα με ουγγρικά δημοσιεύματα που επικαλείται το YourNewsWire, ο Σόρος υπέστη την καρδιακή προσβολή ενώ επιθεωρούσε μια νέα πτέρυγα στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ίδρυσε και χρηματοδοτεί στη Βουδαπέστη.
Τα ουγγρικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι νωρίτερα ο δισεκατομμυριούχος είχε παραπονεθεί για δυσπεψία και ζαλάδες και ότι άρχισε να «πέφτει» ενώ συναντούσε το προσωπικό στη νέα πτέρυγα, λέγοντας χαρακτηριστικά πριν καταρρεύσει και τη φράση ότι «το χέρι του Θεού με άρπαξε από το σβέρκο».
Περιγραφές αναφέρουν ότι ζήτησε καθαρό αέρα και όταν βγήκε έξω για να ανασάνει καλύτερα, εκεί κατέρρευσε ακουμπώντας πάνω σε έναν τοίχο πριν σωριαστεί στο έδαφος.
Ιατρικό προσωπικό που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε 15 λεπτά είχε φτάσει και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε για επέμβαση μπάι πας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το περιστατικό από την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου ή από το υπερνεοταξικό Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας.

tribune

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...