Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πλήρης κατάπτωση των ηθών: Γυναίκα παντρεύτηκε…τον εαυτό της (βίντεο)

Γυναίκα εξευτέλισε πλήρως το ιερό μυστήριο του γάμου, κάνοντας ταυτόχρονα μία χυδαία επίδειξη ναρκισσισμού και εγωπάθειας. Σε μία κίνηση εμπνευσμένη από δημοφιλής ξένη σειρά παντρεύτηκε τον εαυτό της!
Ο γάμος της 36χρονης Έρικα Άντερσον τα είχε όλα: ένα όμορφο φόρεμα, δαχτυλίδι, καλεσμένους, ακόμη και όρκους για μια όμορφη τελετή. Το μόνο που έλειπε ήταν… ο γαμπρός.

«Ήμουν στον έβδομο ουρανό. Ήταν υπέροχα», αναφέρει. Και δεν είναι η μόνη αφού δεν είναι λίγες οι γυναίκες που διοργανώνουν τελετές για να παντρευτούν τον.. εαυτό τους.

«Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να μην υιοθετήσεις τα όποια μηνύματα της κοινωνίας. Και ένα από αυτά τα μηνύματα είναι ότι δεν είσαι αρκετός αν δεν είσαι με κάποιον άλλον», δήλωσε η ίδια στο δίκτυο ABC.

«Γεια, είμαι η Κάρι Μπράντσο. Ήθελα να σε ενημερώσω ότι παντρεύομαι… τον εαυτό μου». Η ιδέα του να παντρεύεται μια γυναίκα τον εαυτό της απέκτησε δημοφιλία από τη σειρά Sex and the City. «Σκέψου το… Αν είσαι μόνη μετά την αποφοίτηση, δεν υπάρχει ούτε μία περίσταση όπου οι άνθρωποι γιορτάζουν εσένα», λέει σε μια σκηνή της σειράς η πρωταγωνίστριά του, η οποία θεωρείται ότι ενέπνευσε το εν λόγω «κίνημα» των single γυναικών.




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...