Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τα εκατομμύρια των νεκρών εμβρύων από τις εκτρώσεις των νεοελληνίδων κλαίνε για την κατάντια μας

 ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ 
 Έκτακτο Παράρτημα 

Τα εκατομμύρια των νεκρών εμβρύων από τις εκτρώσεις των νεοελληνίδων - τα οποία τώρα είναι Άγγελοι στην αγκαλιά του Χριστού - κλαίνε για την κατάντια μας.

...Και την ίδια στιγμή λέμε ότι έχουμε δημογραφικό πρόβλημα !

Η έξαρση των σαρκικώς μεταδιδομένων νοσημάτων λόγω των ελεύθερων προγαμιαίων σχέσεων των νεοελλήνων ανάγκασε το κράτος να εμβολιάζει υποχρεωτικώς τα κορίτσια από την ηλικία των 12 (!!!) ετών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας...

...Και μετά λέμε ότι εκτοξεύτηκε το κόστος της υγείας !!

Κάποτε - όχι πολύ παλιά - στην Πατρίδα μας η αγνότητα της κοπέλας ήταν το πολυτιμότερο στολίδι της, η δόξα και η τιμή της όταν ντυνόταν νύφη στην Εκκλησία.

Σήμερα θεωρούμε "φυσιολογικό" να εμβολιάζουμε τα κορίτσια μας από τα...12 έτη τους, διότι η αγνότητα θεωρείται...ανωμαλία !!

Τα διαζύγια, οι μονογονε'ι'κές οικογένειες, η προβολή της ομοφυλοφιλίας και κάθε είδους δυτικόφερτης ανωμαλίας οδήγησαν στην πρωτοφανή έξαρση των ψυχώσεων, των νευρώσεων, της κατάθλιψης και κάθε είδους ψυχικής διαταραχής...όλα αυτά είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες της πτώσης και της παρακμής μας.

Ποιος φταίει για όλα αυτά ;;

Μα φυσικά η απομάκρυνση από την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας, από τα Ήθη και τα Έθιμά μας, από την Πίστη των Πατέρων μας !!

Αυτή είναι η πραγματική αιτία της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής παρακμής του Ελληνισμού.

Χωρίς τον Χριστό ως καπετάνιο και την Ελληνορθοδοξία ως τιμονιέρη, το πλοίο "Ελλάς" κατευθύνεται ολοταχώς προς τα βράχια...

Ας αντιδράσουμε πριν να είναι πολύ αργά !!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...