Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ… ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

6-f-16-yla-suriye-sinirinda-devriye-ucusu-1451904318 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται εκεί στην Άγκυρα δεν έχουν βάλει μυαλό από τις έντονες ρωσικές αντιδράσεις μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους...
και προχωρούν σε νέα «τεστ δοκιμασίας» των Ρώσων, που όμως ελλοχεύουν τον κίνδυνο γενικού ολοκαυτώματος στην περιοχή.
Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου και του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων İHA, έξη τουρκικά F-16 εκτέλεσαν πτήση στα σύνορα Τουρκίας Συρίας παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις των Rώσων ότι κάθε ιπτάμενο που θα πετά στην περιοχή αυτή θα καταρρίπτεται αμέσως.

Suriye_Sınırında_6_F-16`Yla_Devriye_Uçuşu_Yapıldı 
Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη όπως αναφέρεται, εκτελούσαν πτήση περιπολίας στην περιοχή ενώ την ίδια ώρα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής έκαναν περιπολίες κοντά στα χωρικά ύδατα της Συρίας.
Αν κάποιοι στην Άγκυρα αποφάσισαν να τραβήξουν το σχοινί παίζοντας με την υπομονή των Ρώσων καθώς τους έχει κυριεύσει η αλαζονεία της παγκόσμιας υπερδύναμης, τότε σίγουρα όπως πάει το πράγμα θα προκαλέσουν αργά ή γρήγορα την άγρια αντίδραση της Αρκούδας με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης και δεν φαίνεται κανείς να μπορεί να βάλει μυαλό στον μεγάλο «χαλίφη και σουλτάνο» Ερντογάν, που… κοιμάται και ονειρεύεται να ηγηθεί όλου του μουσουλμανικού κόσμου  σε πόλεμο κατα των απίστων!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...