Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Οι ασκήσεις γιόγκα του πρίγκιπα Παύλου και το πριγκιπικό life style

σχόλιο Γ.Θ : Μάλλον πως δεν του έχει μιλήσει κανείς για τις μετάνοιες...

Η πριγκίπισσα της ευρωπαϊκής κοινωνικής ζωής, Μαρί-Σαντάλ, τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει τον ρου της καθημερινότητάς της προκειμένου να βγει στις παραλίες με -ακόμη πιο- αδυνατισμένο και καλογυμνασμένο κορμί.
Η κόρη του μεγιστάνα των Duty Free, Ρόμπερτ Μίλερ, και σύζυγος του Παύλου, εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκινά τη μέρα της διαφορετικά.
«Νωρίς το πρωί πήρα τους δρόμους. Είμαι στο γυμναστήριο με σκοπό να προετοιμαστώ για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στη θάλασσα. Δεν απομένουν παρά μόνο τρεις εβδομάδες για να φορέσω μπικίνι», γράφει με εξομολογητική διάθεση στα social media. Μάλιστα αναρτά και φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με την αθλητική της φόρμα ιδρωμένη, πάνω σε ένα στατικό ποδήλατο, ενώ λίγο πιο πέρα ο Παύλος εκτελεί με άνεση και ακρίβεια ασκήσεις γιόγκα με τη συνδρομή της personal trainer.Είναι σαφές ότι στον αγώνα της συζύγου του για ένα τέλειο σώμα στην παραλία συμμετέχει με ζέση και ο ίδιος. Και οι δυο τους καθημερινά, πριν αφοσιωθούν στις δουλειές και τα επαγγελματικά τους ραντεβού, κάνουν περίπου μιάμιση ώρα γυμναστική.

(...) Το φετινό πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ περιλαμβάνει για μια ακόμη χρονιά προορισμούς που συνδυάζουν την ξεκούραση και τη χαλάρωση με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα στη θάλασσα και υπό τον ήλιο της Ελλάδας. Οι διακοπές θα ξεκινήσουν από τις Σπέτσες και θα συνεχιστούν ακριβώς απέναντι, στο πολυτελές κατάλυμα «Amanzoe» στο Πόρτο Χέλι. Το συγκεκριμένο resort άλλωστε λόγω της υψηλής του αισθητικής και της εξαιρετικής του κουζίνας αποτελεί σταθερή επιλογή της οικογένειας ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.
Τις ημέρες εκείνες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και με τον αδελφό του Παύλου, Νικόλαο, και τη σύζυγό του Τατιάνα, αφού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος μένει μόνιμα στο Πόρτο Χέλι, έχει το άτυπο έθιμο -με αφορμή κάποιες οικογενειακές επετείους- να συγκεντρώνει ολόκληρη την οικογένεια για ένα εορταστικό reunion.
Είναι άλλωστε γνωστό πως η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας μαζεύεται παραδοσιακά τα καλοκαίρια στο Πόρτο Χέλι για τον εορτασμό της επετείου των -βασιλικών τότε- γάμων του Κωνσταντίνου Β’ με την Αννα-Μαρία. Φέτος η μάζωξη αναμένεται πολυπληθής αφού -σύμφωνα με φήμες- σκοπεύουν να τους επισκεφθούν ακόμη και θείες από τη Δανία και την Ισπανία. Ο μόνος που θα λείπει για λόγους που σχετίζονται με τις αποκαλύψεις γύρω από τη «μυστική» προσωπική του ζωή θα είναι ο άλλοτε βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος.
Οι πριγκιπικές καλοκαιρινές διακοπές θα ολοκληρωθούν -όπως λένε οι γνωρίζοντες- στα κοσμοπολίτικα Κανάρια Νησιά.

http://www.protothema.gr/Stories/article/486935/mari-sadal-htizodas-prigipiko-soma/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...