Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Ο Λοβέρδος προωθεί την πλήρη κατάργηση της καμπάνας από τις εκκλησίες!

σχόλιο Γ.Θ : Μην στεναχωρηθείτε μόνο. Αντιδράστε. Όσο δεν αντιδράμε, αύριο θα μας βγάλουν και τους σταυρούς από τους ναούς και από το στήθος μας.
Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι λίγο πολύ. Γράψτε επιστολές και άρθρα διαμαρτυρίας, όχι μόνο για τις καμπάνες, αλλά για κάθε αντίχριστή τους ενέργεια. Γράψτε και στείλτε στον τοπικό τύπο προς δημοσίευση, αλλά και στον τοπικό επίσκοπό σας, που αν διακρίνει ότι το ποίμνιο είναι δυναμικό μπορεί και να ξεφοβηθεί και να αρχίσει να μιλάει και να αντιδράει.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Πριν στείλετε οτιδήποτε προς δημοσίευση στις παλιοφυλλάδες του ψευτορωμαίικου, θυμηθείτε ότι έχετε να κάνετε με αντίθετους και με αναγνώστες που πιστεύουν στην αριστεροκεντροδεξιά και σε όλα αυτά τα σάπια... οπότε, γράψτε αυτά που πρέπει να γράψετε χρησιμοποιώντας γλώσσα διπλωματίας και μπαίνοντας στην ψυχολογία τους.
Μην αμελήσετε την συμβουλή εκείνου, που στ' αλήθεια σας νοιάζεται και σας αγαπάει. Του Πνευματικού σας. 

Δυναμικά ξεκινά το έργο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τα τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να βρίσκονται προ των πυλών, ξεκινά παράλληλα και η αποδόμηση των ορθόδοξων εκκλησιών…
Έτσι, γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Και η Τρόικα μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον συγκεκριμένο πολιτικό για το συγκεκριμένο πόστο.
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος Λοβέρδος, αν και δεν είναι της δικής του άμεσης αρμοδιότητας, ανασύρει ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος τότε, η Τίνα Μπιρμπίλη!!!
Σύμφωνα με το hellasforce το νομοσχέδιο, προβλέπει «περιορισμό, έλεγχο έως και πλήρη κατάργηση της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών». Δηλαδή την ίδια ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία τζαμιών, πάει να αποδομήσει τις ορθόδοξες εκκλησιές μέσω δόλιου μέσου.
Οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών κτυπούν αιώνες τώρα για να ειδοποιήσουν τους πιστούς για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας και για άλλους πολλούς λόγους, είναι συνυφασμένες με την καθημερινή ζωή και την παράδοση αυτού του λαού και βέβαια ποτέ δεν ενοχλούσαν κανέναν.
Τώρα όμως, με αφορμή τον θόρυβο που προκαλούν, υπάρχουν καταγγελίες, προφανώς από τους αλλοδαπούς, που έχουν έλθει στη χώρα, οι οποίοι τυγχάνουν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι κ.λπ.). Και οι οποίοι καταγγέλουν και τις εικόνες του Χριστού στα σχολεία και τους λοιπούς δημοσίους χώρους κ.τ.λ.).
Άμεσα υπεύθυνο για την ηχορύπανση, η οποία καταγγέλεται, είναι το υπουργείο Περιβάλλοντος και όχι αυτό της Παιδείας και Θρησκευμάτων, ωστόσο η ανάσυρση του συγκεκριμένου νομοσχέδιου επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από σκέψη του Ανδρέα Λοβέρδου… Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες για το ζήτημα…

http://www.makeleio.gr/?p=108577#comment-89561

- Σχόλια  Υ.Γ.  Να προσθέσω και εγώ κάποιες ηχορυπαντικές ενοχλήσεις που κάνουν οι άλλοι, που ενοχλούν εμάς και πολλούς άλλους, αλλά ούτε το υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά και ούτε και το υπουργείο (α)Παιδείας και Θρησκευμάτων ενοχλείται και δεν κάνει τίποτα;;;
1) Τα κουδούνια στα σχολεία που χτυπάνε τις καθημερινές σχεδόν 10-20 κάθε ημέρα για διάλειμμα και για μάθημα και ενοχλούνται όλα τα σπίτια που είναι κοντά γιατί τα υπουργεία δεν "κάνουν" τίποτα;
2) Μηχανάκια, μοτοσυκλέτες με δυνατή εξάτμιση που σε τρελαίνουν και ακόμα και τα ξημερώματα που κοιμόμαστε για να πάμε στην δουλειά, κάποιοι "μερακλήδες" πιτσιρικάδες χωρίς να τους νοιάζει μας ξυπνάνε και μας ενοχλούνε;;;
3) Να προσθέσω τις δυνατές μουσικές που παίζουν στη διαπασών από τα αυτοκίνητα και τις δυνατές κόρνες, που χτυπάνε, όποτε τους "καπνίσει" διάφοροι "βασιλιάδες" και "αφεντικά" της ασφάλτου και των ελληνικών δρόμων;;;
4) Να προσθέσω τις διάφορες μεγάλες ηχορυπάνσεις που κάνουν κατά την διάρκεια της ημέρας από τους διάφορους εργάτες σε μαστορέματα, σε οικοδομές και σε χτισίματα σπιτιών και πολυκατοικιών και πρέπει να κάνουμε υπομονή να τελειώσει το χτίσιμο της διπλανής πολυκατοικίας, για να αρχίσει το χτίσιμο της νέας πολυκατοικίας στο απέναντι οικόπεδο;;;!
5) Μωράκια και παιδάκια που κλαίνε και φωνάζουνε συνεχώς στα διπλανά σπίτια και στην ίδια πολυκατοικία και εντάξει παιδάκια είναι κάνουμε μικρή ΥΠΟΜΟΝΗ (όπως βλέπετε και από τα γράμματα πόσο "μικρή" ΥΠΟΜΟΝΗ κάνουμε!) μέχρι να σταματήσουν !
6) Τα αεροπλάνα που περνάνε από πάνω από τα κεφάλια μας με τις γνωστές ηχορυπάνσεις που μας κάνουν.
7) Μπαράκια και νυκτερινά κλαμπ, αλλά και διάφοροι γείτονές μας, που κάνουν ηχορύπανση μουσικής, καθώς και με τις φωνές τους κ.α. και ορισμένες φορές σε ακατάλληλες ώρες.
Καθώς και πολλές άλλες τέτοιες ηχορυπάνσεις !
Αλλά σας "ενοχλεί" η Εκκλησία που παίζει μια φορά την εβδομάδα τις καμπάνες (και όχι σε απαγορευμένες ώρες ησυχίας) και δεν σας ενοχλούν όλοι οι άλλοι που κάνουν ηχορύπανση !
Γιατί εκεί είστε μούγκα;;; Γιατί εκεί που είναι πρωτεύον θέμα ηχορύπανσης δεν κάνετε τίποτα! ;; Αλλά βέβαια εκεί μάλλον υπάρχει το "σύστημα" !

http://www.makeleio.gr/?p=108577#comment-89561

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...