Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Στρατηγός Σίσι: Ορκίστηκα ότι θα εξοντώσω την μουσουλμανική αδελφότητα και θα το κάνω…

Άλλα δέκα μέλη της ναζιστικής “Μουσουλμανικής αδελφότητας”...
καταδικάστηκαν σε θάνατο από το ανώτατο δικαστήριο της Αιγύπτου, ποινή που προβλέπεται από το δημοκρατικό Σύνταγμα της χώρας, που είχε παγώσει μετά το ισλαμοφασιστικό πραξικόπημα της Κλίντον στην Αίγυπτο. Φαίνεται ότι ο στρατηγός Σίσι είναι αποφασισμένος να δώσει το μεγαλύτερο χτύπημα στον παγκόσμιο φασισμό, έστω και μετά απο 80 χρόνια σφαγών και ολοκαυτωμάτων. 
 
Η συμμορία της “μουσουλμανικής αδελφότητας” ευθύνεται για τις σφαγές εκατομμυρίων Ορθοδόξων και Εβραίων, τελώντας μάλιστα υπό τις διαταγές του Χίτλερ κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Μετά το 1946 όμως, αντί να διαλυθεί και να οδηγηθούν τα μέλη της στην Νυρεμβέργη, αφέθηκε ανεξέλεγκτη διότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Οι σοσιαλιστικές – επαναστατικές κυβερνήσεις των Αραβικών χωρών μπόρεσαν να την ανακόψουν για τρεις δεκαετίες, η συμμορία των γερακιών και έπειτα της Κλίντον όμως την ανέστησε πρώτα για να σφάζει κομμουνιστές στο Αφγανιστάν, έπειτα στα Βαλκάνια (Βοσνία – Κόσοβο) και σήμερα στην “Αραβική Άνοιξη”. Με την υψηλή επιστασία του ναζί Ερντογάν.
 

Η ανατροπή της από τον Αιγυπτιακό λαό αποτελεί την μεγαλύτερη αντιφασιστική νικη των τελευταίων δεκαετιών, όπως και η ηρωική αντίσταση του Συριακού λαού.
 

Ας γίνει αυτό δίδαγμα και για τον Ελληνικό λαό, που βάλλεται από τις σκοτεινές δυνάμεις του παγκόσμιου φασισμού, με την ισλαμοφασιστική συμμορία έτοιμη να επέμβει σε περίπτωση που υπάρξει λαϊκή αντίσταση στο νέο ράιχ…

http://olympia.gr/2014/06/07

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...