Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Γελάει ο κόσμος για την “απειλή” Ομπάμπα σε Πούτιν με αφορμή τον νόμο για την ομοφυλοφιλία…

σχόλιο Γ.Θ : Μα γιατί η νέα τάξη έχει λυσσάξει με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας; Μηπως γιατί ο αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος ή απλά θέλουν να βρωμίσουν όσο πιο πολύ μπορούν την ανθρωπότητα (γιατί είναι δημιούργημα και εικόνα Θεού);

Ο Αμερικανος πρόεδρος προσπαθώντας να παρουσιαστεί ως υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατηγόρησε τον Πούτιν για τον νόμο περί μη διαδοσης της ομοφυλοφυλίας που ισχύει στην Ρωσία.
Επίσης, κατηγόρησε και Αφρικανικες χώρες που κατηγορούν τους ομοφυλόφιλους.
Βέβαια ο Ομπάμα ξέχασε να πει κάτι για την χώρα που εκτελεί, σφάζει στο γόνατο και έπειτα περιφέρει τα κομμένα κεφάλια ομοφυλοφίλων για παραδειγματισμό. Ούτε κουβέντα ο ευαίσθητος Μπαράκ. Μιλάμε βεβαίως για το κολαστήριο που ονομάζεται Σαουδική Αραβία.
Μα βρε Μπαράκ, δεν άκουσες κουβέντα; Ριάλια έχουν τ’ αυτιά σου;;;

Ο πρόεδρος Ομπάμα ρωτήθηκε σχετικά με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στη Ρωσία ο οποίος επιβάλει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ
στους πολίτες που διακινούν πληροφορίες σε ανηλίκους με σκοπό την παρουσίαση μη παραδοσιακών μορφών σεξουαλικότητας που είναι δυνατόν να προκαλέσουν διαστρεβλωμένη αντίληψη σύμφωνα με την οποία οι ομοφυλοφιλικές και οι ετεροφυλικές σχέσεις είναι κοινωνικά ισότιμες. «Δεν έχω καμία ανοχή απέναντι στις χώρες που μεταχειρίζονται τους ομοφυλόφιλους και τους διαφυλικούς με τρόπους που τους εκφοβίζουν ή τους πλήττουν. Η εισαγωγή διακρίσεων είτε ως προς τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο ή τη σεξουλικότητα αποτελεί παραβίαση των θεμελιωδών κανόνων ηθικής που πρέπει να ισχύουν σε κάθε χώρα» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Ομπάμα.

Διευκρίνισε επίσης ότι «η Ρωσία δεν είναι η μόνη που υιοθετεί τέτοιους νόμους» αναφερόμενος σε χώρες της Αφρικής που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, καταδιώκουν τους ομοφυλόφιλους.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...