Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Με κορωνοϊό ο Ιερώνυμος. Τελικά όσες μάσκες και αν έβαλαν κόλλησαν...

Νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού»

Είδαμε και φρίξαμε ,γελάσαμε με πίκρα ,  Ορθόδοξοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι να εμφανίζονται ως μασκαράδες  οι ταλαίπωροι, με την εικόνα που εμφανίζουν για την προστασία τους  λέει, από τον κορωνοϊό!

 Τι κατάφεραν τελικά ,γελοιοποιήθηκαν, φάνηκαν πρόθυμοι στην νέα τάξη πραγμάτων με την δαιμονική "νέα κανονικότητα" που επιβάλουν όπως λένε ..

Είναι τυχαίο πως όσοι ιερωμένοι πήραν υπερβαλόντος μέτρα προστασία τους και μέσα στους Ιερούς  Ναούς , προσβλήθηκαν ; 

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται με Covid-19 με ήπια συμπτώματα και ως γιατρός έχει αναλάβει τη νοσηλεία του η κυρία Κοτανίδου.

Ο κ. Ιερώνυμος νοσηλεύτηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω ηλικίας. Ο κ. Ιερώνυμος θα μεταφερθεί στον 9ο όροφο που δημιουργήθηκε τώρα, προκειμένου να υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση του αρχιεπισκόπου.

Ο εκπρόσωπός του ανέφερε ότι ο Aρχιεπίσκοπος είχε πυρετό από χθες 37,7, ενώ, σύμφωνα με πηγές από την Αρχιεπισκοπή, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα αναπνευστικά προβλήματα. Κυρίως η ηλικία του -είναι 82 ετών- οδήγησε τους θεράποντες ιατρούς του στην απόφαση να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο Ιερώνυμος ήταν αρνητικός τόσο στα rapid, όσο και στα μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκε μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, αλλά και στο τεστ που έκανε την Παρασκευή πριν από τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 16 Νοεμβρίου, μετά από συμπτώματα που παρουσίασε και σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αν και τα συμπτώματά του παραμένουν ήπια.

Τον κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε χθες στην αρχιεπισκοπή ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ευχές για ανάρρωση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την ταχεία ανάρρωση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Ιερώνυμο. Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα».


 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...