Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αμερικανικό εξτρεμισμό της Scientology

Scientology - Συνασπισμός - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
Scientology - CIA - Πρεσβεία ΗΠΑ
Scientology - Ταυτότητες
«Ιός» της Ελευθεροτυπίας ~ evros-news.gr-Τζέφρυ Πάιατ


Αντώνης Μποσνακούδης,
Δημοσιογράφος-συγγραφέας,
Συντονιστής συμμαχίας ΑΚΚΕΛ *

Λόγω αναγκαστικά μεγάλου αποδεικτικού όγκου στοιχείων και γεγονότων, το άρθρο γράφτηκε σε συνέχειες.

Η ανθελληνική και ουσιαστικά προδοτική φύση του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στην γενικότερη στάση απέναντι της Ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής κρατικής υπόστασης, έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως μετά από την περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο Κοτζιάς χάρισε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τους αμετανόητους συμμάχους των Ναζί. Όχι ότι χρειαζόμασταν πολλές αποδείξεις διότι ο βίος και η πολιτεία του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ περιελάμβανε καθετί που εξυπηρετούσε το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης για την διάλυση κάθε Εθνικής δομής στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Αυτό όμως που δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως κατανοητό είναι ότι (ως Συνασπισμός ακόμη) είχε ουσιαστικά κατασκευαστεί από τον χώρο μίας οργάνωσης στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (Scientology) ώστε να ξεπλύνει ως πολιτική δράση την εγκληματική και ανθελληνική ατζέντα της οργάνωσης. Κάθε «πολιτική» του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ (και του «εκσυγχρονιστικού-προοδευτικού» χώρου) είχε αναφορά σε στόχους της Scientology. Στην Γαλλία η Scientology θεωρούνταν (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) μεταξύ άλλων και ως «στρατηγικός βραχίονας» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Επιπλέον, δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό ότι μία ανάλογη ανθελληνική φύση έχουμε και μέσα στον πολιτικό χώρο που θεωρείται ακόμη από μερικούς ως υπερασπιστής των εθνικών δικαίων και της εθνικής υπόστασης δηλαδή στον ευρύτερο χώρο γύρω από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτός ο ΝουΔουλικός χώρος για πολλά χρόνια λειτούργησε ως ουρά του παλιού Συνασπισμού και όλου του «εκσυγχρονιστικού» χώρου που στήθηκε γύρω από αυτόν.

Το σκάνδαλο της εξτρεμιστικής οργάνωσης Scientology (ΚΕΦΕ) έριξε φως στα δίκτυα που άπλωσε αυτή η οργάνωση σε όλο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο. Ήταν η λυδία λίθος που έθεσε σε δοκιμασία και αποκάλυψε τις εξαρτήσεις στο πολιτικό φάσμα και σε πολλούς δημοσιογραφικούς κύκλους.

Θα υπογραμμίσουμε από την αρχή ότι οτιδήποτε αναφέρουμε εδώ και σχετίζεται με πρόσωπα, είναι ακριβές και αποδεικνύεται ακόμη και με ονομαστική αναφορά σε κατασχεμένα έγγραφα, ενώ άλλα είναι τόσο εξόφθαλμα που από μόνα τους αποτελούν σκανδαλώδη μάλιστα απόδειξη για την ορθότητα. Το Παράρτημα περιλαμβάνει επιπλέον στοιχεία για όσους επιθυμούν πρόσθετη ενημέρωση. Ο όγκος των στοιχείων και της εμπλοκής είναι πολύ μεγάλος και καλύπτει όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό φάσμα, ώστε και η σχετική περιγραφή μοιραία γίνεται μακροσκελής.


Ξέπλυμα Ισχύος

Τα ακόλουθα είναι μία περίληψη πολλών λεπτομερών αναλύσεων πάνω σε κατασχεμένα έγγραφα από εισαγγελικές εφόδους στα γραφεία της εξτρεμιστικής παραθρησκείας Scientology (γνωστής τότε ως ΚΕΦΕ) το καλοκαίρι του 1995. Αυτή η οργάνωση είχε αφενός μεν τη στήριξη της ίδιας της CIA όσο και της αμερικανικής Πρεσβείας και μάλιστα με παρεμβάσεις Αμερικανών αξιωματούχων στον ίδιο τον εισαγγελέα (Ιωάννη Αγγελή) που έκανε την έρευνα και τις κατήγγειλε στην Αναφορά του το 1996. Στην ιστοσελίδα μου unchain.gr υπάρχουν εικόνες των εγγράφων, όπως και στο βιβλίο μου «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης».

Εδώ αναφέρομαι σύντομα μόνο στο πολιτικό και δημοσιογραφικό τμήμα των αποκαλύψεων που αφορούν (1) την ουσιαστική διαμόρφωση του Συνασπισμού (επί Αλαβάνου, Παπαγιαννάκη, Κουναλάκη κλπ) πάνω στις επιχειρησιακές γραμμές της Scientology (http://unchain.gr/2014.jpg, http://unchain.gr/parliament4.pdf, http://unchain.gr/OSA_Communication_Lines_Greece.PDF) (2) την υποταγή και ευθυγράμμιση του «δεξιού» χώρου (υπό τη ΝΔ) πάνω σε αυτές τις γραμμές (3) την υπαγόρευση και διοχέτευση ορολογίας λάσπης από «δημοσιογραφικούς» χώρους, η οποία στρέφεται εναντίον ατόμων και φορέων που δεν ευθυγραμμίζονται με τα εκάστοτε αμερικανικά συμφέροντα που εξυπηρετεί ο στρατηγικός χώρος της Scientology. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τότε ο Ιός της Ελευθεροτυπίας και σήμερα η ιστοσελίδα evros-news.gr (4) την έμπρακτη υποστήριξη της CIA υπέρ της Scientology με κατάργηση τμήματος της ΕΥΠ (5) την κατασκευή διχαστικών θεμάτων όπως «χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους», αλλαγή Συντάγματος, κατασκευή θεμάτων μειονοτήτων και όλου του «οπλοστασίου» κατά των εθνικών θεμάτων και εθνικής συνοχής, που ο στρατηγικός κόσμος της Scientology διοχέτευσε μέσω του πολιτικοστρατηγικού χώρου του Συνασπισμού (και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ) με υποταγμένο τον χώρο της ΝΔ (http://unchain.gr/parliament2.pdf και http://unchain.gr/parliament3.pdf).

Στην ιστοσελίδα μου υπάρχουν όλα τα κατασχεμένα έγγραφα και όλα τα έγγραφα που έχουν υποβληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου από την προηγούμενη δεκαετία ακόμη, σχετικά με όλα αυτά και πολύ περισσότερα, αλλά η Επιτροπή με οποιαδήποτε σύνθεση δεν τόλμησε να ασχοληθεί με το θέμα (όπως θα δείτε στο Παράρτημα) διότι τα δίκτυα της εν λόγω οργάνωσης είχαν περάσει σχεδόν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Στις δύο παρακάτω διευθύνσεις ο αναγνώστης μπορεί να βρει πολύ υλικό με βάση το οποίο θα κατανοήσει πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την πολιτική και την δημοσιογραφία στην Ελλάδα και όλα αυτά με αδιάσειστα στοιχεία όπως η ίδια η εξτρεμιστική οργάνωση τα μετέδιδε στο εξωτερικό:

1. Έλληνες Πολιτικοί στον κόσμο της Scientology http://unchain.gr/politicians.html

2. Υπόμνημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με τίτλο «Η πολιτική και κοινωνική διάβρωση από την συγκαλυμμένη δράση της εξτρεμιστικής παραθρησκείας Scientology» http://unchain.gr/parliament.html

Στο Παράρτημα υπάρχει αναλυτικότερη παρουσίαση για όσους επιθυμούν να έχουν σφαιρικότερη εικόνα.

Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί «σερβιτόροι» στην υπηρεσία της Scientology

Η δημοσιογραφική εμπλοκή του Ιού της Ελευθεροτυπίας στο ξέπλυμα βρώμικης ισχύος από τον στρατηγικό χώρο της Scientology αποτέλεσε το θεμέλιο της κακοδαιμονίας στην δημοσιογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα, αφού ουσιαστικά ο χώρος του Τύπου μεταλλάχτηκε σε Media ώστε μέσω αυτού να καλύψει και να υποστηρίξει την λειτουργία αυτού ακριβώς του αποστήματος που δημιουργήθηκε γύρω από τα συμφέροντα που εξυπηρετούνταν μέσω της δομής του «Ιού» (http://unchain.gr/parliament7.pdf). Η επιχειρησιακή υποστήριξη της σαηεντολογικής δράσης μέσω του «Ιού» επιβλήθηκε στον δημοσιογραφικό κόσμο ως βασική λειτουργία του. Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος που η δημοσιογραφία έγινε όπως έγινε σήμερα: Η αποστολή του Τύπου έχει εκτραπεί από την δεοντολογική ενημέρωση των πολιτών και έλεγχο των κυβερνώντων σε κάθε τομέα, στην εξωτερικά επιβαλλόμενη εξυπηρέτηση του εγκληματικού χώρου γύρω από την Scientology που έχει άμεση σχέση με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την παγκοσμιοποίηση που έχει εξαπολυθεί εναντίον των εθνικών κοινωνιών για ισοπέδωση και χουντοποίηση του κόσμου.

Η Scientology είχε καθοριστική κατεύθυνση στην αρθρογραφία του «Ιού» με τα κατασχεμένα έγγραφα να δικαιολογούν ακόμη και τον ισχυρισμό ότι έδινε γραμμή στους συντελεστές του: Δημήτρη Τρίμη, Αγγέλικα Ψαρρά, Άντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά, Τάσο Κωστόπουλο. Ο χώρος δεν επαρκεί για πλήρη ανάλυση όλων των παραμέτρων και όλων των στόχων που χτυπήθηκαν από τον Ιό και το κύκλωμα γύρω του. Στο Υπόμνημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα βρείτε αρχεία εγγράφων με καταγγελίες δικές μου στην ΕΣΗΕΑ και με άρθρα του περιοδικού Ρεσάλτο ειδικά και για τον Δημήτρη Τρίμη, οι οποίες όμως φυσικά δεν διερευνήθηκαν, δεδομένου και του σχεδόν πλήρους ελέγχου του εν λόγω χώρου στις δομές της ΕΣΗΕΑ και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ (http://unchain.gr/parliament7.pdf μέχρι http://unchain.gr/parliament7b4.pdf).

Θα αναφέρουμε τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να γίνει κατανοητή η κλωνοποίηση που έχει έρθει στον δημοσιογραφικό χώρο και ειδικότερα την λειτουργία της δομής γύρω από την ιστοσελίδα evros-news.gr, η οποία φαινομενικά είναι εντελώς διαφορετική, σε εντελώς διαφορετικό χώρο, αλλά για όποιους έχουν δει πώς λειτουργεί ο χώρος του Ιού της Ελευθεροτυπίας, μπορούν να μυρίσουν την ίδια άσχημη οσμή.

«Ιός» της Ελευθεροτυπίας ~ evros-news.gr

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα το καθεστώς της Scientology (φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ) έχει καταφέρει να κλωνοποιήσει τις δομές επέμβασης μέσα στον δημοσιογραφικό χώρο. Από το απόστημα του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» στο ιντερνετικό μόρφωμα που εμφανίζεται ως evros-news.gr, ισχυρίζεται ότι είναι πιστοποιημένο μέλος του emedia, αλλά ΔΕΝ υπάρχει στον κατάλογο πιστοποιημένων μέσων. Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα πίσω από τις δύο περιπτώσεις, ένας «αριστερός» και ένας «δεξιός» αλλά με κοινές αναφορές, με την εξυπηρέτηση προς την Scientology να είναι μία από τις κοινές αναφορές.

Ο Δημήτρης Τρίμης και όλο το κύκλωμα του Ιού, εκτελώντας τις κατευθυντήριες γραμμές από την Scientology, είχαν θέσει τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο (ο επικεφαλής της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για ενημέρωση σχετικά με ομάδες που δεν ήταν συμβατές με την Ορθόδοξη πίστη και τρόπο ζωής) ως κύριο στόχο και γύρω από αυτόν την Ορθόδοξη Εκκλησία και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτήν όπως για παράδειγμα ο πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής. Αυτό ήταν ξέπλυμα και εφαρμογή της ισχύος αμερικανικών στρατηγικών κέντρων που εκφράζονται μέσω της οργάνωσης και του Ιού, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τέτοιες οργανώσεις για να κυριαρχήσουν στη ζωή των Ορθοδόξων Ελλήνων και μεταξύ άλλων να καθιερωθούν ως «μειονότητες». Χτυπούσαν όσους δεν υπέκυπταν στην βαρβαρότητά τους. Οι δολοφονίες χαρακτήρων και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών στήθηκε από τότε και με την εμπειρία από τότε διαμορφώθηκε σήμερα.

Από την πλευρά του ΑΚΚΕΛ υπάρχει πρόσθετο ενδιαφέρον και ανάγκη να αποκαλύψει το κυνήγι μαγισσών. Τα σημερινά κλωνοποιημένα κυκλώματα από το evros-news κλπ βλέπουμε ότι έχουν στοχοποιήσει και εμάς. Η σημερινή κλωνοποιημένη κατάσταση, στα χνάρια των κυκλωμάτων του Ιού, έχει στοχοποιήσει άτομα που συνδέονται με το ΑΚΚΕΛ στον Έβρο όπως τον Πρόεδρο, αλλά και τον υποψήφιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές που είναι στο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού κέντρου «Ρώσικο Σπίτι» και έχει διατελέσει Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη μέχρις ότου ο περιβόητος Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς (αυτός που χάρισε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς Ναζί) ακύρωσε την αναγνώρισή του από το ΥΠΕΞ διότι συμμετείχε σε αποστολή επιχειρηματικών και αυτοδιοικητικών προσώπων για να στηρίξουν τον Ελληνισμό της Κριμαίας και να κάνουν επιχειρηματικές συμφωνίες για την παράκαμψη των Στενών του Βοσπόρου.

Τομείς κλωνοποίησης του evros-news

Έχουμε δηλαδή αρχικά τον Τρίμη και ορισμένους άλλους αυτοχαρακτηριζόμενους αριστερούς δημοσιογράφους να στηρίζουν μία οργάνωση η οποία προέρχεται από έναν χώρο άκρως αντιαριστερό (και με στήριξη από την ίδια την CIA και «ενδιαφέρον» από την πρεσβεία), που έπαιζε το χαρτί του αντικομμουνισμού και συνεπώς ήταν εντελώς ασυμβίβαστη με την εικόνα τόσο του Τρίμη όσο και των υπολοίπων στο κύκλωμα του Ιού. Αυτοί στοχοποίησαν πρωταρχικά τον ιερέα και ορισμένα άλλα άτομα όπως επίσης και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σήμερα, η σημαντικότερη αντίστοιχη κλωνοποιημένη «Κατάσταση Ιού» περιλαμβάνει την ιστοσελίδα evros-news.gr (η οποία δημιουργήθηκε πάνω-κάτω την περίοδο που ήρθε στην Ελλάδα ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ) και διαχειριστής της φέρεται να είναι ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Πιτιακούδης. Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Σαμαρά με τον Βενιζέλο, όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται σε τοπικό επίπεδο, «φορτώθηκε στην πλάτη τοπικού βουλευτή για να μπει στο ΥΠΕΞ» και στη συνέχεια από το Γραφείο Τύπου είχε αγαστή συνεργασία με το περιβάλλον του Βενιζέλου κυρίως στο θέμα της υποστήριξης του πραξικοπήματος που έγινε στην Ουκρανία.

Όπως θυμόμαστε, ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ και το μεγαλοστέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτώρια Νούλαντ, οργάνωναν από πριν το πραξικόπημα και σχεδίαζαν να τοποθετήσουν δικούς τους ανθρώπους στη νέα κυβέρνηση. Όπως δηλαδή έγινε στην Ελλάδα που ανέβασαν οι ΗΠΑ το προδοτικό καθεστώς με τη χούντα του Ιωαννίδη. Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά, για τα οποία είχαν αποφασίσει να τοποθετηθεί, ήταν ο Γιατσένιουκ, ο οποίος (συμπτωματικά;) είχε συγγενή του σε κορυφαία θέση στην Scientology στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέρεται να έχει γνωριμία με τον ίδιο τον αρχηγό της οργάνωσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτς. Θυμάστε τους Γάλλους που περιέγραφαν την Scientology ως στρατηγικό βραχίονα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ; Ιδού μία τρανταχτή απόδειξη. Στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με Ανδρέα Λοβέρδο και Πέτρο Ευθυμίου. Εδώ σ’ εμάς δοκίμασαν πρώτα.

Το πραξικόπημα έγινε και η καινούργια κυβέρνηση με τον Ποροσένκο ως Πρόεδρο και τον Γιάτσενιουκ στην κυβέρνηση έφερε στην εξουσία όλο το ναζιστικό κατακάθι που είχε επιβιώσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ουκρανοί είχαν προσχωρήσει στον Άξονα. Δηλαδή ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ, λειτούργησε ως Ναζί πραξικοπηματίας. Κυριολεκτικά όμως, αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια, προσβάλλει ακόμη και το αίμα των Αμερικανών που πολέμησαν τους Ναζί.

Ο πολιτικός προϊστάμενος του διαχειριστή του evros-news, Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν ο πρώτος αξιωματούχος της Ε.Ε. που άρχισε τις επαφές με το Ναζιστικό και σαηεντολογικό καθεστώς της Ουκρανίας. Ο διαχειριστής του evros-news ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Υπουργείου. Η ύπαρξη του Γιατσένιουκ στην ηγεσία των πραξικοπηματιών (που σύσσωμη η ηγεσία του ΥΠΕΞ στήριζε) δεν ήταν η μοναδική σύνδεση του διαχειριστή με την Scientology. Μερικά χρόνια πιο πριν κατά τη διάρκεια συναντήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ είχαμε συζητήσει για τις δυνατότητες διόρθωσης μιας απαράδεκτης ενέργειας που είχε γίνει από το Κανάλι-10 του Γιώργου Τράγκα και ο διευθυντής του (ο κ. Τζένος) δεν ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει σε διόρθωση.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που είχε αποκτήσει φήμη σχετικά με εκείνο που ονόμαζε ακτιβισμό υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, έκανε μία προκλητικά στημένη και αντιδεοντολογική εκπομπή με την Πρόεδρο της Scientology στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οποίας είχε διοχετεύσει το περιεχόμενο των υπονόμων που είχε κατεργαστεί το κύκλωμα του Ιού.

Άσχετα το πώς βλέπει ο καθένας μας την ομοφυλοφιλία ο Βαλλιανάτος έκανε μία εξοργιστική αλητεία και απέναντι των ομοφυλοφίλων για τα δικαιώματα των οποίων υποτίθεται ότι λειτουργεί. Σε όσους ερευνούν τα θέματα σχετικά με την οργάνωση της Scientology είναι περισσότερο από πασίγνωστο ότι αυτή έχει αρρωστημένη οντολογική εχθρότητα εναντίον των ομοφυλοφίλων και άλλων ατόμων. Αυτό οφείλεται στην κοσμοθεωρία της οργάνωσης, στην οποία δεν θα μπούμε τώρα. Άσχετα πως το βλέπουμε εμείς, είναι αδιανόητο και αρρωστημένο από μόνο του να βλέπεις στην τηλεόρασή σου στο Κανάλι 10 του Τράγκα, έναν υποτιθέμενο υποστηρικτή των ομοφυλοφίλων να ξεπλένει και να προσφέρει επικοινωνιακή εξυπηρέτηση σε μία οργάνωση η οποία είναι ίσως ο χειρότερος οντολογικός εχθρός ομοφυλόφιλων ανθρώπων. Αυτό ίσως είναι η απόλυτη απάτη από την πλευρά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι στο οποίο είναι Πρόεδρος. Ο Παναγιώτης Δημητράς πρώην Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου ήταν επίσης ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης της Scientology στις δίκες στα τέλη της δεκαετίας του '90. Η εξαπάτηση έχει παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην ΠΟΕΣΥ ήρθε και αυτό το θέμα στην επιφάνεια λόγω του ότι ο σημερινός διαχειριστής της ιστοσελίδας είχε αναφέρει ότι έχει προσωπική γνωριμία με τον Γιώργο Τράγκα (ίσως μάλιστα έγραφε και σε αθλητική εφημερίδα του Ομίλου του) και μπορούσε απευθείας σε αυτόν να αναφέρει για διόρθωση αυτά που ο διευθυντής του σταθμού (ο κ. Τζένος) δεν έβλεπε ότι υπήρχε πρόβλημα και δεν ήθελε να διορθώσει.

Ο μετέπειτα διαχειριστής του evros-news όταν άκουσε τι έγινε, επέδειξε ακόμη μεγαλύτερη δεοντολογική αναισθησία λέγοντας ότι ο παρουσιαστής μπορεί να λέει ότι θέλει στην εκπομπή του, ότι και η Scientology μπορεί να πιστεύει και να λειτουργεί όπως εκτιμά (δηλαδή με ασυδοσία, που έχει καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη) και ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει στον Τράγκα για διόρθωση διότι δεν έβλεπε τον λόγο. Εγώ φυσικά απάντησα ότι αυτό είναι ακραία παραβίαση της δεοντολογίας και φυσικά δεν μπορεί να λένε ό,τι θέλουν παρά μόνο οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο και πραγματικό, ότι όλη η εκπομπή ήταν μία εξαπάτηση και κατάχρηση της συχνότητας εκπομπής η οποία είναι δική μας περιουσία, του ελληνικού λαού. Έκλεισε τη συζήτηση απαξιωτικά κουνώντας το χέρι και λέγοντας «Καλάαα, Καλάαα». Εγώ τουλάχιστον προσωπικά από τότε γνώριζα ότι ο κ. Πιτιακούδης δεν είχε και πάρα πολύ καλή σχέση με την δεοντολογία.

Η έλευση του Τζέφρυ Πάιατ στην θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα έφερε πρωτόγνωρα γεγονότα παρεμβάσεων και διαστρέβλωσης της αλήθειας και φυσικά της δεοντολογίας. Δεν μπορούσα να φανταστώ (με αυτήν την εμπειρία σχετικά με το Κανάλι 10) ότι ως διαχειριστής της ιστοσελίδας evros-news θα έκανε ταυτόσημης εχθρότητας επιθέσεις (όπως έκανε ο Τρίμης και ο Ιός) σε άτομα στην Αλεξανδρούπολη οι οποίοι είχαν προωθήσει την ελληνορωσική συνεργασία. Μία τυφλή εχθρότητα που χαρακτηρίζει κλασικά τον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας και όλο το κύκλωμα γύρω από αυτόν: Είναι διατεταγμένη εχθρότητα, αποδεδειγμένη πλήρως για τον «Ιό» αφού τα έγγραφα της Scientology δίνουν ονόματα και ημερομηνίες.

Ο Πάιατ έμεινε στο απυρόβλητο από όλο το κλωνοποιημένο κύκλωμα στο οποίο πρωτοστατεί το evros-news. Είναι το θεμέλιο του σκανδάλου διότι ο Τζέφρυ Πάιατ είναι ένας Ναζί πραξικοπηματίας και αυτή είναι η αλήθεια. Μαζί με την Νούλαντ έκανε ένα πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας και έφεραν στην εξουσία αμετανόητους Ναζί οι οποίοι όχι μόνο δεν το κρύβουν αυτό αλλά το επιδεικνύουν προκλητικά. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος αυτού του ναζιστικού μορφώματος (ο Ποροσένκο) εξοντώθηκε πολιτικά από την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές είναι ακόμη πιο επιβαρυντικό διότι αυτό το ναζιστικό κατασκεύασμα που έφεραν στην πλάτη των Ουκρανών ο Πάιατ και η Νούλαντ, οι ίδιοι οι Ουκρανοί τελικά το απέρριψαν όταν είχαν την ευκαιρία να δείξουν την άποψή τους. Αυτό το άτομο, το οποίο μολύνει τη θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών και λειτουργεί στο όνομα των Αμερικανών, έχει λάβει από όλο το κλωνοποιημένο κύκλωμα, αυτό που σωστά τότε έχει χαρακτηριστεί ως γλυψ@#$%ικές υπηρεσίες. Η ελληνοαμερικανική εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας όμως, εκφράζοντας προφανώς μεγάλο τμήμα της ομογένειας, ανοιχτά ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να πάρουν πίσω τον Πάιατ στις ΗΠΑ λόγω της προκλητικής δράσης του κυρίως με τη επιβολή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το κομματικό στοιχείο (υπέρ της ΝΔ) στην προσέγγιση της εφημερίδας, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ακόμη και Ελληνοαμερικανοί έχουν εκφράσει την αηδία τους απέναντι σε αυτόν τον Ναζί πραξικοπηματία, που επέβαλε την υποδούλωση της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς συμμάχους των Ναζί.

Αυτό λοιπόν το κλωνοποιημένο κύκλωμα στα πρότυπα του Ιού φαίνεται σαν να στρατολογήθηκε για να χτυπήσει οτιδήποτε έχει σχέση με την προώθηση της ελληνορωσικής συνεργασίας ακόμη και στον πολιτιστικό τομέα και φυσικά στον οικονομικό τομέα. Να το χτυπήσει με αντίστοιχη εμπάθεια και διαστροφή όπως το κύκλωμα του Τρίμη και του υπόλοιπου «Ιού» (που εκπορευόταν από τον αμερικανικό χώρο) χτυπούσε τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, την Ορθόδοξη Εκκλησία στο σύνολό της και κάθε άλλον που έκρινε ως αντίπαλο.

Το evros-news, ακολουθώντας τα τρίμικα ίχνη του «Ιού» πραγματοποίησε υπαγόρευση και επιβολή ορολογίας ψεύδους και λάσπης κατά συγκεκριμένων προσώπων και προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ένα αδιάσειστο παράδειγμα του κυκλώματος Τρίμη και του «Ιού» είναι η επιβολή της περιγραφής «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» στην Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου όπου προήδρευε ο μακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος. Επίσης ότι ο π. Αντώνιος και η Εκκλησία παραβίαζαν τα «θρησκευτικά δικαιώματα» της Scientology, ακόμη και όταν η οργάνωση καταδικάστηκε με το σκεπτικό να την περιγράφει ως ολοκληρωτική και εγκληματική.

Ας δούμε πώς ξεκίνησαν όλα. Στο βιβλίο του κ. Τάκι Αλεξίου (ζωτικού συμμάχου της Scientology από τη δορυφορική οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ), στις 21/8/1995 χαρακτηρίζει τη Συνοδική Επιτροπή του π. Αντωνίου, ως «Εκκλησιαστική ΚΥΠ». Αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν τα στελέχη του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» όπως φαίνεται από το δημοσίευμά τους στις 22/10/2005. Επιπλέον, τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί σε άρθρο της η Αριστοτελία Πελώνη στα ΝΕΑ (5/12/2005) με τίτλο «Διώξεις από την εκκλησιαστική ΚΥΠ» και σχετικά ίδια βλέπουμε στο άρθρο του Π. Παπαβασιλείου στο «ΕΘΝΟΣ», που έχει τίτλο «Αντιαιρετικός αγών με μεθόδους … ΚΥΠ». Το άρθρο στα ΝΕΑ επαναλαμβάνει πλήρως την έκφραση του «Ιού» της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για τον κ. Αλεξίου: «έχει μπει στο στόχαστρο της εκκλησιαστικής ΚΥΠ». Αν αυτό δεν είναι διοχέτευση «γραμμής», τότε τι είναι; Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι ανεξάρτητοι, αξιόπιστοι, δεοντολογικοί;

Το ίδιο ερώτημα έρχεται στην επιφάνεια για την κλωνοποιημένη «δημοσιογραφία» του Ιού στο evros-news όταν διαβάσει κάποιος τις προσωπικές επιθέσεις κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, του προέδρου του Επιμελητηρίου, του στελέχους στο πολιτιστικό κέντρο Ρώσικο Σπίτι και πρώην επίτιμου προξένου, ακόμη και κατά του ίδιου του Μητροπολίτη, για ενέργειες που έκαναν προς προώθηση των πολιτιστικών, πνευματικών και οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.

Αρχικά ο διαχειριστής του evros-news και συντάκτης πολλών άρθρων του, αμφισβητεί ότι υπήρξε η οποιαδήποτε ωφέλεια κυρίως στον τουριστικό τομέα από την εισροή Ρώσων τουριστών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας όσοι είχαμε καλύψει δημοσιογραφικά τέτοιες εκδηλώσεις, γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτο δεδομένο ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά και υπήρξε σημαντικότατο όφελος της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την πόλη. Μέχρι φυσικά την περίοδο που ο πολιτικός προϊστάμενος (Ευάγγελος Βενιζέλος) του διαχειριστή της σελίδας (όταν και ο ίδιος ήταν στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών) συμμετείχε στην επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας και σταμάτησε πολύ μεγάλο μέρος της ανάπτυξης που οφειλόταν στη Ρωσία.

Στη συνέχεια παρουσιάζει διθυραμβικά και χειροκροτεί ακόμη και κάθε ανάσα του Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη ή για την Αλεξανδρούπολη, «ξεχνώντας» να αναφέρει τον ναζιστικό-πραξικοπηματικό ρόλο του στην Ουκρανία αμέσως πριν έλθει στην Ελλάδα. Δεν έχει ίχνος κριτικής, αξιολογικής στάσης απέναντί του για να σκεφτεί ότι δεν είναι απαραίτητα φιλελληνικότητα αυτό που προβάλλει. Σαν κατοχικός διοικητής έρχεται.

Όπως με τον «Ιό» που το «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» αντιγράφηκε αυτούσιο σε εφημερίδες, έτσι και τα προαναφερθέντα του evros-news παρουσιάστηκαν κλωνοποιημένα από δύο διαφορετικούς υποψηφίους για Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, γεγονός που εξηγείται ΜΟΝΟ αν υπάρχει συγκεκριμένη και οργανωμένη δομή διοχέτευσης τέτοιων στρατηγικών επεμβάσεων: Δύο διαφορετικοί υποψήφιοι (Μυτιληνός πρώτα και Ζαμπούκης μετά) επανέλαβαν «copy-paste» την γραμμή που έριχνε το evros-news για ανυπαρξία ρωσικού τουρισμού, ειρωνεία για την εκκλησία ρωσικού ρυθμού, για ψεύδη σχετικά με ανάπτυξη από ελληνορωσική συνεργασία κλπ.

Όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαία και δεν δικαιολογούνται ως συνηθισμένη αντιπαλότητα πριν από τις εκλογές. Είναι ξεκάθαρα οργανωμένο φύτεμα διοχετευμένων απόψεων, που αποσκοπούν να επιβληθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο Μυτιληνός, όταν ρωτήθηκε στο ραδιοσταθμό Μάξιμουμ, τι σχέδια έχει για την επέκταση προς την πλευρά της Κομοτηνής όπως ζητούν οι ξενοδόχοι για να αναπτυχθεί ο τουρισμός, απάντησε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να κλείσει το Ρώσικο Σπίτι! Έτσι ξεκάρφωτα, άσχετα. Αργότερα είπε ότι εννοούσε ότι θα κλείσει το Κέντρο ενημέρωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Ελλάδας, που έχει την έδρα στην Αλεξανδρούπολη, διότι δεν έχει κάνει τίποτα! Ούτε αυτό είναι τυχαίο, ο άνθρωπος εξόφθαλμα έδινε στίγμα «προς κάθε ενδιαφερόμενο». Κάνοντας copy paste όλα αυτά που διοχέτευε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως κλωνοποιημένη δομή μεθόδων του «Ιού».

Κατά την διάρκεια επίσης της κρίσης στις ελληνορωσικές σχέσεις που κατασκεύασε ο Κοτζιάς ως ΥΠΕΞ, αυτή η δεξαμενή χαρακτηρισμών και υλικού επιθέσεων (που είχε συσσωρεύσει το evros-news) χρησιμοποιήθηκε τυφλά και αυτούσια ακόμη και από εφημερίδες που υποτίθεται ότι είναι αντίθετου προσανατολισμού όπως το Ντοκουμέντο του Βαξεβάνη, στενότατα προσκολλημένου στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ίδιο τον Τσίπρα. Αν κάποιος παρακολουθήσει τα δημοσιεύματα και άλλων συστημικών εφημερίδων και καναλιών, βλέπει ξεκάθαρα ότι αντλούν από το ίδιο ρεζερβουάρ: από τις κατασκευές του evros-news, το οποίο ΔΕΝ είναι πιστοποιημένο στο emedia. Χωρίς αυτό το ρεζερβουάρ δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ακριβώς όπως έγινε με το ρεζερβουάρ των κατασκευασμένων «γεγονότων» και «αληθειών» του Ιού και των τρίμικων κυκλωμάτων της Scientology που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Από τα κατασχεμένα έγγραφα αποδείχθηκε ότι το «ρεζερβουάρ» του Τρίμη και του υπόλοιπου κυκλώματος του «Ιού» εξυπηρετούσε ... τον Αμερικανικό Παράγοντα. Το ίδιο και για το ρεζερβουάρ του κυκλώματος του evros-news αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούσε και πάλι τον Αμερικανικό Παράγοντα αλλά και τον εγγλέζικο και σε κάποιο βαθμό την προσωπική ατζέντα του Κοτζιά (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/05/blog-post_530.html).

Είναι πολλές οι συμπτώσεις Άρη.

Παράρτημα για τα Υπομνήματα

Το πρώτο Υπόμνημα υποβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 και το δεύτερο τον Ιανουάριο του 2013. Το δεύτερο ήταν όπως και το πρώτο με τη διαφορά ότι παρουσίαζε επιπλέον στο εισαγωγικό του και την εκτεταμένη εμπλοκή του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά ως δημιουργία της Scientology, την οποία κληρονόμησε ο Τσίπρας και ήταν αμφίβολο τι θα έκανε με αυτήν. Σήμερα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ακολούθησε όλες τις γραμμές δράσης και πολιτικής για ξέπλυμα της στρατηγικής ισχύος του χώρου της Scientology όπως είχαν γίνει επί Αλαβάνου, Παπαγιαννάκη, Κουναλάκη και των άλλων.

Προσωπική αξιολόγησή μου είναι ότι αν δεν υπήρχε ο πολιτικός χώρος του Συνασπισμού (και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ) για να ξεπλύνει πολιτικά τον στρατηγικό χώρο που εκφραζόταν μέσα από την Scientology, τα συμφέρονται οργανωμένου εγκλήματος αυτού του χώρου δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν μέσα στην Ελλάδα και φυσικά εναντίον του ελληνικού λαού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλοι όσοι είχαν εμπλακεί υπέρ της Scientology εκείνη την εποχή, στις μέρες μας κινούνται εξ ολοκλήρου στη στήριξη των Μνημονίων για τα ξένα συμφέροντα που τα επέβαλαν εναντίον πάλι του ελληνικού λαού. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία, υπόγειοι αγωγοί μαύρης ισχύος.

Όπως τόνιζα τον Ιανουάριο του 2013 στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας (http://unchain.gr/EpitropiThesmonDiafaneias-NeoYpomnima-Scientology.pdf) «Το υλικό που σας υποβάλλω (σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή) το είχα υποβάλλει και τον Ιανουάριο του 2008 στους βουλευτές που αποτελούσαν τότε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ο Πρόεδρός της, κ. Απόστολος Σταύρου, μου απάντησε (στα μέσα Απριλίου του 2008 σε εκδήλωση στην Πρεσβεία της Γαλλίας για τα νέα Γραφεία των Γαλλικών Ναυπηγείων DCNS) ότι ο ίδιος δεν θα έφερνε το θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή για δικούς του λόγους: “Δεν μπορώ να εκθέσω τόσους”, κλπ. Δεν υπήρξαν επίσης μέλη για να το φέρουν προς συζήτηση, πλήρη διερεύνηση και θεραπεία, όπως προανέφερα, λόγω των επιπτώσεων που θα είχε σε αυτούς και σε μερίδα των κομμάτων τους, όπως πιστεύω» … «Γενικά αυτό που χαρακτηριζόταν «εκσυγχρονιστικός χώρος» (με πυρήνα στον παλαιό «Συνασπισμό») και απλωνόταν σε όλα τα κόμματα, λειτούργησε ως πολιτική, κοινωνική και δημοσιογραφική θερμοκοιτίδα για τη Σαηεντολογία και τον ξένο στρατηγικό χώρο της. Σήμερα η απαίτηση της κοινωνίας για κάθαρση και απολύμανση σε κάθε τομέα μπορεί να ικανοποιηθεί σε αυτή την περίπτωση. Αν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κάνει το καθήκον της» … «Η σημερινή ηγεσία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησαν ένα πολιτικό προϊόν που παρήγαγαν άλλοι, με τους οποίους βρίσκονται (όπως υποστηρίζουν) σε πολιτική και κοινωνική αντίθεση: σε αντίπαλα στρατόπεδα «μνημονιακών-αντιμνημονιακών». Ο παλαιός «Συνασπισμός» και στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν φορείς μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας (και όλων των παλαιών κομμάτων και πολιτικών χώρων) από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Από το 1993 η Σαηεντόλοτζυ είχε επιλέξει για συνεργασία τους τότε Ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιμίδη διότι είχαν αξιολογηθεί ως «αντι-ορθόδοξοι».» … «Σε άλλο κατασχεθέν σαηεντολογικό έγγραφο αναφέρονται το 1995 ως σύμμαχοι πλήθος «αριστεροί» μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα βουλευτής κ. Κουναλάκης. Από τότε μέχρι πρόσφατα, ο «Συνασπισμός» (ως πυρήνας του «εκσυγχρονιστικού» αποστήματος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ) λειτούργησε ως σερβιτόρος των σχεδίων και αναλυτικών εντολών που δόθηκαν στη Σαηεντολογία από τη διεθνή Διοίκηση των ΗΠΑ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων (OSA EU) στη Δανία. Οι ακραίες αντιδημοκρατικές ομάδες εντός της παλαιάς δομής του Συνασπισμού κατέστησαν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά εργαλεία πρόσληψης και ψυχρής επιβολής αυτών των σχεδίων και εντολών. Αυτά τα σχέδια (αντιορθόδοξα, αντιπνευματικά, αντιπατριωτικά και ουσιαστικά αντικοινωνικά) αποτέλεσαν την αρχική και θεμελιώδη ταυτότητα του Συνασπισμού, οριοθέτησαν την πολιτική του ύπαρξη και λειτουργία, ξεπλύνοντας την ισχύ των ακραίων αμερικανικών κέντρων ισχύος. Η Αριστερά έχει υποστεί μία καθοριστικής σημασίας διείσδυση από τις ΗΠΑ, για την φυσιογνωμία και λειτουργία της. Όσο ενοχλητικό και να αποτελεί για άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους «αριστερούς», είναι δεδομένο πια. Υπήρξε εκπληκτική ταύτιση μεταξύ ενεργών κέντρων ισχύος στις ΗΠΑ με την πολιτική συμπεριφορά και ενέργειες του Συνασπισμού και του ευρύτερου «εκσυγχρονιστικού» χώρου, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα»

Πάντως και η ίδια η ΝΔ, από την εποχή του Μητσοτάκη και της Τσουδερού (στο ΥΠΕΞ), είχε ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τον στρατηγικό χώρο γύρω από την Scientology, ο οποίος περιελάμβανε και τους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», προωθώντας το πρώτο μεγάλο προδοτικό χτύπημα κατά της Ελλάδας και της Εκκλησίας, δηλαδή την απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν ήταν ανάγκη και επιθυμία των πολιτών, αλλά ξεκάθαρη ξένη παρέμβαση. Αυτά για να βλέπουμε την πραγματικότητα για τον «πατριωτισμό» και στον χώρο της ΝΔ.

Σε κατασχεμένο έγγραφο η Scientology γράφει: «Αυτή την εβδομάδα η Αγγελική [Κούρκουλου] και εγώ [Ηλίας Γρατσίας] επισκεφθήκαμε τον κ. Φραγκάκη, ο οποίος είναι δικηγόρος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ελλάδα και μέλος της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δημιούργησε ο κ. Βεγλερής. Μας άκουσε. Είπε ότι γνωρίζει τη σκηνή πολύ καλά. Δεν εντυπωσιάστηκε από την παρουσίασή μας και είπε ότι αυτός μαζί με άλλες ομάδες, συναντήθηκε πρόσφατα με την Υφυπουργό Εξωτερικών [την Βιργινία Τσουδερού] που προωθεί το θέμα για τις ταυτότητες. Η Υφυπουργός του είπε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός [Μητσοτάκης] της ζήτησε να κλείσει αυτό το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ενάντια στις επιθυμίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας [ποιά σχέση μπορεί να έχει μία αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών στο (καθαρά εσωτερικό θέμα) των αστυνομικών ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών;]. Όμως, η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πολύ ισχυρές ρίζες στο κοινό και επηρεάζει βουλευτές από όλα τα κόμματα, έτσι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν οι ενδιαφερόμενες ομάδες αρχίσουν μία καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων να ενημερώσουν το κοινό και να του αλλάξουν τη στάση σ' αυτά τα θέματα». Δηλαδή ουσιαστικά λέει ότι από την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, άρα πιθανότατα και άλλοι στην κυβέρνηση, ζήτησαν από τέτοιες εξτρεμιστικές οργανώσεις να δημιουργήσουν κίνηση εναντίον της Ελλάδας, ώστε αυτοί υπό το πρόσχημα των "εξωτερικών πιέσεων" να εκτελέσουν το εξωτερικά επιβαλλόμενο πρόγραμμα νέων ταυτοτήτων. Αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε σήμερα με την επίθεση κατά του πατριωτισμού, Ορθοδοξίας και των συνεκτικών στοιχείων της ελληνικής κοινωνίας.

Προσωπικά οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις σχετικά με τη δημοσιοποίηση της δράσης της Scientology βλέπω ότι προήλθαν από το χώρο της υποτιθέμενης Δεξιάς, εκεί που τυπικά θεωρούν οι περισσότεροι ότι βρίσκεται ο χώρος του πατριωτισμού. Και να ξεκαθαρίσουμε, δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά στις μέρες μας. Μετά και από την ενοποίηση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία, υπάρχει μόνο ο χώρος του παγκόσμιου καθεστώτος γνωστός ως παγκοσμιοποίηση ή γκλομπαλισμός και από την άλλη πλευρά ο χώρος της εθνικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της Ελευθερίας και Δημοκρατίας, που εξυπηρετούνται και επιβιώνουν μέσα στα εθνικά κράτη και στις εθνικές κοινωνίες, δηλαδή σε αυτά που αποτελούν στόχους του γκλομπαλισμού για διάλυση. Αφήνω στους αναγνώστες να αξιολογήσουν πού ανήκουν οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Συνασπισμού, του ΛΑΟΣ, των ΑΝΕΛ, ανάλογα με την εμπλοκή που έχουν και ιδιαίτερα αυτή που εξυπηρέτησαν όλα αυτά τα ανθελληνικά σχέδια είτε με την ενεργή συμμετοχή τους και προώθηση αυτών είτε με την παθητική στάση τους και την μη παρεμπόδισή τους.

----------------

* Ο Αντώνης Μποσνακούδης είναι δηµοσιογράφος σε θέµατα άµυνας, ασφάλειας-πληροφορικού πολέµου και των σχετικών τεχνολογιών. Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων «Ιστορία της NASA» (Κονιδάρης) και «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης» (Πελασγός), αντιστοίχως σχετικά µε την εξέλιξη του διαστηµικού προγράµµατος και για την δράση εξτρεµιστικών στρατηγικών-παραθρησκευτικών οργανώσεων όπως η Scientology. Είναι συντονιστής της συµµαχίας ΑΚΚΕΛ, του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόµµατος Ελλάδας µε ελληνικούς φορείς και προσωπικότητες, µε το ιταλικό Κίνηµα 5 Αστέρων και άλλα ευρωπαϊκά κόµµατα. tonybosnakoudis@gmail.com, tonybosnakoudis@tutnota.com, tonybosnakoudis@protonmail.com

http://farosradio.gr/faros-news/item/2715.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...