Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Φαήλος Κρανιδιώτης: Πόλεμος κατά του Ελληνα!

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη 

Τα ζητήματα ταυτότητας είναι ζητήματα ενσυναίσθησης, τι νιώθεις πως είσαι βαθιά μέσα στο είναι σου.
Νιώθεις Ελληνας, και αυτή η ενσυναίσθηση έχει βαθιές ρίζες, σε αυτό που ήταν και σε έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες σου, στον λαϊκό πολιτισμό που φέρεις εντός σου, στοιχεία του οποίου σου ενστάλαξαν το περιβάλλον σου, το σχολείο, η Εκκλησία, τα τραγούδια και οι εικόνες των τοπίων της γης όπου έζησαν, δούλεψαν και πολέμησαν γενεές γενεών της φυλής σου. Είναι συναίσθημα βαθύ, ριζωμένο σαν υπερχιλιόχρονη ελιά, σε όλο σου το είναι, χρωματίζει τις λέξεις και τις σκέψεις σου και αυτό ενσταλάζεις στα παιδιά και τα εγγόνια σου. Είναι συναίσθημα και κανείς δεν μπορεί να σου κουνήσει το δάχτυλο, να σε απειλήσει, να σε κάμψει με ύβρεις και απειλές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό μαλώνει με την ταυτότητα του Ελληνα, με τα συναισθήματά του. Αλήθεια, κάνανε ποτέ γυναίκα ή άντρα, που δεν τους θέλει, να αλλάξει συναισθήματα με ύβρεις και απειλές; Μπορείς, αν είσαι κάφρος κι εγκληματίας, να βιάσεις μια γυναίκα, να χτυπήσεις και να βρίσεις κάποιον, αλλά όχι μόνον δεν θα τους αλλάξεις συναισθήματα, αντίθετα θα γιγαντώσεις το μίσος εντός τους. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του θέλουν να επιβάλουν τις σνοφίτικες παλαιοκομμουνιστικές ιδεολοψίες τους για τη Μακεδονία στον λαό και, επειδή γι’ αυτούς το όνομα δεν σημαίνει τίποτα και το θεωρούν εθνικιστική πρόληψη και οπισθοδρόμηση, μένουν έκπληκτοι από την αντίδραση των πολιτών και αντιδρούν με ύβρεις για «φασίστες», «ακροδεξιούς», «νεοναζί», «γραφικούς» και συκοφαντίες, που έφτασαν μέχρι για θεωρίες καραγκιοζιλίκια, επιπέδου περιπτερά κυπατζή, για δήθεν καθοδήγηση και χρηματοδότηση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία από τους… Ρώσους. Κάτι σαν τον Βέγγο στο «Επιχείρηση Θεσσαλονίκη» αλλά χωρίς το ταλέντο και το χιούμορ αυτού του σπουδαίου Ελληνα.

Με τσαμπουκά, καταστολή και χυδαίες ύβρεις κατά απλών ανθρώπων νομίζουν πως θα αλλάξουν την ταυτότητα, τα συναισθήματα μιας συντριπτικής πλειονότητας, στην οποία ανήκουν και οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν ρίξει μαύρο χιόνι, θα τα καταφέρουν. Είναι σαν να μπήκαν στο σπίτι του Ελληνα, πρόσβαλαν τη μάνα του και τώρα κουνάνε θυμωμένοι το δάχτυλο, τον βρίζουν που οργίστηκε και δεν συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις. Αραγε τι περιμένουν, πως κάθε πατριώτης, και όχι μόνον οι Μακεδόνες αλλά όλοι οι Ελληνες, θα πει “πω πω, εξετέθην. Ο πρωθυπουργός με θεωρεί ακροδεξιό. Ας πάω να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ εις ένδειξιν μετανοίας»; Ξύλο δεν ξέρω αν θα φάνε στο γκουβέρνο, γιατί ο μέσος Ελληνας είναι πατριώτης αλλά και νοικοκύρης, όχι αληταράς των Εξαρχείων, αλλά θα πέσει μαύρο, πίσσα, κατράμι.

Και επειδή χρησιμοποιούνται, με ρητορική στην ίδια επιθετική λογική, αθλητές που έφεραν νίκες αλλά βρίζουν κι απειλούν κι αυτοί τους Ελληνες, θα πω πως ένας ενήλικος αρσενικός ουρακοτάγκος, χιμπατζής ή γορίλας σίγουρα είναι δυνατότερος και θα νικούσε οποιονδήποτε αθλητή της πάλης, του τάε κβον ντο κ.λπ. Μια αντιλόπη, ένα άλογο ή ένας γατόπαρδος θα έδειχνε τη σκόνη του στον καλύτερο δρομέα. Απαιτείται λοιπόν κάτι παραπάνω για να είσαι ολοκληρωμένος αθλητής και άξιος θαυμασμού. Απαιτείται να είσαι καλός άνθρωπος και καλός Ελληνας, να μετέχεις του Ελληνικού Τρόπου και να σέβεσαι την ταυτότητα του Εθνους σου, τη βαθιά ενσυναίσθηση του λαού σου για τη Μακεδονία, την Κύπρο, τη Βόρειο Ηπειρο, την Ελλάδα ολόκληρη, κάθε ψυχή της και κάθε χούφτα χώμα της, όλα όσα συμβολίζει η Σημαία μας.
Οποιος ονειρεύεται μετά το 1949 πηγάδια για να ρίξει ανθρώπους και υπερασπίζεται την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανάξιος να φέρει το όνομά του ακόμη και καμπινές σε συνοικιακό γήπεδο.

Αδέρφια, στις 26 Μαΐου βοηθήστε την Ανάσταση της Πατρίδας. Μην ψηφίσετε λαμόγια, αρνητές της Γενοκτονίας των Ποντίων, ΜΚΟτζήδες, πρακτοράκια του Σόρος, τεμπέληδες γόνους, επαγγελματίες της πολιτικής, φυγόστρατους, ανθέλληνες και γραφικές περσόνες. Επιλέξτε με κριτήρια πατριωτισμού κι αξιοσύνης. Χριστός Ανέστη!

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

dimokratianews.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...