Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Μέγας Αμβρόσιος: Ο άθεος Τσίπρας υπεύθυνος για την τραγωδία γιατί έχει πάνω του την κατάρα του Θεού

 Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται!
 Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός!
 Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός! 

Τον αμερικανοπροσκυνημένο πρωθυπουργό τσίπρα, ονομάτισε σήμερα υπεύθυνο για τα δεινά της Πατρίδας μας με αφορμή και την χθεσινή τραγωδία ο ηρωικός Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος. "Ο Τσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού για αυτό η Ελλάδα καταστρέφεται από βροχές και πυρκαγιές"
δήλωσε ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης, εκστομίζοντας έτσι κάτι που όλη η Ελλάδα λίγο πολύ έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί.

Σε σημερινή παρέμβασή του αφού κάνει καταγραφή όσων συνέβησαν χθες και της βιβλικής καταστροφής στις φλόγες επικρίνει με δριμύτητα τον πρωθυπουργό:

“Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στη Βοσνία, αναγκάσθηκε να διακόψει αμέσως την επίσημη επίσκεψή του εκεί, και να γυρίσει αμέσως στην Αθήνα! Θα μεταβεί αμέσως στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Επιχειρήσεων! Τί να κάνει άραγε εκεί; Απλώς θα δείξει για μια ακόμη φορά την υποκρισία του! Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού! Αλλά αυτά θα τα πούμε παρακάτω” σχολιάζει.

Ο ηρωικός Ιεράρχης τονίζει πως δεν έχει ξαναδεί τόσα φαινόμενα στα ογδόντα χρόνια της ζωής του και τα χαρακτηρίζει περίεργα.

Και δίνει την δική του απάντηση: “Καταφεύγουμε στην Αγία Γραφή αναζητώντας μια απάντηση. ΙΔΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Απόστολος Παύλος γράφει πρός τον μαθητήν Του Τιμόθεον τα εξής:

« Τοῦτο δὲ γίνωσκε, ὅτι ἐν ἐσχάταις ἡμέραις ἐνστήσονται καιροὶ χαλεποί· ἔσονται γὰρ οἱ ἄνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, ἀλαζόνες, ὑπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεῦσιν ἀπειθεῖς, ἀχάριστοι, ἀνόσιοι, ἄστοργοι, ἄσπονδοι, διάβολοι, ἀκρατεῖς, ἀνήμεροι, ἀφιλάγαθοι, προδόται, προπετεῖς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μᾶλλον ἢ φιλόθεοι, ἔχοντες μόρφωσιν εὐσεβείας τὴν δὲ δύναμιν αὐτῆς ἠρνημένοι· καὶ τούτους ἀποτρέπου. ‘Εκ τούτων γάρ εἰσιν οἱ ἐνδύνοντες (δηλ. οι εισερχόμενοι βιαίως) εἰς τὰς οἰκίας καὶ αἰχμαλωτίζοντες γυναικάρια σεσσωρευμένα ἁμαρτίαις, ἀγόμενα ἐπιθυμίαις ποικίλαις, πάντοτε μανθάνοντα καὶ μηδέποτε εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν δυνάμενα. ‘Ον τρόπον δὲ Ἰάννης καὶ Ἰαμβρῆς ἀντέστησαν Μωϋσεῖ, οὕτως καὶ οὗτοι ἀνθίστανται τῇ ἀληθείᾳ, ἄνθρωποι κατεφθαρ- μένοι τὸν νοῦν, ἀδόκιμοι περὶ τὴν πίστιν· ἀλλ’ οὐ προκόψουσιν ἐπὶ πλεῖον, ἡ γὰρ ἄνοια αὐτῶν ἔκδηλος ἔσται πᾶσιν, ὡς καὶ ἡ ἐκείνων ἐγένετο».
……………………………………………. ………….

«…πάντες δὲ οἱ θέλοντες ζῆν εὐσεβῶς ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται. Πονηροὶ δὲ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκό- ψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι» (Β΄Τιμ. κεφ. γ΄, στ. 1-9 καί 12-13).

ΔΗΛΑΔΗ

«Αυτό μάλιστα να γνωρίζεις: ότι στις έσχατες ημέρες θα εγκατασταθούν δύσκολοι καιροί. Γιατί οι άνθρωποι θα είναι εγωιστές, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάστημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άστοργοι, αδιάλλακτοι, συκοφάντες, ακρατείς, ανήμεροι, εχθροί του αγαθού, προδότες, αυθάδεις, θολωμένοι από υπερηφάνεια, φιλήδονοι μάλλον παρά φιλόθεοι, έχοντας εξωτερική μορφή ευσέβειας, αλλά θα έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Και αυτούς απόφευγε. Γιατί από αυτούς είναι εκείνοι που εισδύουν στις οικίες και αιχμαλωτίζουν γυναικάρια φορτωμένα σωρούς αμαρτιών, που οδηγούνται από ποικίλες επιθυμίες, που πάντοτε μαθαίνουν και ποτέ δε δύνανται να έρθουν σε επίγνωση της αλήθειας. Και με όποιο τρόπο ο Ιάννης και ο Ιαμβρής αντιστάθηκαν στο Μωυσή, έτσι και αυτοί αντιστέκονται στην αλήθεια, άνθρωποι διεφθαρμένοι στο νου, κίβδηλοι ως προς την πίστη. Αλλά δε θα προκόψουν περισσότερο. γιατί η ανοησία τους θα είναι καταφανής σε όλους όπως έγινε και η ανοησία εκείνων».
………………………….

«Αλλά και όλοι όσοι θέλουν να ζουν ευσεβώς στο Χριστό Ιησού θα καταδιωχτούν. Ενώ κακοί άνθρωποι και απατεώνες θα προκόψουν στο χειρότερο πλανώντας και πλανώμενοι».

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ:

19 Καὶ δώσω τέρατα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ σημεῖα ἐπὶ τῆς γῆς κάτω, αἷμα καὶ πῦρ καὶ ἀτμίδα καπνοῦ·

20 ὁ ἥλιος μεταστραφήσεται εἰς σκότος καὶ ἡ σελήνη εἰς αἷμα πρὶν ἢἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ.

21 Καὶ ἔσται πᾶς ὃς ἂν ἐπικαλέσηται τὸ ὄνομα Κυρίου σωθήσεται.

(Πράξ. κεφ. β΄, στ. 19-21)

ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ:

Πραξ. 2,19 Και θα δώσω θαύματα επάνω στον ουρανόν και σημεία εις την γην κάτω, που θα μαρτυρούν την θείαν μου δύμαμιν· αιματοχυσίας και πυρκαϊάς και σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν από τας καιομένας πόλεις σας.

Πραξ. 2,20 Ο ήλιος από φωτεινός που είναι, θα αλλάξη και θα γίνη σκοτάδι· το φεγγάρι θα φαίνεται σαν αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και περίβλεπτος.

Πραξ. 2,21 Και τότε καθένας, που με πίστιν θα επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου θα σωθή.

Σύμφωνα με τον Ιεράρχη το Άγιον Πνεύμα διά των όσων μας λέγει με τα παραπάνω χωρία της Καινής Διαθήκης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα:

“Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;

Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγω-γικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;

Ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, ανερυθρίαστα:

Κατέστρεψε την Οικονομία της Ελλάδος!

Κατέστησε πένητες τους έως χθές νοικοκυραίους!

Υποδούλωσε την Ελλάδα μας με το Μνημόνια!

Εξαπάτησε τους Έλληνες με το Δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ και όμως τό ανακοί-νωσε ως ΝΑΙ!

Ξεπούλησε την Μακεδονία μας!

Πολέμησε την Ορθοδοξία μας! Και πολλά άλλα είναι τα κατορθώματα του Πρωθυπουργού Τσίπρα!”

“Ο Χριστός μας, προκειμένου νά μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην αγκαλιά Του, μας παρέχει μηνύματα για την επιστροφή μας με τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα! Μας αφήνει να γίνουμε έρμαια και θύματα των φυσικών καταστροφών, μήπως και συνέλθουμε! Αλλοιώς η καταστροφή του κόσμου θα είναι το αποτέλεσμα! «Αγαπούληδες του Θεού», Αδελφοί Ιεράρχες, μας ακούτε;

Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι άλλοι άθεοι Συνεργάτες του είναι οι υπαίτιοι της γενικής καταστροφής! Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια ‘Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού!”

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τονίζει πως ‘οσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! “Τόσο και περισσότερο θα αυξάνεται το «ασύμετρο μέτωπο», όπως επί λέξει είπεν ο Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!

Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του «ασύμετρου φαινομένου!»

Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις!

Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ’ όλη τους την έκταση!

Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος! Αίσχος!

Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται!

‘Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός!

Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός!”

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...