Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τους κυνηγούν από παντού – «Γιούχα» σε Τσίπρα στο Λονδίνο: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» – «Δώσε και την Κύπρο»

Η οργή των Ελλήνων φθάνει μέχρι το Λονδίνο. Δεν θα στέκονται πουθενά από εδώ και στο εξής. Ο Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας και έφερε μία κακή συμφωνία από το Eurogroup.


Kορόϊδεψε και κοροϊδεύει όλου τους Ελληνες. Οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να υποστούν για δεκαετίες ακόμα το βρόχο του μνημονίου και των μέτρων που θα επιβληθούν από 1/1/2019 με τις μειώσεις των συντάξεων και τις αυξήσεις των φόρων. Εχει παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής και της χώρας στους δανειστές.

Παραχωρεί τα πάντα στους Σκοπιανούς, δίνει το όνομα, την ιστορία. Η συμφωνία που υπογράφηκε, είναι παραγγελία των Δυτικών, με τον Πρωθυπουργό να συναινεί στο έγκλημα.

Τι έγινε στο Λονδίνο

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο. Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

Δείτε βίντεο:


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...