Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Νέα Πανστρατιά για την Πατρίδα. Νέο Συλλαλητήριο 6 Ιουνίου

Παλλαϊκές συγκεντρώσεις αντίστασης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με αφορμή τις εξελίξεις στις προδοτικές διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων, προετοιμάζει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν ζητήσει από αυτούς «να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας» που ετοιμάζουν οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι.

Εντός των επόμενων ημερών, όπως αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, θα ανακοινώσει, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30.

Μέσω των συγκεντρώσεων η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στους ξεπουλημένους πολιτικούς της χώρας ότι ο Ελληνικός λαός «έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».

«Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική δοσιλογική κυβέρνηση ότι καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά».
Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν! Ψηλά τα λάβαρα!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...