Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα μας σφραγίσουν χωρίς να το θέλουμε, αοράτως! Μπορεί να γίνει αυτό;»


«Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα μας σφραγίσουν χωρίς να το θέλουμε, αοράτως! Μπορεί να γίνει αυτό;»

Ο άνθρωπος έλαβε από τον Θεό το χάρισμα «του αυτεξουσίου» και δεν έχει τη δυνατότητα ο Αντίχριστος να παραβιάσει τα έργα του Αγίου Θεού.

Στην περίπτωση που θα γίνει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος που θα σφραγισθεί με το σφράγισμα του Αντιχρίστου δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν είναι υπόλογος γι’ αυτό. Μάλλον θεωρείτε και μάρτυρας, αν παρά τη θέλησή του συμβεί ένα τέτοιο γεγονός. Δεν θα έχει βέβαια καμιά επίδραση επάνω του το αντίχριστο σφράγισμα, εφόσον ο άνθρωπος φέρει την σφραγίδα του Αγίου Μύρου και εργάζεται τις «ζωοποιές εντολές» του Θεού, όπως μας ανέπτυξε ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

Αλλά προπάντων τούτο να πιστεύουμε. Ότι την ελευθερία που μας έδωσε ο Θεός ως θεϊκό δώρο, δηλαδή το αυτεξούσιο, που είναι το κατ’ εξοχήν γνώρισμα του «κατ’ εικόνα», δεν μπορεί ο διάβολος να μας το θίξει. Την ελευθερία την πνευματική που έχουμε «να προσκυνούμε Πατέρα, Υιόν και Άγιον Πνεύμα» και να «ομολογούμε Κύριον Ιησούν Χριστόν», ο διάβολος δεν μπορεί να την θίξει, διότι δεν του επιτρέπεται.

Φυσικά θα ασκήσει πιέσεις, αφού λέει η Αποκάλυψη ότι «ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελεύθερους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δυνήσηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μη ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. 13, 16-17).

Ας προσέξουμε το ρήμα «ποιεί ίνα δώσωσιν». Το νόημα εδώ είναι ότι ο Αντίχριστος και ο ψευδοπροφήτης του θα ενεργήσουν τόσα και τέτοια κακά, ώστε να αναγκάσουν τους ανθρώπους να πάνε να του πουν: «Δος μας το χάραγμα, διότι είμαστε δικοί σου, για να μπορούμε να αγοράζουμε και να πουλάμε». Εντελώς αντίθετα λοιπόν απ’ ότι κυκλοφορεί σήμερα, ο Αντίχριστος δεν θα επιβάλει το χάραγμα, αλλά οι άνθρωποι θα πηγαίνουν και θα του λένε: «Επειδή είναι δικά σου τα αγαθά, δος μας το χάραγμα για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε στην διαδικασία της αγοραπωλήσεως».

Οι ίδιοι οι άνθρωποι θα πηγαίνουν και δεν θα επιβάλει με δολιότητα το χάραγμα ο Αντίχριστος, διότι κάτι τέτοιο δεν θα είχε καμία αξία. Αξία και σημασία για την αιωνιότητα και για την διαμόρφωση της ψυχής μας έχει αυτό που προέρχεται από την ελεύθερη βούλησή μας. Και αυτό το ξέρει καλά ο διάβολος. Γι’ αυτό δεν έχουμε κανέναν κίνδυνο.

Ας μη φοβόμαστε λοιπόν, διότι ο Αντίχριστος είναι ανίσχυρος, τον οποίο ο Κύριος «αναλώσει τω πνεύματι του στόματος αυτού» (Β’ Θεσ. 2,8). Θα τον εξαφανίσει ο Κύριος με την πνοή του στόματός Του, όταν θα εμφανιστεί κατά τη Δευτέρα Παρουσία Του. Μόνο με την παρουσία και την «αναπνοή» του Κυρίου ο διάβολος θα εξαφανιστεί! Τόσο ανίσχυρος είναι ο διάβολος, τον οποίο ο Κύριος «καταργήσει τη επιφανεία της Παρουσίας αυτού» (Β’ Θεσ. 2,8), «τω συριγμώ εαυτού αφανίσει».

Και σαφώς η ευκολία, με την οποία θα καταργηθεί ο Αντίχριστος, σημαίνει καταρχάς την αδυναμία ή καλύτερα θα λέγαμε τη σκιώδη δύναμη του Αντιχρίστου και δεύτερο την παντοδυναμία του Κυρίου, ο Οποίος μ’ ένα φύσημά Του θα κονιορτοποιήσει το υπερφίαλο οικοδόμημα της ανομίας.Από το βιβλίο: «Θάνατος, Ανάσταση και Αιώνια ζωή» – Εκδόσεις «ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ» Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου – Καρέας Αττικής
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: ⇒ ΕΔΩ

3 σχόλια:

 1. Θεωρητικά και τώρα μπορεί να γίνει. Να θυμόμαστε ότι οι Σοβιετικοί πολλές φορές δεν ήθελαν να σκοτώσουν τα θύματά τους,αλλά να αλλοιώσουν οριστικά το φρόνημά τους. Έτσι πολλές φορές δεν τους ενδιέφερε να πάρουν κάτι από καταναγκαστική εργασία,αλλά από τον εκμαυλισμό της ψυχής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA (ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΚΡΥΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
  ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΚΑ (ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ KAI ΑNΑΓΝΩΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNΑ) ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΣΧΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΛΠ).
  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ), ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;

  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
  ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ (Ή ΤΩΝ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ, Ή ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ) ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ "USERNAME" ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ (Π.Χ. ΣΕ ΟΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, Ή ΣΤΟ ΧΕΡΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ "PASSWORD".
  ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ USERNAME ΚΑΙ ΤΟ PASSWORD (ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ DNA-READERS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΚΑΡΤΕΣ, ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.

  ...Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ...

  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΕΟ: Σημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.

  https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wCVBxa7c

  https://www.youtube.com/watch?v=P8J1m6-uSlU

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ:
   ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ "ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Π.Χ. ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ MICROCHIP RFID).

   ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ RFID ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΤΕΥΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ.
   ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA.
   ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ GPS, ΩS ANIXEYΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ) ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, (ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ) ΑΡΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
   ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ (ANIXNEYΣΗ ΘΕΣΗΣ ΚΛΠ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ MICROCHIP-RFID ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ (ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ DNA... (ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ)...

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...