Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Οι φιλοκίναιδοι μήνυσαν το παλικάρι που όρθωσε το ανάστημά του κόντρα στον νόμο της διαστροφής

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών μήνυσε τον Βασίλη Τσιάρτα για τις…απόψεις του!

σχόλιο Γ.Θ : Το Αριστεροφασισταριό και οι ψευτοπατριώτες - πατριδοκάπιλοι της Δεξιάς, ΔΕΝ θέλουν να εκφέρουμε την γνώμη μας. Θέλουν να μας φιμώσουν. 
Αν δεν στηρίξουμε το παλικάρι που όρθωσε το ανάστημά του στην διαστροφή θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η σελίδα του στο facebook εδώ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009809239358 για όσους έχουν facebook


Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα επειδή τόλμησε να εκφράσει τις απόψεις του στις οποίες προέβη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου της διαστροφής κατέθεσε το Σάββατο μέσω της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών.

Η μήνυση στρέφεται και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει το τελευταίο διάστημα και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου απειλές κατά της ζωής της κυρίας Γαλανού.

«Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. Σάββατο) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση», δήλωσε η κυρία Γαλανού.

Όσον αφορά στον αγαπημένο Βασίλη Τσιάρτα υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου στη Βουλή είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το καταπληκτικό:

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». Παράλληλα σε άλλη ανάρτηση ο ποδοσφαιριστής είχε σχολιάσει ότι «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα».

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...