Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Με φρικτές εικόνες από τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ η Βόρεια Κορέα ετοιμάζει το λαό της για τον πόλεμο

Διαβάστε οπωσδήποτε!



σχόλιο Γ.Θ : Οι αντίχριστοι των ΗΠΑ και τα εγχώρια τσιράκια τους στην Βουλή και στα ΜΜΕ θα σας πουν ότι τα αμερικανικά εγκλήματα στην Β.Κορέα δεν συνέβησαν και ότι αποτελούν προπαγάνδα. Θέλουν να σας πουν δηλαδή ότι το μοναδικό κράτος που έχει ρίξει πυρηνική βόμβα στον πλανήτη (ενώ είχε τελειώσει ο Αμερικανο-ιαπωνικός πόλεμος), το μοναδικό κράτος που έχει αναβιώσει τα χιτλερικά κολαστήρια στο Γκουαντάναμο, το μοναδικό κράτος που φυτεύει καρκίνους και δολοφονεί ηγέτες ελεύθερων κρατών, το μοναδικό κράτος που οικοδομεί ναούς και "ιερά" του σατανισμού, το μοναδικό κράτος που ανακατεύεται στα εσωτερικά άλλων χωρών μέχρι να υποταχθούν στον σιωνισμό, το μοναδικό κράτος που έχει κάνει τους περισσότερους πολέμους αναλογικά με τα διάρκεια της ιστορίας του... θέλουν να σας που λοιπόν ότι αυτό το κράτος δεν κάνει τέτοια εγκλήματα που θα δείτε παρακάτω. Δεν κάνει τέτοια πράγματα. Όχι. Αυτό θέλουν να σας πουν. Όταν όμως μας λένε ότι ο Σαντάμ είχε βιολογικά όπλα, ότι ο Καντάφι είχε χημικά, ότι ο Μιλόσεβιτς έκανε εγκλήματα πολέμου, ότι οι Ρώσοι έβγαλαν τον Τραμπ στην εξουσία, ότι ο Κιμ έριξε τον θείο του στα άγρια θηρία, ότι ο Τσάβες ήταν δικτάτορας, ότι ο Μαδούρο είναι δικτάτορας (λες και αυτοί είναι οι δημοκράτες), τότε πρέπει να τους πιστέψουμε. Κάποτε αυτοί οι αντίχριστοι θα μας πουν ότι ο μεσσίας ήρθε. Μην τσιμπάτε στα δολώματά τους. Αντίσταση στην προπαγάνδα τους!

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν υπενθυμίζει στους πολίτες του και σε όλο τον κόσμο τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξαν οι Νατοϊκοί μαζί με τους Νοτιο Κορεάτες στο πόλεμο του '50-'53.
Για το σκοπό αυτό ο Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει επιστρατεύσει φρικιαστικά σκίτσα με τις θηριωδίες των ΗΠΑ σε βάρος Βορειοκορεατών. Μεταξύ αυτών εικόνων Αμερικανών στρατιωτών να εκτελούν Βορειοκορεάτες, να βιάζουν και να βασανίζουν γυναίκες, να σκοτώνουν χωρίς κανένα έλεος τα παιδιά. 


Οι θηριωδίες των Αμερικανών έχουν γίνει κατά τη διάρκεια του Κορεατικού πολέμου 1950-1953 και αποτελούν μέρος μιας συλλογής του Βορειοκορεατικού Μουσείου Αμερικανικών Πολέμων που εκτιμάται ότι δημιουργήθηκε περί το 2005.

Το Μουσείο αυτό βρίσκεται στην πόλη Sinchon, εκεί όπου έγινε η μεγάλη σφαγή και έχασαν τη ζωή τους 35.000 άνθρωποι. Η σφαγή του Sinchon διαπράχθηκε το 1950 κυρίως από τις δυνάμεις της Νότιας Κορέας με την ενεργό συνεργασία του αμερικανικού στρατού.

Οι φρικαλεότητες κράτησαν περίπου 52 ημέρες και άφησαν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης νεκρό. Σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ χρησιμοποίησε επίσης παράνομα βακτηριολογικά όπλα στην περιοχή.
Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στο μουσείο που ιδρύθηκε στην πόλη και έχουν μετατραπεί από τότε σε εθνικό ιερό, δείχνουν Αμερικανούς στρατιώτες που συμμετέχουν άμεσα σε διάφορες αγριότητες εναντίον Βορειοκορεάτων πολιτών.

Σε μια εικόνα, οι Αμερικανοί στρατιώτες δείχνουν να βασανίζουν μια γυναίκα της Βόρειας Κορέας, αφαιρώντας τα δόντια της με πένσες, ενώ ένα άλλο απεικονίζει που καίνε έναν άνδρα με ζεστό μέταλλο. Άλλες εικόνες δείχνουν ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες κόβουν το κεφάλι ενός άνδρα με μια λεπίδα, καρφώνουν ένα καρφί στο κεφάλι μιας φυλακισμένης γυναίκας και έναν άνδρα που διαπομπεύεται.

Οι οδυνηρές εικόνες δείχνουν επίσης ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες αφήνουν ένα μικρό παιδί να πεθάνει σε έναν μαζικό τάφο, ενώ θάβουν πολίτες που προφανώς πυροβολήθηκαν. Κάποιος τους δείχνει ότι κρατάει ένα όπλο στο κεφάλι ενός νηπιαγωγού, καθώς κλαίει στη θέα της νεκρού της οικογένειας..

Τα πιο συγκλονιστικά σχέδια δείχνουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις παίρνουν παιδιά της Βόρειας Κορέας από τις μητέρες τους και τα οδηγούν σε μια τάφρο στο έδαφος με προφανή πρόθεση να τα θάψουν ζωντανά.
Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1958 και παρουσιάζει επίσης προσωπικά αντικείμενα εκείνων που έχουν πέσει θύματα βιαιοπραγιών στο Sinchon Massacre. Το έχουν επισκεφθεί επανειλημμένα οι ηγέτες της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιόνγκ Ούν επισκέφθηκε το χώρο το 2014 μαζί με την αδελφή του. Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με πληροφορίες, καταδίκασε τους Αμερικανούς ως «κανίβαλους και δολοφόνους που αναζητούσαν χαρά στη σφαγή».










ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...