Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Ομοφυλόφιλη Ατζέντα της Νέας Τάξης…ξεσκεπάζεται!

Για τους Αμερικανούς ομοφυλόφιλους ο Scott Lively είναι ο Νο1 εχθρός

Scott Lively : «Να σας εξηγήσω πως λειτουργεί αυτό. Είναι μια διαδικασία 5 σταδίων πολιτιστικής κατάκτησης. 5 βήματα

Ξεκινά με την αίτηση ανοχής. Μόλις οι ομοφυλόφιλοι επιτύχουν την ανοχή, και η ανοχή είναι απλά το δικαίωμα να μη τους ενοχλούν, μετά είναι η απαίτηση για αποδοχή. Αποδοχή σημαίνει ισότιμο καθεστώς.

Μετά έρχεται το πανηγύρι- γιορτή, όλοι πρέπει να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία και να την προάγουν ως καλό και πολύτιμο πράγμα.

Μετά έρχεται η αναγκαστική συμμετοχή. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην ομοφυλοφιλική κουλτούρα.

Και μετά έρχεται η τιμωρία για όποιον διαφωνεί.

Στη Ρωσία και στα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, βρίσκονται στο Πρώτο στάδιο, όπου είναι η απαίτηση για ανοχή και οι περισσότεροι σ’ αυτά τα κράτη δεν το αναγνωρίζουν, δε νομίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αλλά υπάρχει πρόβλημα διότι είναι σαν σπόρος που έχει φυτευτεί στο έδαφος. Και ο σπόρος είναι η πολιτική της καταπολέμησης τω διακρίσεων. Μια πολιτική της καταπολέμησης των διακρίσεων βασισμένη στο λεγόμενο «γενετήσιο προσανατολισμό».

Ο αντίπαλος των Σοδομιστών και Παιδόφιλων αποφάσισε να μας δείξει την εταιρεία η οποία προστατεύει και προωθεί τις ομοφυλοφιλικές ιδέες σ’ όλο τον κόσμο.

Οποιαδήποτε κριτική ενάντια στην ομοφυλοφιλική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτόματα θεωρείται αδίκημα.

Ο μέσος Αμερικάνος δεν είναι υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Αλλά φοβάται να μιλήσει διότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν πολύ εξουσία –δύναμη και θα του προκαλέσουν κακό. Όπως ο ταξιτζής μας… είναι δύσκολο να μιλήσει.

-Scott Lively :Εσείς, εσείς συμφωνείτε με αυτό;

-Ταξιτζής: Δεν ξέρω τίποτε.

-Scott Lively : Ναι, ξέρει, ξέρει… εάν μιλήσεις θα βρουν τρόπο να σε τιμωρήσουν. Ο περισσότερος κόσμος είναι ευάλωτος, σε ένα είδος εκφοβισμού, ειδικά όποιοι βρίσκονται σε θέση επιρροής ή στο φως της δημοσιότητας, εάν πουν κάτι ενάντια στην ομοφυλοφιλία θα τιμωρηθούν. Έτσι, οι περισσότεροι κρατάνε το στόμα τους κλειστό και προχωρούν.

Και ο οδηγός μας, δεν τον ξέρω αλλά είπα, μέσα του ξέρει όλοι σε όποια θέση…

-Ταξιτζής: Όχι όχι όχι, δεν είπα τίποτε

-Scott Lively : Φοβάσαι; Η Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αυτή εδώ είναι;

-Ταξιτζής: Ναι!

Scott Lively : Λοιπόν, είμαστε εδώ τώρα, μπροστά από το αρχηγείο της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μία από τις πιο επιθετικές υπερασπιστικές οργανώσεις της ομοφυλοφιλίας, στον κόσμο.

Εδώ είναι.. η Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που οραματίζεται μια Αμερική όπου Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Τρανσέξουαλ θα έχουν εξασφαλισμένα τα βασικά ίσα δικαιώματα, να είναι ανοιχτοί, έντιμοι και ασφαλείς στο σπίτι, στη δουλειά και στην κοινωνία.

Αυτό είναι το LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender). Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άνθρωποι σκοτώνονται, βασανίζονται, αναγκάζονται να φύγουν από τις πατρίδες τους και να περνούν τα σύνορα, να μένουν σε προσφυγικούς καταυλισμούς… και αυτή η οργάνωση, αντί να συγκεντρώνεται στις βασικές ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, προσπαθούν να δηλώσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και αφιερώνουν τεράστια χρηματικά ποσά για να προωθούν αυτή τη ατζέντα (διάταξη) σε όλο τον κόσμο, αντί να αντιμετωπίσουν τα αληθινά δικαιώματα.

Αντιγραφή Μέλια. για το Αβέρωφ
Πηγή: βίντεο στο youtube
Εικόνα από:centerawarenessday

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...