Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ! (βίντεο)

σχόλιο Γ.Θ : Το μόνο ερώτημα είναι... "Έχει Χριστό μέσα του;"


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
Από τώρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων λόγω και των διεθνών εξελίξεων για τις ρώσικες προεδρικές εκλογές του 2008 και αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Ρωσίας ο πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν, που σήμερα εκφράζει για εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο το ισχυρότερο ανάχωμα στην επέλαση της αμερικανοκρατούμενης Νέας Τάξης.

putin_and_volodin


Για πρώτη φορά προβάλλεται σε τέτοια έκταση με το ενδεχόμενο ο Ρώσος πρόεδρος να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή, χωρίς βέβαια να αποκόψει την επίδραση του στις διεθνείς εξελίξεις, ο πιθανότερος διάδοχος του στο πολιτικό στερέωμα της Ρωσίας και συνεπώς διάδοχος του στην ρωσική προεδρία, ένα γεγονός υψίστης σημασίας για τις παγκόσμιες ισορροπίες και εξελίξεις.

bf496e4c05fb4029b75708cd52df7721
Το άτομο αυτό που όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες παρουσιάζεται σαν πιστός στην γραμμή Πούτιν και ίσως ακόμα πιο σκληρός σε ορισμένες υποθέσεις όπως της Συρίας, της κυριαρχίας στη ανατολική Μεσόγειο, στον Ειρηνικό, στις ενεργειακές εξελίξεις με το θέμα των αγωγών και σε πολλά άλλα. Με λίγα λόγια εμφανίζεται σαν ο Πούτιν νούμερο 2!


Αλλά ποιος είναι αυτός; Είναι ο Vyacheslav Victorovich Volodin, (Вячеслав Викторович Володин), πολιτικός, πρώην γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν που κατήγαγε θριαμβευτική νίκη στις τελευταίες ρωσικές εκλογές. Το προφίλ του δείχνει ένα άντρα σταθερό και άτεγκτο στις απόψεις του και στους στόχους του.
Ο Vyacheslav Volodin, ο νέος δυνατός άντρας του Κρεμλίνου, γεννήθηκε το 1964 στην πόλη Alekseevka της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας και ρωσικής επαρχίας του Saratov. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πούτιν και για πολλούς θεωρείται ο ισχυρότερος υποστηρικτής του στις πολιτικές επιλογές του Ρώσου προέδρου. Διατέλεσε μέλος της Δούμας την περίοδο 1999-2011, ενώ την περίοδο 2010-2012 διατέλεσε πρόεδρος της κυβέρνησης Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από το 2011 ο Vyacheslav Volodin είναι επικεφαλής του προσωπικής γραμματείας της ρωσικής προεδρίας, μια θέση κομβική που ελέγχει όλες τις εξελίξεις στην Ρωσική Ομοσπονδία.
Σημαντικό είναι πως από πολλά ξένα ΜΜΕ, όπως το Bloomberg αλλά και από μεγάλη μερίδα του τουρκικού τύπου προβάλλεται με ιδιαίτερη ανησυχία σαν ο πιο ισχυρός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2018 να διαδεχτεί τον Πούτιν στην ρωσική προεδρία, δηλαδή με δικά μας λόγια να πάρει το «δαχτυλίδι» της εξουσίας από τον Πούτιν, τον οποίο υπηρετεί με χαρακτηριστική πίστη εδώ και χρόνια.
Η ανάδειξη του έχει από τώρα ανησυχήσει πολλές ξένες πρεσβείες στην Μόσχα, καθώς προβλέπεται ότι θα είναι πιο σκληρός στις θέσεις του έναντι της δυτικής διεστραμμένης ελίτ.



http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...