Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Παιδομάζωμα της νέας τάξης στα σχολεία του ψευτορωμαίικου

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΤΟΜΑ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ; ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ. Η ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1 ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΛΩΣΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ-Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ-ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ-.ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ.ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΟΜΩΣ "ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ.ΤΗΝ ΨΥΧΗ.


ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΜΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος
Από το forum του Έκτακτου Παραρτήματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...